Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Windows 7 Professional s bezplatným upgradem na desítky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Výhodný Software

Dobrý den,

připravili jsme pro vás článek, jakou verzi mohu do svého PC koupit:

http://www.vyhodny-software.cz/windows-poradna/32bit-nebo-64bit-verzi/

Michal Sobotka

Dobry den.Jak zjistim jakou verzi vybrat?

Výhodný Software

Dobrý den,

připravili jsme pro vás článek, jakou verzi mohu do svého PC koupit:

 http://www.vyhodny-software.cz/windows-poradna/32bit-nebo-64bit-verzi/

Jakub

Dobrý den, jaká varianta je prosím vhodná pro model Toshiba Satellite L650–1K5? děkuji

Výhodný Software

Dobrý den,

notebook obsahuje procesor Intel Core i3 370M, který plně podporuje provoz 64-bitového operačního systému.

Výhodný Software

Dobrý den,

v souvislosti s převodem OEM licencí probíhala v Česku, na rozdíl od jiných evropských států, diskuse ohledně možnosti „přenosu“ OEM licencí (např. při vyřazování hardwaru), resp. možnosti odprodat zvlášť OEM licence a zvlášť použitý hardware. I tuto diskusi soudní rozhodnutí s konečnou platností ukončilo ve prospěch zákazníků a ve prospěch trhu s použitými licencemi. Soud dokonce prohlásil, že oproti současným pravidlům – kdy bylo možné prodat jen zhmotněnou licenci (OEM nálepka a příslušející nosič CD / DVD) – od nynějška si může zákazník vyrobit datový nosič sám a tak na základě „doktríny vyčerpání práv“ („exhausting rule“) není pro další prodej licence potřebný originální datový nosič od výrobce softwaru. Čili se téměř veškerý software stává přenositelným.

2012:

http://www.lupa.cz/clanky/software-z-druhe-ruky-muzete-legalne-koupit-nebo-prodat/

2014:

http://www.lupa.cz/clanky/software-z-druhe-ruky-lze-legalne-koupit-nebo-prodat-staci-splnit-podminky/

2015:

 https://translate.google.cz/translate?sl=auto&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Ftechnologie.etrend.sk%2Fhardver-a-softver%2Fpouzity-office-mozete-predat-aj-ked-microsoft-tvrdi-opak.html&edit-text=

Miroslav Jungwirth

Dobrý den,

dle diskuzí na internetu (kterých je opravdu hodně) to vypadá, že se jedná o tzv. licence OEM, tedy dle licenčních podmínek Microsoftu nepřenositelných na jiný HW, než s kterým byly pořízeny. Opírat se o rozhodnutí Evropského soudu je sice hezké, ale nemá to dosud oporu v českém právním řádu a několik lidí již bylo kvůli nákupu tohoto produktu svědčit na policii. Moje otázky tedy jsou:
 

  1. Zda slevomat.cz ví, že se jedná o dosti kontroverzní zboží a celkově o poměrně kontroverzní způsob podnikání.

  1. Zda se opravdu jedná o licence OEM, protože v takovém případě je přece nesmysl je kupovat, když tím automaticky porušíte licenční podmínky Microsoftu (bez krytí v českém právním řádu), byť software se samozřejmě bude tvářit jako legální, ale jeho legálnost v ČR bude dosti sporná (a minimálně proti licenčním podmínkám, které musíte odsouhlasit při instalaci).
Honza Homolka

Dobrý den, je k mání ještě verze 64bit?

Výhodný Software

Dobrý den, 64-bitové verze jsou k dispozici na našem eshopu.

Výhodný Software

Dobrý den,

bylo přidáno dalších 50 kusů verze 64-bit.

Tomáš

Dobrý den, v práci máme k PC Dell tato DVD, která slouží k obnovení předinstalovaného OS, tedy se jedná o OEM licence, které je možné pořídit pouze s novým PC. Převod krabicových verzí určitě možný je, ale vy tu ukazujete DVD od Dellu, tedy výrobce PC, nikoli DVD od Microsoftu- výrobce SW, nemám-li pravdu?

Alena

Dobrý den,

jaká verze je vhodná pro starší PC.
 Děkuji

Výhodný Software

Dobrý den,

pro starší zařízení doporučujeme 32-bitovou architekrutu operačního systému.

Roman

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je to doopravdy s tou převoditelností licence. Když si váš windows nainstaluju na svůj nynejší starší počítač a po roce nebo dvou si koupím úplně nový počítač a starý PC zešrotuji, můžu na ten nový PC použít znovu tuto licenci ? Podmínku, že v jednom čase budu mít jednu aktívní licenci splním, protože jak píšu starší počítač zlikviduji… Je to takto možné udělat ? Můžete napsat detailně a podrobně podmínky převoditelnosti licence ? Děkuji.

Výhodný Software

Dobrý den,

jednoduše řečeno ano, jak již bylo uvedeno výše, převod trvalé licence je možný za přesných podmínek rozšiřování, které stanovil Soudní dvůr ve svém zlomovém rozhodnutí C-128/11. Soudní dvůr upřesnil, že původní nabyvatel hmotné či nehmotné rozmnoženiny počítačového programu, ve vztahu k níž je právo nositele autorského práva na rozšiřování vyčerpáno, musí učinit rozmnoženinu staženou do svého počítače v okamžiku jejího dalšího prodeje nepoužitelnou. Kdyby ji totiž i nadále používal, porušil by výlučné právo nositele autorského práva na rozmnožování jeho počítačového programu.

Josef

Dobrý den,

rád bych se zeptal která varianta je vhodnější pro můj notebook Lenovo ThinkPad T400?
děkuji za odpověď.

Výhodný Software

Dobrý den,

notebook byl u výrobce ověřen a plně podporuje 64-bitový operační systém.

MK

Je mozno timto legalizovat jiz instalovane windows? Tedy bez nutnosti reinstalace?

Výhodný Software

Dobrý den,

ano, postačuje pouze změnit Product Key u již nainstalovaného systému a provést aktivaci, návod naleznete na našich stránkách v sekci Windows poradna:

 http://www.vyhodny-software.cz/windows-poradna/zmena-product-key-windows-7/

Petr

Dobrý den,
jedná se prosím o OEM nebo Retail?

Výhodný Software

Dobrý den,

pakliže se ptáte na převod (přenos) softwaru, tak ten je možný za podmínek rozšiřování, tedy v jednom časovém okamžiku lze mít jednu licence pouze na jednom PC a je zcela nerozhodné, zda se jedná o PC A, B, C,.

Přesné podmínky jsou dobře napsány v tiskové zprávě rozsudku Soudního dvora EU, který naleznete na následujícím odkaze:

 http://www.vyhodny-software.cz/pro-media/rozsudek-esd/

Výhodný Software

Dobrý den, jelikož se zabýváme prodeje nadbytečných softwarových licencí, tak štítky pravosti mohou nést mírné známky opotřebení, řádnou aktivaci u výrobce garantujeme.

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně CoA štítku. Jedná se o nový nepoužitý štítek nebo o použitý, tedy slepený z předchozího PC? Děkuji Michal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru