Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet do Londýna a ateliérů Harryho Pottera

4,7 / 5 CK2 Velká Británie (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladˇka Horváthová

Dobrý den, neplánujete tento zájezd na víc dní s přespáním v Londýně? Nevím jestli by děti zvládly tři dny v autobuse. Děkuji.

CK2

Dobrý den, Vlaďko, děkujeme Vám za zajímavý návrh, který jistě zvážíme, nicméně tento model zájezdu se nám osvědčil a program je skvěle přizpůsobený všem věkovým kategoriím. Přejeme příjemný den.

Renáta

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné po cestě se nechat vyfotit u Tower Bridge, je to přeci jen symbol Anglie, tak jestli se bude kolem něj procházet… děkuji :)

CK2

Dobrý den, Renáto, Tower Bridge součástí prohlídky není, avšak v rámci volného času není problém navštívit jakoukoliv londýnskou památku, stejně tak i Tower Bridge. Přejeme pěkný den.

Vladka Volkova

Dobrý den, ráda bych se zeptala, chtěli by jsme jet na tento výlet s přítelem, ale bohužel nám ještě nebylo 18.. Museli bychom jet s doprovodem jednoho zákonného zástupce? Nebo není problém, že bychom jeli v páru sami? Neradi bychom čekali ještě ten rok a půl.
Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Vladko, po přihlášení se na zájezd Vám zašleme formulář pro souhlas s jízdnou nezletilého, který vyplní a podepíšou Vaši zákonní zástupci. Poté se můžete zájezdu zúčastnit. Přejeme pěkný den.

Veronika M

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda neplánujete tento zájezd také s odjezdy z Moravy?
Děkuji za opověď.

CK2

Dobrý den, Veroniko, tento zájezd s nástupními místy na Moravě organizovat neplánujeme. Přejeme příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru