Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za vyvolání a výrobu 100 fotografií ve formátu 10×15 cm. Uchovejte si ty nejkrásnější zážitky na kvalitním fotopapíru a se slevou 61 %.

4,3 / 5 Fotosvět Plzeň  (mapa) 599 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Hanka Šimková

Dobrý den,
už jste psali na dotaz na snímky velikosti 9×13, že je možno dohodnout se na prodejně.
A mohla by být kombinace snímků 10×15 a 9×13 ??
Mám totiž různé alba a v některém by fotky vždy neseděly. Děkuji za odpověď

Fotosvět

Kombinace dvou formátů je složitější, bude záležet na konkrétním případu. Takto nemohu slíbit, že Vám budeme moci vyjít vstříc na 100%.

KubaS

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak je to s foto, které nemá poměr stran 2:3 ale např. 3:4 nebo 16:9, pokud nechci mít záběr oříznutý? Uděléte foto 10cm x Xcm podle poměru stran nebo je nutné ho vmáčknout do uvedeného rozměru? Děkuji za odpověď

Fotosvět

Není problém se dohodnout na prodejně, s různými poměry stran nemáme problém, žádné bílé okraje nebo ořez na snímcích nemusíte mít.

Josef Kašpar

Dobrý den ! Myslel jsem, že se vyvolává film a ne paměťová karta. Na film to tedy neplatí ?

Fotosvět

Dobrý den, máte pravdu, že film se vyvolává a paměťová karta nikoliv. Ale pokud chcete kvalitní fotografie z digitálních snímků uložených na paměťové kartě, tak i v dnešní době se používá jako nejkvalitnější metoda, vyvolávání fotografického papíru, který je naexponován na tzv. digitálním minilabu. Proto jsme záměrně použili větu: " Digitální snímky budou vyvolány na vysoce kvalitním papíře Kodak Professional Supra Endura. " Tato naše akce na Slevomatu neplatí pro vyvolání negativů a fotografií přímo z negativu či pozitivu.

souna

249 Kč je konečná celková cena? žádný další „manipulační poplatek“?

Fotosvět

Ano 249,–Kč je konečná cena. Proč „manipulační poplatek“ , za co se to vlastně platí? My žádné manipulační poplatky neúčtujeme jako to dělají velkolaboratoře. U nás vždy platíte jen fotografie, které si objednáte.

Jarka

Dobrý den, nešla by sleva uplatnit i na formát 9×13? Máme na tuto velikost album. Děkuji.

Fotosvět

Ano to není žádný problém, jen se musíte na našich prodejnách domluvit již při zadávání zakázky, až přinesete Vaše digitální snímky na vyvolání.

Tom

Dobrý den,jedná se o papír standard nebo premium?

Fotosvět

Dobrý den, jedná se o prémiový profesionální papír KODAK. Fotografie vyvoláváme na digitálním minilabu a každý snímek je upravován individuálně naším operátorem na minilabu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru