Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milan

Dobrý den,

není někde dostupná ukázka, jak kurz probíhá? Např. jak přesně probíhá nácvik konverzace? Odpovídám na položené otázky pomocí mikrofonu a aplikace vyhodnocuje mou výslovnost, nebo je to založeno „jen“ na poslechu?
Je aplikace přizpůsobena i pro chytré telefony, nebo jen pro PC?

Cambridge Academy

Dobrý den,

demoverzi kurzu bohužel nemáme. Pokud byste ale nebyla s kurzem spokojena, stačí do 14ti dnů napsat žádost slevovému portálu o vrácení peněz s tím, že Vám kurz nevyhovuje. My Vám voucher u nás v systému stornujeme a peníze Vám slevový portál vrátí.

Konverzaci si procvičujete v části „Speaking“. V této části, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete i denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog.
Také Vám k dobru poslouží cvičení na poslech, které si můžete opakovat a procvičíte si tím i svou výslovnost.

Studovat můžete i ze svého smartphonu (chytrý telefon)

Marťa

Dobrý den,
když budu mít své přihlašovací údaje, mohu se třeba i za 3 roky přihlásit a znovu si kurz na oživení projít?

Děkuji za odpověď :)

Cambridge Academy

Dobrý den,

do ukončených úrovní/lekcí se můžete kdykoliv opětovně vrátit. Přístup ke cvičením, gramatice, poslechům, atd… budete stále mít – systém Vám již ale bohužel opětovně cvičení již v ukončených lekcích neopraví.

Vanda

Dobrý den, když si tedy koupím FCE, mohu absolvovat všechny zkoušky – KET, PET i FCE, nebo jen jednu mnou zvolenou?
Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

Pokud máte na mysli úrovně v kurzu, při zakoupení přípravného kurzu FCE, získáte také přístup do obou nižších úrovní KET a PET + FCE.

Pokud máte na mysli zkoušku, kterou je potřebné zaplatit a složit ve zkušebním centru, je to pouze na Vás – při absolvování všech 3 by to bylo ale samozřejmě zbytečně finančně náročné. V případě kurzu FCE, platí garance vrácení peněz za voucher při nesložení zkoušky na kteroukoliv jednu ze tří úrovní (FCE, PET, KET), při PET platí garance pro jednu z úrovní PET a KET, při KET pouze pro KET.

Ka

Dobrý den,
Není mi jasné, zda je v ceně i zkouška na certifikát+cer­tifikát? Nebo je za příplatek? Na stránkách jsem nikde nenašla ceník kromě kurzů, které tu máte vypsané.
Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

v ceně, kterou zaplatíte za voucher je pouze přípravný kurz pro danou zkoušku. Zkoušku samotnou je poté potřebné zaplatit a složit na certifikovaném pracovišti. Termíny a ceník těchto zkoušek si můžete najít na internetu – stačí do vyhledávání napsat "zkoušky FCE“

Yo

Dobrý den,

chci si udělat FCE a jsem na úrovni B1. Chápu dobře, že kdybych si kurz koupila, musela bych od začátku? Že se nedá přeskočit na tu úroveň, na které jsem teď?

Pokud ano, je možné ty začátečnické lekce, které už nepotřebuju, vyplnit najednou a jet svým tempem, celý kurz zvládnout asi čtyřikrát rychleji než oněch 36 měsíců? :)

Cambridge Academy

Dobrý den,

přeskočit teoreticky můžete, jelikož ke každé úrovní obdržíte zvlášť přihlašovací údaje.
Pro uplatnění vrácení peněz v případě nesložení zkoušky ve zkušebním centru, je ale potřebné absolvovat celý kurz, včetně nižších úrovní.

Nemusíte se ale bát, studovat můžete svým vlastním tempem, kurz Vás nebude nijak omezovat a nižšími úrovněmi můžete rychle prosvištět.

Ava

Dobrý den,
u kurzů vyššího stupně PET, FCE píšete, že obsahují i přípravu na nižší stupně? Znamená to, že, když si koupím kurz FCE mohu si po prvních 12 ti měsících složit zkoušku KET? Budu na ni připravena? Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

ano, v kurzu se začíná vždy od nejnižší úrovně (KET), která je obsahem přípravných kurzů pro vyšší úrovně PET a FCE (v případě FCE získáte přístup do obou nižších úrovní KET a PET). Volíte si tedy v podstatě pouze, kterou úrovní chcete končit – A2 (KET), B1 (PET), nebo B2 (FCE).

Lenka

Dobrý den, je prosím podmínkou přihlašovat se po ukončení kurzu ke zkouškám? FCE mám, pouze jsem v posledních letech angličtinu nepoužívala a ráda bych se díky kurzu dostala na úroveň, kde jsem byla. Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

přihlášení ke zkouše po dokončení kurzu není vůbec potřebné, je pouze na Vás jestli si budete chtít zkoušku udělat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru