Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brandnooz box – překvapení plné nových chutí!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Radka

Dobrý den, proč vyžadujete platbu 1 Kč kartou?? Platbu kartou přes internet nemám a v žádném případě si ji nehodlám aktivovat. Spoustu potenciálních (možná i dlouhodobých) zákazníků si odrazujete. Připadá mi to jako diskriminace, mám právo se rozhodnout jaký způsob platby považuji za bezpečný.

Věra

Dobrý den, pochopila jsem správně, že k objednání potřebuji zaplatit 1Kč kartou ? já totiž bohužel nemám kartu k placení přes internet, takže si to nemůžu objednat? nemůžu Vám tu korunu zaplatit přes účet?

brandnooz.cz

Dobrý den Věro, děkujeme za zprávu. Tento typ předplatného lze platit pouze kartou. Platbou přes účet můžete uhradit jiné typy předplatných (časově omezené), můžete se porozhlídnout na našem webu.

Hana Kmentová

Dobrý den
abych se zorientovala v předchozích info a dotazech. Nyní když už je srpen a já si zakoupím voucher, tak co dále?
Nějak se nejsem schopna zorientovat na vašich stránkách. Když kliknu na úvod a poté objednat box, tak mě to hodí na nabídku předplatných. Takže jak poté co budu mít voucher objednat srpnový box? Např. 10.8. bych ho objednala, tak mi do 31.8. dojde až domů? A mohu následné nevyžádané předplatné zrušit hned druhý den po objednání (např. 11.8.)?
A jak je to s tou jednou korunou, když nemám aktivní placení kartou přes net a platím jen přes internet. bankovnictví?
Děkuji za vysvětlení a rady

brandnooz.cz

Dobrý den Hano, děkujeme za dotazy. Nyní jsou objednávky na srpnovou zásilku, plánované doručení je 27.8. Předplatné můžete ukončit okamžitě, ihned po objednání klidně. Za účelem aktivace předplatného (byť jen jednoho boxu) je třeba uhradit tu 1 Kč kartou.

Petra K

Dobrý den. Proč na stránkách Brandnooz je informace, že balíček má minimální hodnotu 330 korun a zde je informace, že minimální hodnota je 300? Trochu hloupé – nemyslíte? Jak to tedy je? Kdo je klamán? Uživatelé Slevomatu, či lidé, jež prohlížejí stránky Brandnooz…??

brandnooz.cz

Dobrý den Petro, není to hloupé, ani není nikdo záměrně klamán. Hodnota produktů je min. 330 Kč a tedy si tady klidně za těch 300 Kč domyslete 330 Kč.

Gabriela

Dobrý den,
mohu se zeptat proč balíček na jeden měsíc stojí 99 Kč a posleze vyjde jeden balíček na zaokr. 200Kč? Mám si to vyložit tak,že první balíček (tedy za 99 Kč obsahuje méně věcí než ten s předplatným na 3 měsíce?

brandnooz.cz

Dobrý den Gabrielo, děkujeme za dobrý dotaz. Běžná cena boxu je 279 Kč, proto i cena přibližně 200 Kč za balíček je stále zajímavá sleva. Každý brandnooz box obsahuje totožné produkty.

Iveta A.

TeĎ, když se na to dívám, tak z těch vašich stránek doplácím možná pouze tu 1 Kč?

brandnooz.cz

Dobrý den Iveto, přesně, 99 Kč na Slevomatu a koruna slouží k aktivaci předplatného u nás na webu. Kdyby bylo ještě něco třeba, dejte vědět, hezký víkend :-)

Iveta A.

DObrý den, nějak jsem se do toho zamotala :D. Box platím tady při nákupu voucheru na slevomatu nebo až, když jsem na vašich stránkách a dělám objednávku? Tudíž by to znamenalo, že mi voucher přišel na e-mail v době, kdy to ještě nemám zaplacený? Děkuji

Nikol R.

Dobrý večer, nevím, zda jsem to pochopila uplně správně, pro jistotu se tedy zeptám. Mohu si objednat jeden box za 99,– a nebyl by tedy problém, kdyby to byl i poslední? Není dáno, že musím odebrat minimálně tři (čtvrt rok)?. Děkuji za odpověd

brandnooz.cz

Dobrý den Nikol, první box za 99 Kč může být i vaším posledním. Předplatné lze kdykoliv ukončit bez udání důvodu. Hezký víkend :-)

Míša

Dobrý den, dokdy musím objednat pokud chci balíček dostat již 30.7.
Dále by mě zajímalo, zda bude problém pokud zadám svoji kartu, kterou již máte v systému (již mám platný účet a každý měsíc odebírám), ráda bych totiž dala babičce uvítací balíček :-)
Děkuji M.

brandnooz.cz

Dobrý den Míšo, objednávky červencové zásilky jsou až do 26.7. Problém s platbou nebude. Sice je nabídka pouze pro nové zákazníky, uděláte-li ovšem boxem radost někomu novému, je to OK, mějte se :-)

Denisa

dobrý den, chci se zeptat zda jde navolit jaké věco chci? tj třeba věci pro diabetiky, celiaky, vegany aj.?? děkuji

brandnooz.cz

Dobrý den, u brandnooz boxu si lze zvolit pouze, zda může obsahovat případné alkoholické produkty či nikoli.

Zuzana P.

Vážení, pokud mně odpovídáte, že při nezrušení boxu jen nic neposíláte, ale realita je taková, že při aktivaci slevy Vám zákazník musí dát svolení ke strhávání platby každý měsíc (což jsem se po položení dotazu dozvěděla i z přečetných hodnocení), tak to jsou 2 zcela se rozcházející se informace.
To taky vysvětluje pro mne dosud nepochopitelnou informaci v nabídce, proč je nutné hradit 1 Kč kartou.
To jsou skutečně zvláštní praktiky.

brandnooz.cz

Dobrý večer Zuzano, systém platby máme přece přehledně popsán v textu nabídky. Ptala jste se, zdali bude brandnooz po někom něco vymáhat v případě, že neodhlásíte odběr. Samozřejmě, že nikoliv. Bude-li částka za další box stržena (poté, co zapomenete třeba odhlásit další odběr), rádi vám ji zašleme bez problémů zpět.

Frantisek Dobrota

Dobry den,
proc jste v odpovedi Zuzane P. neuvedli, ze si platbu budete AUTOMATICKY strhavat z platebni karty, jejiz cislo vam MUSI zadat pri prvni objednavce?

brandnooz.cz

Dobrý den Františku, paní Zuzaně jsme odpověděli na její dotaz. Ano, máte pravdu, platby probíhají automaticky každý měsíc. Vždy samozřejmě o tomto informujeme několik dní předem a pochopitelně lze předplatné kdykoliv ukončit.

Zuzana P.

Dobrý den, zajímalo by mě, co se stane, když zákazník zapomene zasílání odhlásit. Bude mu box dále chodit a brandnooz po něm bude částku vymáhat? Anebo odesílání prostě zastaví?

Zcela upřímně, tato praktika dalšího automatického pokračování je hlavní důvod, proč box nekoupím, velmi to připomíná nabídky žiletek, prádla, mincí atd., kterých se pak těžko zbavuje.

brandnooz.cz

Dobrý den Zuzano, dobrý dotaz, děkujeme. Rozhodně nikdy po nikom nic nevymáháme. Není-li box k termínu odeslání uhrazen, prostě jej neposíláme a to je vše. Vždy se lze individuálně dohodnout na ukončení předplatného. Ukončení předplatného je velmi snadné – můžete tak provést sama ve svém profilu, zavolat nám nebo napsat na email. Můžeme-li ještě jakkoliv pomoci, dejte vědět.

Martina

Dobrý den, když si dnes zaplatím předplatné na 1 měsíc, kdy asi box dostanu a do kdy musím odhlásit, abych neplatila další měsíc? Děkuji.

brandnooz.cz

Dobrý den, box doručujeme (zpravidla, není-li oznámeno jinak) vždy poslední čtvrtek v měsíci. Tento měsíc tedy 30. července. Další odběr lze ukončit kdykoliv až do 5. srpna.

Pavla

Dobrý den,

nový zákazník je ten, co u Vás není zaregistrovaný a tím pádem nikdy neobdržel brandnooz box?

 Děkuji

brandnooz.cz

Dobrý den Pavlo,
ano, přesně tak.

Lenka Štychová

Dobrý den, při variantě Předplatné boxu na 3 měsíce pak posílání zanikne či musím taky odhlásit?

brandnooz.cz

Dobrý den Lenko, předplatné na 3 měsíce je poté třeba (případně) také odhlásit. Není to nic složitého, můžete to provést i sama ve vašem profilu po přihlášení na web.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru