Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotomontáž – focení v dobových kostýmech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana

Dobrý den, je možné focení i s půlročním miminem? Děkuji, Zuzana

You-and-Prague.com

Dobrý den, co se tyká focení, tak problém není. Jen nemáme historické pleny :) Pokud by jste měla pro mimino nějakou bílou neutrální košilku, mohlo by to být řešení. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Lukáš

Krásný den. Jaká je výsledná velikost .jpg fotografie? Je to opravdu jen full hd (1920 × 1080 px), nebo je výsledná fotka v nějaké „normálnějsí“ velikosti vhodné i pro tisk větších rozměrů, jak 10×15cm@300dpi? Děkuji předem za odpověď.

You-and-Prague.com

I Vám pěkný den, cena zde nabízena je za .jpeg 2048px delší strany, 72dpi, pro Vás. Originál je přes 5000px v .tiff, tedy vhodné pro tisk i velkých rozměrů. Do 2 hodin od vyfocení jsme pro vás schopni fotografie vytisknout, v rozměrech 10×15 až A3+, včetně tisku na plátno. Do 24 hodin pak i větší rozměry na plátně i s napnutím na napínací rám. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Ann

Dobrý den,
Mohi se zeptat, jestli jsou kostýmy nějak omezený velikostí?

You-and-Prague.com

Dobrý den, kostýmy jsou v univerzální velikosti a jsou velké možnosti jak je přizpůsobit na postavu. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Veronika

Dobrý den, fotografování je myšleno pro celou rodinu, ale bylo by možné si nechat pořídit i romantickou fotografii pouze s partnerem jako pár?

You-and-Prague.com

Dobrý den Veroniko, samozřejmě. Jednotlivci, páry, skupinky, omezen je pouze maximální počet osob. Cena je za obrázek, počet osob nerozhoduje. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru