Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2899 Kč za 3denní relaxační pobyt PRO DVA s polopenzí. V ceně antistresový balíček masáží, vstup do solné jeskyně, láhev sektu a plný minibar.

3,9 / 5 HOTEL JEHLA ***+ Vysočina (mapa) 90 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jana

Dobrý den, je možné si nejprve zamluvit termín a potom teprve zakoupit voucher?

Hotel JEHLA

Dobrý den,
ano samozřejmě. Kontaktujte prosím recepci na +420 566 624 146.

Milana Krajčová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda-li je 45 minut v solné jeskyni již v balíčku za cenu 2 899 Kč anebo se musí zvlášť připlácet a jestli je 45 minut pro oba hosty?? Také by mne zajímala platnost voucheru, jestli je opravdu do prosince či jen do konce června?
Děkuji za odpověď.

Hotel JEHLA

Dobrý den,
ano v rámci balíčku je kůra v solné jeskyni pro oba ZDARMA. Platnost voucheru pro zákazníky SLEVOMAT.CZ je prodloužena do prosince. Hezký den

Arnošt

Co je tedy obsahem minibaru ?

Hotel JEHLA

V minibaru naleznete nabídku nealkolických nápojů (sprite, coca-cola, bonaqua, fanta + výběr nealko a alkoholických piv). V rámci balíčku je k dispozici také láhev šampaňského. Tato nabídka je obměňována dle sezóny (jaro, léto)

Arnost

Minibar – je v cene anebo se musi platit ?

Hotel JEHLA

Dobrý den,
minibar je v ceně balíčku k dispozici.

Rony Silberwald

Co je veřejný prostor? Čili WIFI na pokojích není?

Hotel JEHLA

Wifi připojení na internet hotel garantuje pouze ve veřejných prostorech hotelu. Bohužel ne ve všech pokojích je stálý dostatečný signál. Rádi však zmíníme, že připojení je poskytováno ZDARMA. Děkujeme za pochopení.

Bára Pexová

Dobrý den,


mám trochu chaos v masážích :) Je opravdu pro oba? Můžeme na ni jít společně nebo bysme na sebe s přítelem museli čekat? A je možné zamluvit si pokoj s vanou? 


Děkuji
Hotel JEHLA

Dobrý den,
v balíčku je zahrnuta 1 x aromaterapeutická masáž a 1 x ajurvédská masáž (ajurvédská masáž je spíše pro ženu – jedná se o kosmetické ošetření, aromamasáž pro muže). Každá procedura se provádí v jiné místnosti. Co se týká pokoje s vanou je potřeba Váš požadavek zmínit na recepci během rezervace. Je však potřeba počítat s příplatkem – vanou jsou vybaveny pouze apartmány.

Petr

Dobrý den,
jak je to s večeří? Mohu si skutečně vybrat cokoli z menu hotelu, nebo z kolika jídel si mohu vybrat večeři? Je v polopenzi zahrnuto i pití, nebo se to týká jen jídla? Děkuji.

Hotel JEHLA

Dobrý den,
vybrat je možné až z 10 pokrmů, v polopenzi bohužel nápoje zahrnuty nejsou. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru