Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

32 masových kapsiček Pet Chef jen za 179 Kč

4,6 / 5 Pet Center (94 poboček) Jihlava  (mapa) 977 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka Kadlecová

Dobrý den, omylem jsem nepřeklikla z kapsiček psích na kočičí. Zboží bych si ráda vyzvedla v prodejně Voctářova, Praha 8. Bylo by možné je vyměnit? Jinak je bude muset sníst asi manžel k večeři :o))
Děkuji, Kadlecová

Pet Center

Dobrý den, prodejna je upozorněna a vydá Vám psí kapsičky. S úctou, Pet Center

Petr Kresta

Když jsem akci kupoval byly tady jen 3 komentáře a koukám, že je problém všude stejný. Ve FM taky nejsou. A asi nás tady ve FM moc ze slevomatu není. A situace je stejná jako všude. Tady hvězdičky nekápnou :-((

Andrea Denerová

Tak tedy pěkně děkuji za tuto akci… Kromě toho, že člověk nemůže na nejbližší prodejnu, tak si od půlky měsíce může koupit kapsičky, které se mají spotřebovat před 1.8.2015 (dle informací na originálně zabalené krabičce)!!!!

Pet Center

Dobrý den, velice omlouváme za vzniklé potíže. O kterou prodejnu se prosím jedná? Zajistíme výměnu kapsiček se správnou expirací.
S úctou,
Pet Center

Martin Knoll

Dobrý den, omylem jsem také objednal kapsičky pro psy místo kapsiček pro kočky. Mohl bych poprosit o předání informace na prodejnu Ostrava Nová Karolina, kapsičky si vyzvednu ve středu 22.7. Děkuji Knoll Martin

Pet Center

Dobrý den, prodejna je upozorněna a vydá Vám kočičí kapsičky.
S úctou,
Pet Center

Martina

Dobrý den, přišla jsem na prodejmu s číslem voucheru u předchozí akce stačilo předložit kod, ale paní v prodejně mi oznámila že musí mít vytištěný kod, což nemám bohužel možnost. je možné stornovat objednávku? A tohle jste měly předem uvést že akceptujete pouze voucher který bude vytištěný, nikdy jsem neměla problém s tím že se kod nadiktoval. Děkuji

Pet Center

Dobrý den,
samozřejmě lze uplatnit voucher pouze po nadiktování slevového kódu. O jakou prodejnu se prosím jednalo? Prodejnu upozorníme.
Děkujeme za pochopení,
Pet Center

Anna

Údaje o dostupnosti na webových stránkách nejsou aktualizované ! Jak si mám ověřit dostupnost, když na webových stránkách udáváte údaje, které neodpovídají realitě? Včera jsem v Praze odpoledne objížděla pobočky (btw díky za super strávené sobotní odpoledne) a nakonec jsem sehnala až v DBK Budějovická – ale pouze 10 kočičích, tak jsem si k tomu vzala zbylé psí. Když už nabízíte nějakou slevu, tak aspoň zajistěte zásoby na prodejnách !

Pet Center

Dobrý den, zásoby se aktualizují každý večer. Je nám líto vzniklých nepříjemností. Kapsičky jsou za skvělou cenu a zákazníci je rychle z prodejen vykupují.
Děkujeme za pochopení,
Pet Center

Katka Skřičilová

Přesně tak, jste jedina firma, s kterými jsem dosud měla na slevomatu problém, děláte jim spatne jméno… Když už vznikly problémy, což se může stát, měli jste se k tomu postavit čelem a ne balamutit dál zákazníky… U vás už nákup nikdy nezrealizujeme…

Jani Zkš

akce je od 13,7, já si kapsičky pro kočky chtěla vyzvednout ve čtvrtek 16.7 a to poprvé v Brně na prodejně v Campusu – dle internetu, v odkaze který zde uvádíte měli mít na Campusu kolem 150ks kapsiček – na prodejně nám obsluha sdělila že jich má pouze 30ks ale že nám zavolá na Heršpickou která je poblíž kde též na internetu byla zásoba přes 100ks ale nám bylo řečeno že nemají dostatek, na Campusu nám obsluha říkala že po 17,7 budou mít dostatek kapsiček, Dnes 18.7 jsme jeli dopoledne na prodejnu Cimburkova kde nám bylo řečeno že nemají kočičí kapsičky, paní volala na Campus, kde dle čtvrtečního sdělení měli mít zásobu, bylo nám sděleno že nemají nic, jen AVION . jeli jsme tedy do AVIONU kde nám též sdělili že kočičí kapsičky nemají ,že jsou leda ve SLATINĚ a že si máme prodejny obvolávat a nevěřit internetu . Výborná akce, strávené dva dny objížděním prodejen v Brně, akorát jsme vyhodili peníze za benzín , ztratili plno času a kapsička ani jedna – protože když už jsme tedy v Campusu chtěli , kde mají prý pouze 30ks kapsiček ať nám dají oněch 30ks pro kočky a 2ks psí – to je prý nemožné … požaduji vrácení peněz za vochuer… u ttéto firmy nákup nikdy více..

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás vzniklé potíže a pokud chcete voucher stornovat, tak prosím napište na email Ondrej.Skrivanek@slevomat.cz

Hezký den.

Dana Svobodová

Dobrý den.Pokud si chci kapsičky vyzvednout v Praze,tak pouze v Počernicích? V minulých akcích to bylo v jaké koliv prodejně.Já je vyzvedávala v Letňanech.Mám to kousek z práce.Děkuji Dana M.

Pet Center

Dobry den, dostupnost naleznete v odkazu v popisu akce.

Pet Center

Dobry den, dostupnost naleznete v odkazu v popisu akce.

Nates

Dobrý den,jsou kapsičky v želé nebo ve šťávě?

Pet Center

Dobrý den, kapsičky jsou ve šťávě.
S úctou,
Pet Center

Renata

Asi před půl rokem jsem zakoupila voucher na tuto slevu. Jezdila jsem po Praze a v každém obchodě mi řekli, že kapsy nejsou, posílali mě do jiných obchodů nebo řekli, že mám přijít jindy. Nejsem z Prahy a trávit čas ježděním do Prahy a po Praze po obchodech … už by mě ani nenapadlo si znovu voucher na tuto slevu zakoupit. Tenkrát jsem kapsy nesehnala a voucher propadl.

Pet Center

Dobry den,vasi zkusenosti je nam lito. v tomto pripade doporucujeme rovnou kontaktovat prodejnu.

Petr

Dobrý den, nemám možnost jak vytisknout voucher. Mohu předložit kód voucheru formou SMS? Děkuji

Pet Center

Dobry den, kod voucheru k uplatneni staci.

Eva Přenosilová

Dobrý den.Píšete tu,že kapsičky mají trvanlivost do 9/2015 a 2/2016.U nás v Chomutově mají bohužel vsechny do 8/2015 :(

Pet Center

Dobry den, zaurgujeme prodejnu, aby objednala kapsicky s delsi trvanlivosti. Dekuji za pochopeni.

Monika

jen se vracím ke svému dotazu ohledně kvality – je zajímavé, že ve třech pražských prodejnách se obsluha shodla na tom, že to s tou kvalitou není nijak slavné a rozhodně je nezařadili do prémiového segmentu…je škoda, že prostě nenapíšete pravdu, že se jedná a méně kvalitní výrobek, kde je rozhodně upřednostněna cena, i tak byste je prodali méně náročnějším chovatelům a neprovokovali nás, kteří svým mazlíčkům dopřejí něco lepšího…

Pet Center

Dobrý den,
kapsičky Pet Chef jsou standardní, srovnatelné s běžně prodávanými komerčními kapsičkami.
Složení kapsičky je k nahlédnutí v popisu akce i níže v diskuzi. Je samozřejmě na zákazníkovi, zda se kapsičky rozhodne svému mazlíčkovi pořídit. K nahlédnutí je i hodnocení zákazníků, kde kapsičky hodnotí velmi pozitivně.
S úctou,
Pet Center

Agata Hauserová

Dobrý den, také jsem se překlikla a omylem objednala kapsičky pro psy a chtěla bych ty pro kočky. Chci si je vyzvednout v Praze v Palladiu nebo v Kotvě. Můžete, mi prosím zjistit, v které prodejně kapsičky mají, a upozornit je na změnu? Děkuji!

Pet Center

Dobrý den,
na prodejně v Palladiu jsou informováni a vydají vám kočičí kapsičky.
S úctou,
Pet Center

Edita

Dobrý den, mám dotaz, zda si mohu kapsičky objednat na některé prodejně přes eshop a pak dojít pouze s voucherem? Včera jsme byli pro kapsičky v Olomouci a nikde je neměli, ale to byla má chyba, protože jsem si neověřila dostupnost na internetu. Díky za odpověď, s pozdravem Edita B.

Pet Center

Dobrý den,
přes e-shop kapsičky bohužel objednat nelze. Prodejny budou průběžně zboží doplňovat, prosím sledujte stav kapsiček přes internet.

Děkujeme,
Pet Center

Zuza

Dobrý den,

na všech prodejnách v ČB je stejný stav, co s tím tedy uděláte?

Děkuji.

Pet Center

Dobrý den,
prodejny byly upozorněny, aby objednaly novou zásobu kapsiček s avizovanou expirací.
Děkuji za pochopení.
S úctou,
Pet Center

Andrea Denerová

Mohla bych poprosit o přesné složení? Jelikož nejde dohledat ani na stránkách Pet centra v „detaillních“ popisech.
 Děkuji

Pet Center

Dobrý den,
níže posílám složení kapsiček pro psa.
Kompletní krmivo pro dospěle psy. Kousky s hovězím a játry v omáčce.
Složeni: maso a výrobky živočišného původu (4 % hovězí, 4 % játra), ryby a vedlejší
výrobky z ryb, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry. Analytické
složky: vlhkost 82,0 %, hrubý protein 9,0 %, obsah tuku 5,0 %, hrubý popel 3,0 %,
hrubá vláknina 0,8 %. Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky v 1 kg:
vitamin D3 (cholekalciferol) 283 m.j., vitamin E (dl-alfa-tokoferolacetat) 28 mg.
Technologické Doplňkové látky v 1 kg:emulgatory (Cassiagum) 934 mg. Výrobek
obsahuje barviva. Krmný návod – doporučené dávkovaní: Podávejte ohřáté
na pokojovou teplotu. Pes vážící mezi 4–7 kg spotřebuje 5–7 kapsiček denně, rozdělené
minimálně do dvou krmných dávek. Doporučena dávka je pouze orientační,
individuální spotřeba vašeho psa závisí na jeho tělesné vaze, aktivitě a věku. Pes musí
mít neustále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody. Po otevřeni skladujte v ledničce
(4 °C) a spotřebujte do 48 hodin.
S úctou Pet Center

Kateřina

Trošku ty stížnosti nechápu, kapsičky kupuji pokaždé když jsou v nabídce někdy koupím i dvoje jako i při této akci kočíčí i psí. Vyzvedávala jsem je v Praze nebo Brně i nikdy nebyl problém, že by jich neměli dostatek na prodejně. A že by personál nevěděl také se mi nestalo. Jednou nevěděli jak si je zaúčtovat v pc ale o akci věděli. Za mě tedy spokojenost a hlavně spokojenost našich mazlíků kterým kapsičky opravdu chutnají.

Emilie

Opět stejný problém jako s kočičí podestýlkou – prodejny nejsou zásobené a posílají si nás mezi sebou. Tahle společnost je na tyto akce naprosto tragicky připravená – nedoporučuji!

Domnívám se, že se jedná o výprodejové kapsičky srovnatelné kvalitou s těmi levnými a hnusnými z kauflandu!

Můžete prosím nahrát zadní stranu obalu, kde bude přesně vidět z čeho je to vyrobené?
4% masa co tu uvádíte rozhodně není prémiová kapsička.

Pet Center

Dobrý den,
složení kapsičky je popsáno níže v diskuzi.
S úctou,
Pet Center

Zuza

Dobrý den, koupila jsem dnes 2 vouchery, celkem na 64 ks kapsiček (32 ks kočičích a 32 ks psích) s tím, že si na prodejně budu moci vybrat kapsičky s nabízenou trvanlivostí 02/2016. Na prodejně ve Čtyřech Dvorech v Českých Budějovicích mají kapsiček sice dostatek, ale kočičí kapsičky jsou s trvanlivostí 08/2015 a psí 09/2015. Je možné zaslat kapsičky s delší trvanlivostí na prodejnu, jelikož je s touto trvanlivostí nestihnu spotřebovat? Děkuji za odpověď.

Pet Center

Dobrý den,
je nám líto, v tomto případě prosím vyzkoušejte jinou prodejnu.
Děkujeme za pochopení.
Pet Center

Honza

Dobrý den. Bohužel mám také zkušenost ze včerejšího dne, kdy jsem si byl vyzvednout kapsičky pro kočky na Chodově a bylo mi sděleno, že budou nejdříve v pondělí. Doufám, že až tam dorazím, tak mi opět bude sděleno jako u předešlé akce, že kapsičky nejsou. Můžeme to nějak zkontrolovat i na dálku? Děkuji za odpověď

Pet Center

Dobrý den,
z prodejny na Chodově máme potvrzeno, že kapsičky mají objednané a v pondělí jim dorazí.
Děkuji,
Pet Center

Hana Vaclavikova

V HK na Kauflandu již mají přes 1000 ks

Jane

v HK kapsičky rovněž se spotřebou 08/15, navíc kapsiček nedostatek…
budou prodejny dostatečně dozásobeny do 31/7 (konec platnosti voucheru)??? a větší trvanlivostí?

Pet Center

Dobrý den,
na prodejnu v HK Futurum dorazí zásoba kapsiček s delší trvanlivostí tento pátek 17.7.2015.
S úctou,
Pet Center

Sarka Jaskova

Dobry den, omylem jsem zaklikla kapsicky pro psy a chtela jsem pro kocky. Bude to prosim mozne vymenit? Zbozi bych si rada vyzvedla na pobocce Karolina v Ostrave. Dekuji

Pet Center

Dobrý den,
v tomto případě upozorníme prodejnu v Karolině a můžete přijít i s tímto voucherem a budou Vám vydány kapsičky pro kočky.
S úctou,
Pet Center

Katka

A ještě jeden detail…kapsičky jsou s dobou spotřeby 08/15 a ne jak uvádíte. Takže nedoporučuji Vás ani náhodou.

Pet Center

Dobrý den,
kapsičky pro tuto akci mají opravdu expiraci nejdříve 1.9.2015, ve většině případů však až 02/2016.
Musela se stát chyba na prodejně, že se zatoulala kapsička s jinou expirací.
Velice se omlouváme.
S úctou,
Pet Center

Monika

do jaké kategorie tyto kapsičky spadají? předpokládám, že prémiová to není ani vzdáleně, ale obávám se, že to není ani lepší průměr…máte někdo zkušenost? Nechci našeho kočičáka jen zasytit, ale chci, aby do žaludku dostával i něco kvalitního, což se projeví i na krásně lesklé srsti

Pet Center

Dobry den,
níže naleznete odkaz na hodnocení kapsiček, která jsou velmi pozitivní.
https://www.slevomat.cz/sleva/788093-32-kapsicek-pet-chef-pro-kocky#hodnoceni
Kapsičky Pet Chef jsou kvalitativně srovnatelné s prémiovými kapsičkami.
S přáním hezkého dne,
Pet Center

Katka Skřičilová

V OC Olomouc Hana jsem po domluvě voucher zakoupila, ten mi byl také ihned uplatněn, kdy následně zjistili, že na skladě nemají dostatečný počet. Proto jsem byla odeslána do City Olomouc (na dotaz, zda mohu jet do Santovky, mi bylo řečeno, že tito zde nemají nic), kde mají dostatečně zásoby. Zde však po dlouhém vyřizováni zjistili to same co v OC Hana. Bylo mi však řečeno, že v Santovce je na skladě dostatek. Na to jet do Santovky jsem však už neměla ani čas ani odvahu. Tak trochu Kocourkov a snaha o kompenzaci vůbec žádná… Na můj dotaz jak věc chtějí řešit, mi bylo řečeno, že toto je ciste na mě. Takže v Oloumouci nikdy více…

Jana

Vážení,

kdysi, už je to dva roky zpět, jsem kapsičky koupil. Už tehdy tu byly stížnosti na to, že v prodejnách nebyly. A já to v Praze oběhal – 3 prodejny za odpoledne. Až třetí měla dostatečný počet, ale nikoliv avizované druhy (tehdy jich mělo být asi pět, nějaké hubamboo či co). Pěkná zkušenost – kočkám navíc nejely. Nikdy více… A koukám – změnilo se něcco?

Pet Center

Dobrý den, Jano,
je nám líto Vaší nepříjemné zkušenosti. Nyní si můžete dostupnost zboží na vybrané prodejně zkontrolovat předem.
S úctou, Pet Center

Katka Skřičilová

Voucher jsem zakoupila až po domluvě s obsluhujicim personálem prodejny, že mi pak kapsicky vydají…které ovšem neměli na skladě, což já jako zákazník jaksi nemůžu vědět. Nechapu, proč děláte takové nabídky, když nemáte prodejny zasobene a nejste schopni, to ani jinak vyřešit. Řešení, že si mám pro zbytek opět přijet, mi přijde dost neprofesionální.

Pet Center

Dobrý den,
ještě jednou se velice omlouváme. Můžete nám prosím sdělit o jakou prodejnu se jedná?
Děkujeme,
Pet Center

Katka Skřičilová

Voucher jsem zakoupila až po domluvě s obsluhujicim personálem prodejny, že mi pak kapsicky vydají…které ovšem neměli na skladě, což já jako zákazník jaksi nemůžu vědět. Nechapu, proč děláte takové nabídky, když nemáte prodejny zasobene a nejste schopni, to ani jinak vyřešit. Řešení, že si mám pro zbytek opět přijet, mi přijde dost neprofesionální.

Veronika Fojtíková

Dobrý den, jaké je dávkování kapsiček?Kolik kapsiček na kg psa?Děkuji

Pet Center

Dobrý den,
podle výrobce je doporučené dávkování pro pejska vážícího mezi 4–7 kg cca 5–7 kapsiček denně, rozdělené minimálně do dvou krmných dávek. Doporučená dávka je pouze orientační, individuální spotřeba Vašeho psa závisí na jeho tělesné váze, aktivitě a věku.
Děkujeme,
Pet Center

Katka Skřičilová

Dobrý den, nabízíte osobní odběr na prodejnách, kde o akci nemají ani tušení a navíc ani dostatečný počet kusů. Po dnešním cestování z obchodu do obchodu, kde mě Váš personál posílal, je výsledkem to, že jsem si odvezla 21 ks místo 32 ks a vynaloženými náklady na cestování, kdy si mám pro zbývající opět přijet, až je tedy budou mít na skladě, což pro mne znamená jet 58 km tam a 58 km zpátky, pro mne Vaše akce jaksi zcela postrádá smysl… Mrzí mne, že jsem si nezaplatila raději poštovné…nu dobře mi tak. Nicméně víckrát u Vás nic nakupovat nebudu.

Pet Center

Dobrý den,
omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Aktuální zásobu psích nebo kočičích kapsiček na prodejnách naleznete na odkazu níže. Doufáme, že nám zachováte přízeň i při dalším nákupu pro Vašeho mazlíčka.
Děkujeme,
Pet Center
http://www.petcenter.cz/e-shop/?nparams=search;Pet%20Chef%20kapsi%C4%8Dka;page;0;ako;ALL;kde;ALL;pricefrom;Cena%20od:;priceto;Cena%20do:;rozsah;undefined

Helena

Dobrý den, jakou expiraci mají kapsičky pro kočky?

Pet Center

Dobrý den,
na prodejnách jsou nyní kapsičky s trvanlivostí 9/2015 nebo 02/2016.
Děkujeme,
Pet Center

hanushka

Dobrý den,
omylem jsem zaklikla a zakoupila kapsičky pro psy místo těch pro kočky. Co se s tím prosím dá dělat? Děkuji za pomoc.

PetCenter

Dobrý den,
prosím, napište do zprávy Vaše jméno a na jaké prodejně si budete chtít kapsičky vyzvednout. Prodejna bude upozorněna, že Vám mají vydat kočičí kapsičky.
Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru