Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace, wellness i sport v lázeňském městě Velichovky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marcela

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda máte volný termín od 28.10.-1.11.2015 a prosím o kalkulaci ceny 2× doslělý,1× 15 let,1× 8 let.

Děkuji Svárovská

Veronika Dostálová

Dobrý den, paní Svárovská,

ve Vámi požadovaném termínu máme volnou ubytovací kapacitu.
V případě ubytování pro čtyři osoby jsou dvě možnosti. Můžete si buď zakoupit dva vouchery, čímž pro všechny osoby získáte nárok na využití veškerých služeb (dva dvoulůžkové pokoje, čtyři hodiny sportování na umělé trávě atd.).
Nebo si za příplatek 900,–/noc můžete zarezervovat apartmá pro čtyři osoby, přičemž dvě osoby budou mít nárok pouze na ubytování se snídaní, za čerpání ostatních služeb (využití sportovišť, wellness, atp.) však budou účtovány pultové ceny hotelu.

Kateřina

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, zda byste měli volný termín od 1.9.2015?

Předem děkuji a budu se těšit,

Kateřina K.

Veronika Dostálová

Dobrý den, Kateřino,

omlouvám se za pozdní reakci na Váš dotaz.
V termínu od 1.9. do 4.9. 2015 se nám uvolnila ubytovací kapacita.
Pokud byste se tedy i tak narychlo rozhodla pro rezervaci v tomto termínu, neváhejte nás, prosím, kontaktovat na tel. čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.


Andrea Holátková

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda by bylo možné objednat si pouze dvoudenni pobyt. Jedna noc se vstupem do wellness a polopenzí a kolik by to stálo dekuji.

Veronika Dostálová

Dobrý den, Andreo,

voucher, který lze zakoupit na portálu Slevomat, je fixně nastaven na pobyt na tři dny, dvě noci. Můžete samozřejmě využít pouze dva dny a jednu noc pobytu, avšak v takovém případě není ze strany hotelu možná jakákoli kompenzace za nevyčerpání všech zakoupených služeb.
Pokud si budete přát, kontaktujte nás na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz a my Vám vytvoříme balíček služeb přesně dle Vašich požadavků.

Ellen Jakubčíková

Dobrý den,dají se přiobjednat nějaké masáže?
děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý den, Ellen,

ano, masáže zajišťujeme. V případě zájmu o masáž je ale nutné objednat si ji minimálně jeden den předem na recepci hotelu.
Za částečnou masáž (45 min.) účtujeme 550,–, za celkovou masáž (60 min.) 750,–.

Anna Krpálková Roz Fikarová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda stačí koupit jeden voucher,když pojedeme 2 dospělí a 4 leté dítě?Jak máte volný víkendy v řijnu?

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Krpálková,

ano, jeden voucher stačí. Dítě by bylo na přistýlce a za ní je příplatek Kč 500,– / noc. V říjnu máme volné ještě první dva víkendy (2. – 4. a 9. – 11.). Pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na telefon 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Veronika Dostálová

Dobrý den, Romane,

ve Vámi požadovaném termínu máme volné již pouze apartmá typu B. Příplatek za ubytování na apartmá je 900,–/noc.
Pokud se rozhodnete pro rezervaci, neváhejte nás, prosím, kontaktovat na telefonním
čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Roman

Dobrý den, rádi bychom se s přítelkyní u Vás ubytovali ve dnech 28. – 30.8. 2015, je to možné?

Veronika Dostálová


Partner
před okamžikem



Dobrý den, Romane,

ve Vámi požadovaném termínu máme volné již pouze apartmá typu B. Příplatek za ubytování na apartmá je 900,–/noc. Pokud se rozhodnete pro rezervaci, neváhejte nás, prosím, kontaktovat na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Pavel

Dobrý den,

máte prosím volno v termínu 24.-26.8?
Děkuji,
 Pavel

Eva Široká

Dobrý den pane Pavle,
ve Vámi poptávaném termínu máme ještě volné pokoje. V případě zájmu o rezervaci nás, prosím, neváhejte kontaktovat přímo na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Hanka Kubelková

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda jsou nějaká omezení nebo příplatky, pokud bychom chtěli voucher využít v termínu 23. – 25. 12.?

 Děkuji

Eva Široká

Dobrý den paní Kubelková,
v termínu 23. – 25. prosince nelze poukaz uplatnit. Pokud byste měla zájem i o jiný termín, prosím, neváhejte kontaktovat přímo na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Michal B.

Dobrý den,
Rád bych se zeptal, zda u vás existuje možnost přípravy bezlepkových jídel.
 Děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Michale,

ano, po domluvě s naším kuchařem je možné připravit bezlepková jídla. Pokud byste si přál bezlepkové pečivo (například k snídani), je nutné ho předem objednat. Stačí tedy, když při příjezdu nahlásíte na recepci hotelu, že máte bezlepkovou dietu a my se o vše ostatní již postaráme.

Anne Holubová

Dobrý den,

máte volné místo v termínu od 28.8. do 30.8.?

Děkuji za odpověď.

Veronika Dostálová

Dobrý večer, paní Holubová,

ve Vámi požadovaném termínu máme ještě pár volných pokojů. V případě zájmu o rezervaci nás, prosím, neváhejte kontaktovat přímo na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Eva Kodymová

Dobrý den,kolik by stáli děti ve věku 4 a 10 let?Děkuji

Eva Kodymová

Dobrý den,máte ještě volno v týdnu od 23.8. do 28.8.Děkuji za odpověď

Veronika Dostálová

Dobrý večer, paní Kodymová,

v tomto týdnu máme volné pokoje od 23.8. do 26.8., poté až od 27.8. Ze středy na čtvrtek, tedy 26.8. – 27.8., je hotel již plně obsazen.

Pokud se pro nějaký z termínů rozhodnete, neváhejte nás, prosím, kontaktovat přímo na
tel. čísle 491 407 121 neb mailem na info@k-triumf.cz

Věra Vítová

Dobrý den
Šlo by , abych jela sama a tím pádem na 1 voucher na 5 dní?

Hana

Dobrý den, bylo by možné si zakoupit pro jednu osobu a dva navazující vouchery? Ráda bych sama, ale takový voucher nikde nikdo nenabízí… :-(

Naďa Kašparová

Ano dva vouchery si zakoupit můžete.

Naďa Kašparová

Ano dva vouchery si zakoupit můžete.

Halamová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte volný termín od 21.8 – 23.8? Děkuji

Naďa Kašparová

Moc se omlouváme, ale v tomto termínu
máme hotel plně obsazen.

Daniela Nováková

Dobrý den, máte ještě volno v termínu 14.8. – 16.8.

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Danielo,

ve Vámi požadovaném termínu zbývá volný již jen jeden dvoulůžkový pokoj. V případě zájmu o rezervaci nás proto, prosím, neváhejte kontaktovat přímo na tel. čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz

Petr

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda půjčujete rakety na tenis či squash či pálky na ping pong, případně za kolik peněz, nebo musím mít svoje. Děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Petře,

rakety, pálky i míčky Vám zapůjčíme zdarma na recepci hotelu.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu od 12.8. do 14.8.? A zda je možné přiobjednat nějaké masáže?

 Děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Jano,

ve Vámi zmiňovaném termínu máme ještě volnou ubytovací kapacitu.
Pokud se tedy rozhodnete pro rezervaci, neváhejte nás, prosím, kontaktovat telefonicky 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Masáže je možné předem objednat.

Pavlína Červenková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte ještě volný termín 23.8 – 25.8.2015?

 Děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Pavlíno,

v tomto termínu máme volnou ubytovací kapacitu.

Pokud se rozhodnete pro rezervaci, neváhejte, prosím, kontaktovat recepci hotelu na telefonním čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Helena

Dobrý den, máte prosím ještě volný termín od 14.8. 2015 do 16.8.2015?

Veronika Dostálová

Dobrý večer, Heleno,

ano, ve Vámi zmiňovaném termínu máme ještě volnou ubytovací kapacitu.

V případě zájmu o rezervaci neváhejte kontaktovat přímo recepci hotelu na tel. čísle 491 407 121 nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Leona Erlebachová

Dobrý den Tomáši,
příplatek je pouze za apartmán, a to 900,–Kč/noc, tzn. 1.800,–/pobyt. Standartně se příplatek za dvoulůžkový pokoj situovaný výhledem do obory neúčtuje.

Tomáš

Dobrý den,
rád bych se informoval, zda při zakoupení voucheru je zaručen luxusní pokoj (s výhledem do obory se zvěří), nebo je za příplatek.

 Děkuji

Eva Široká

Dobrý den,
ve Vámi dotazovaných termínech máme ještě volné pokoje. Záleží tedy spíše na Vás jakým konkrétním dnům dáte Vy přednost. Pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na emailu info@k-triumf.cz nebo telefonicky 491407121.

Martina Tesaříková

Dobrý den,

ráda bych se informovala zda máte volný termín s nástupen nejdříve 12. srpna 2015 a odjezdem nejpozději do 16. srpna 2015 na 3 dny a 2 noci pro dvě osoby.

 Děkuji

Eva Široká


Partner
před okamžikem


Dobrý den, ve Vámi dotazovaných termínech máme ještě volné pokoje. Záleží tedy spíše na Vás jakým konkrétním dnům dáte Vy přednost. Pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na emailu info@k-triumf.cz nebo telefonicky 491407121.

Andrea

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možný termín objednat na víkend (pá-ne). V podmínkách to nikde nevidím, ale vím, že mnohdy je podmínkou pobyt ve všední den. Děkuji za odpověď. Přeji pěkný zbytek dne. Andrea z ČB

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Andreo,

pobyt si určitě můžete objednat i na víkend. pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na emailu info@k-triumf.cz, případně telefonicky 491407121.

Kateřina V

Dobrý den,
V informacích pro uplatnění voucheru jsem se dočetla, že je nutné rezervovat termín pobytu ihned po jeho zakoupení. Chtěla bych však pobyt koupit jako dárek kamarádce, samozřejmě i s možností vybrat si termín dle potřeby. Je tedy možné termín rezervovat až později?
Děkuji za Vaši odpověď.

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Kateřino,
výběr termínu a rezervaci můžete provést později. Kontaktujte pak prosím přímo recepci na emailu info@k-triumf.cz, případně telefonicky 491407121.

Kadaňka

Dobrý den,
máte volno v termínu od 21.8. do 23.8. pro 4 osoby na dvou dvoulůžkových pokojích? Když budeme mít dva vouchery, můžeme si to spojit a mít tím pádem např. 4 hodiny sportovních aktivit?
Děkuji.

Veronika Dostálová

Dobrý večer,

je nám líto, ale v tomto termínu je hotel již plně obsazen. Pokud ale budete mít zájem, můžeme Vám nabídnout termín jiný. Například v termínu 14.8. – 16.8. nebo 28.8. – 30.8. máme stále ještě volnou ubytovací kapacitu.
V případě zájmu o rezervaci nás tedy, prosím, neváhejte kontaktovat :)
Co se týče uplatnění voucherů – ano, pokud budete mít dva vouchery, násobí se i možnost uplatnění aktivit, které voucher obsahuje :)

Jana V.

Dobrý den, máte prosím volno v termínu 4.-6.8. pro dvě osoby? Případně jiný volný termín pro pobyt v daném týdnu?
Děkuji.

Naďa Kašparová

Dobrý den .Moc se omlouváme, ale v tomto termínu máme hotel plně obsazen.

Petra Pudilová

Dobrý den, měli byste prosím volno v termínu od 6. do 8.8.? Moc děkuji a příjemný zbytek dne přeji.

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Pudilová,
velice se omlouváme, ale v tomto termínu jsme plně obsazeni. Rádi Vám ale nabídneme jiný termín. V případě Vašeho zájmu, kontaktujte prosím přímo recepci hotelu na emailu info@k-triumf.cz nebo telefonicky 491407121.

Markéta Havlíčková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte ještě volno od 31.-2.8?

Naďa Kašparová

Dobrý den.
Omlouváme se, ale v tomto termínu je hotel
plně obsazen.

Marci Macicek

Dobrý den,bylo by možné spojit 2 vouchery,s datem příjezdu 9.8.2015( neděle)? Děkuji za odpoved

Naďa Kašparová

Dobrý den. Vouchery spojit lze, ale v tomto termínu máme volné pokoje jen s oddělenými lůžky. Budete – li si přát rezervaci informujte nás. Děkujeme

Naďa Kašparová

Dobrý den. Vouchery spojit lze, ale v tomto termínu máme volné pokoje jen s oddělenými lůžky. Budete – li si přát rezervaci informujte nás. Děkujeme

Jindřiška Kohoutová

dobrý den
máte volný termín od 2.8. do 7.8. jednalo by se o 2 dosp. osoby a 1 dítě 12,5 let
 děkuji

Naďa Kašparová

Dobrý den. Omlouváme se , ale v tomto termínu máme hotel plně obsazen. Budete – li si přát jiný termín, informujte nás .Děkujeme.

susterova@seznam.cz

Dobrý den,
máte bezbariérový přístup?
Děkuji

Veronika Dostálová

Dobrý den,

ano, máme bezbariérové pokoje, do kterých se dostanete výtahem :). Stejně tak i do restaurace :).

Hana Červenková

Dobrý večer , měli bychom zájem o pobyt zhruba od 4. 8. 2015 na 3 dny spojený dvěma vouchery . S manželem a dvě dospělé dcery. Pokud máte ještě volno v srpnu. Děkuji za odpověd.

Veronika Dostálová

Dobrý den, paní Červenková,

od 4. 8. do 6.8. 2015 máme volnou ubytovací kapacitu. Nebyl by tedy problém zarezervovat v tomto termínu dva dvoulůžkové pokoje. Pokud se rozhodnete pro rezervaci, neváhejte nás, prosím, kontaktovat.

Martina

Dobrý den, máte prosím volný termín pro 2 dospělé od 28.-30.8.? Děkuji

Leona Erlebachová

Dobrý den,
ve Vámi uvedeném termínu je kapacita ubytování volná. Přejete-li si provést rezervaci, neváhejte nás kontaktovat.

Irena Macháčková

Dobrý večer
máte prosím volný pokoj v termínu 31.7. –2. 8.
děkuji

Leona Erlebachová

Dobrý den, bohužel v tomto termínu jsou již k dispozici pouze apartmány v ceně 2.290,–Kč/noc.

Raďa Vašutová

Dobrý den, prosím o informaci, zda máte volný pokoj pro 2 dospělé a dvě devítileté děti v termínu 17.-19.8.2015? Děkuji předem za zprávu.

Veronika Dostálová

Dobrý den, paní Vašutová,

ano, v tomto termínu máme volnou ubytovací kapacitu. Vzhledem k počtu ubytovaných bych Vám ráda nabídla ubytování v apartmá pro čtyři osoby. Příplatek za apartmá činí 900,–/noc.
Na klasický dvoulůžkový pokoj můžeme dát pouze jednu přistýlku – příplatek 500/noc.
Pokud si přejete rezervaci, neváhejte nás, prosím, kontaktovat :).

Pokorná

Dobrý den,prosím Vás máte volný pokoj od 29.7.-2.8.?Děkuji.

Leona Erlebachová

Dobrý den,
ano v tomto termínu je kapacita ubytování volná. Přejete-li si provést rezervaci, neváhejte nás kontaktovat.

Jarmila Šebková

Dobrý den,
máte prosím volný termín 21.8. – 23.8.
 Děkuji

Eva Široká

Dobrý den paní Šebková,
v tomto termínu volno máme. Pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na tel. 491407121, nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Valdhans

Dobrý den,
prosím o cenovou kalkulaci od 31.7.-4.8.2015.
2× dospělá osoba a děti 1 rok a 5 let.
Prosím o cenu se snídaní/ polopenzí

 Děkuji

Ondřej Vašut

Dobrý den pane Valdhansi,

cena za takovýto pobyt by byla složená ze dvou voucherů, které již zahrnují kontinentální snídani, dále by se připočítávala cena za polopenzi ve výši Kč 350,– na osobu a den. Faktorů, které mají vliv na kalkulaci je trochu více. Mohl by jste mne prosím kontaktovat na emailu ondrej.vasut@k-triumf.cz? Domluvili bychom se na přesnějších detailech Vašeho pobytu a na základě toho bych Vám udělal kalkulaci.

Děkuji.

Šárka Šustrová

Dobrý den, máte volno 27.7 až 29.7?

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Šustrová,

ve Vámi poptávaném termínu máme posledních pár volných pokojů. Pro rezervaci kontaktujte přímo recepci hotelu na tel. 491407121, nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Petra

Dobrý den, máte prosím volno v termínu od 24. do 26.7.? Děkuji

Ondřej Vašut

Dobrý den Petro,

v tomto termínu volno máme. pro rezervaci prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na tel. 491407121, nebo mailem na info@k-triumf.cz.

Pavel

Dobrý den.
Je venkovní bazén v provozu ještě v září. Nebo lépe – do kdy funguje venkovní bazén.
 Díky

K-Triumf

Dobrý den – dle počasí, ale funguje i v září. KT

Tereza

Dobrý den, měli byste prosím volno v termínu od 21. do 23.8.? Děkuji

Ondřej Vašut

Dobrý den Terezo,

ve Vámi poptávaném termínu volno ještě máme. Pro rezervaci a bližší informace kontaktujte přímo recepci hotelu, tel. 491407121, nebo email info@k-triumf.cz.

Budeme se na Vás těšit.

V.D.

Dobrý den,

bylo by možné koupit 3× voucher a spojit a přikoupit večeře, je možná polopenze a s jakým doplatkem? Děkuji

Ondřej Vašut

Dobrý den,

vouchery určitě spojit můžete. Je možné i dokoupení polopenze přímo v hotelu, cena za polopenzi je Kč 350,– za osobu a den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru