Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Angličtina nebo němčina VIDEO-EXPRES na každý den

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Šárka

Dobrý den, můžu se zeptat kolik MB má celkový kurz angličtiny? Děkuji

Jiří Neubauer, Dr.

Celé to má přes 3 GB, takže docela dost, taky to není žádný „štěk“, ale pořádný produkt. Ovšem tím, jak je to pěkně naděleno na 360 lekcí orientačně každá na jeden den, tak se s tím dá nejen velice dobře laborovat po částech a v menších celcích třeba po 10 lekcích, ale taky se to dobře studijně zvládá – je toho dost, ale ne zase najednou tak moc, aby to hlava v tom vedru nebrala…

Denisa

Dobrý den, chci se zeptat, když dojdu až na konec videí, nezmizí mi to, budu to moci používat znova od začátku?
Děkuji za odpověď

Jiří Neubauer, Dr.

Samozřejmě, nic Vám nikam nezmizí. Všechno máte jednou provždy a napořád. U nás vždycky platí: Žádná časová omezení! Žádné další poplatky!

Lucie

Dobrý den, na jakou úroveň se lze po absolvování všech lekcí dostat? Nebo je např. více variant, aby se člověk nemusel dostávat přes úplné základy, které umí? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Jiří Neubauer, Dr.

Dobrý den, V každém případě se lze dostat na úroveň vysokoškoláka, který studuje jazyk v rámci tzv. „společného základu“. Taktéž maturita, ale není zde ta část jazyka, které se říká „literatura“, takže co napsal Shakespeare se tady nedozvíte, ale naučíte se dost na to, abyste si mohla to, co napsal, sama přečíst a porozumět, samozřejmě v současném jazykovém převodu – toto slouží k rychlému postupu vpřed a hlavně zvládnutí množství slovíček, celé hlavní gramatiky, stovek a spíše tisíců nejpoužívanějších výrazů, obratů, vazeb a typových vět. Přeskočit rovnou do pokročilých kdykoli možno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru