Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zapůjčení Volkswagen California – domov na čtyřech kolech

OXO - Auto Střední Čechy (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Janda

Ano, toto jsou rozměry dodávané výrobcem vozidla. Ve velkém technické průkazu výrobce vozidla udává 4–5osob k sezení a 4lůžka. Pokud Vám rozměry ke spaní nevyhovují musíte zvolit jinou alternativu obytného vozu. Hezký den.

Petr

Dobrý den, v odpovědi píšete počet lůžek 2×2. Ve specifikaci jsem našel: „Lůžko v obytném prostoru má rozměr 1,14 m x 2,00 m. Lůžko v prvním patře má rozměry 1,20 m x 2,00 m.“ To jsou jako dvojlůžka? 114 cm nebo 120 pro dvě dospělé osoby? To pomíjím, že ani ten pátý by se neměl kde vyspat, jedině ve stanu mimo auto. Děkuji.

Petr Appl

Dobrý den, mám dva dotazy:
Má auto dohromady 6 míst k sezení?
je volný termín od 4. do 10.8.?
Rozumím správně tomu, že na 7 dní jsou veškeré náklady 13900 (je to včetně DPH?) + 1500 příprava + pak již jen spotřebované palivo?
děkuji za odpověď.

Michal Konečný

Na tak kratkou dobu mi ta cena prijde hodne vysoka. Neni lepsi si za tu cenu pujcit na 3 dny docela luxusni obytne auto?

Petr Janda

To zajisté ano, záleží na Vás, zdali potřebujete velké, vysoké a dlouhé luxusní obytné vozidlo. A nebo malé a hbité obytné vozidlo např. pro přespání každý den na jiném místě a věnování se turistice, cyklistice atp. Cena pronájmu zpravidla vychází z pořizovací ceny vozu a ne z jeho velikosti.

Hezký den.

Petr

Dobrý den, co znamená, že manipulační poplatek je součástí nájemného? Znamená to, že je zahrnut již v nájemném? Dále píšete varianta pro 5 osob, nepochopil jsem, jak je to s lůžkovou úpravou pro tyto osoby.

Petr Janda

Dobrý den,

vozidlo je pro přepravu 5 osob, lůžek je ve vozidle 2×2. Manipulační poplatek je součástí nájemného znamená, že nelze vozidlo zapůjčit bez uhrazení tohoto poplatku.

Hezký den.

Petr Janda

Manipulační poplatek je součástí nájemného a je platbou za přípravu vozu (vyčištění, umytí, plná nádrž nafty, plná nádrž vody, 1 plná lahev propanu, nabití baterie, čisté povlečení, kontrola tlaku v pneumatikách, dolití kapalin do vstřikovačů, kontrola dalších kapalin, kontrola brzd a motorové části), školení a poučení před převzetím předmětu nájmu nájemci a za náklady spojené s administrativou.

Kristijan

Dobrý den,

1500 Kč za doplnění kapalin, kontrolu všeho možného i nemožného. Takže vlastně 6900 + 1500? Nebo je to pouze nabídka a jinak se odjíždí s podhuštenými koly a bez kapalin? Předpokládal bych že nabízíte čistý vůz a kromě minima paliva je v něm vše ve bezvadném stavu. Trochu neseriozní, nemyslíte?

Slevomat.cz

Dobrý den,

manipulační poplatek je součástí nájemného a je platbou za přípravu vozu (vyčištění, umytí, plná nádrž nafty, plná nádrž vody, 1 plná lahev propanu, nabití baterie, čisté povlečení, kontrola tlaku v pneumatikách, dolití kapalin do vstřikovačů, kontrola dalších kapalin, kontrola brzd a motorové části), školení a poučení před převzetím předmětu nájmu nájemci a za náklady spojené s administrativou.

Hezký den.

Petra Šulcová Coufalová

Dobrý den, můžete poslat či přidat foto uspořádaní sedadel pro jízdu při cestování 5 osob?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru