Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tantrické masáže pro ženy, muže a páry

4,7 / 5 Magnolia Centrum Praha  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Gaby

Někteří masiruji v sarongu a někteří nazí. Ja se cítím lépe kdyz je i maserka či maser nahy. Jsem tez během masaze naha. Rozumíte?

Zuzana

Dobrý den,
ano, každý masér nebo masérka masíruje jinak – to je vcelku normální. Vše se probere před masáží v úvodním rozhovoru, kdy si popovídáme s čím přicházíte, a seznámíte se se způsobem práce s vlastními zdroji energie a dechem, který budete moci následně využít pro naplnění vašich záměrů. Důležité je, abyste se cítila v pohodě a bezpečí, takže pokud bude cokoli, co Vám bude vadit, je dobré to říct. Každý to má totiž jinak – to, co někomu vadí, jinému nevadí a naopak.

gaby

1) je možné dostat masáž žena od ženy?

  1. u doteku lásky je masáž joni?
  2. masírujete na futonu?
  3. masírujete když má žena menzes?
  4. kdo z masérů a masérek má největší praxi v tantře (muž i žena)
  5. masírujete v sarongu či bez během masáže?
Zuzana

Dobrý den, ano, samozřejmě je možná masáž ženy od masérky – míru intimity si každý určuje sám, takže záleží na Vás, masáž může zahrnovat i masáž joni. Masírujeme na futonu, je možná masáž i při menstruaci – to není překážka, jen je zase dobře, aby se masírovaná cítila v pohodě. O zkušenostech jednotlivých masérek a masérů se můžete dočíst v profilech – tantře se věnuje Zuzana Bělohlávková (http://www.magnoliacentrum.cz/zuzana-belohlavkova-csb, www.somatic-care.cz), Jana Bártová (http://www.magnoliacentrum.cz/jana-bartova) a David Bárta (http://www.magnoliacentrum.cz/david-barta-csb). Masírujeme zpravidla ve spodních kalhotkách/slipech.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru