Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 kg či 2 × 3 kg prvotřídních kokosových briket na grilování

Selave Partners Praha  (mapa) 202 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Dáša Stupková

Dobrý den, pro osobní vyzvednutí je nutné vytvořit objednávku a následně sdělite kdy je možné si zboží vyzvednout?
Děkuji hezký den

Selave Partners

Dobrý den, ano, na našem eshopu si vytvoříte objednávku (http://www.semena-hnojiva-substraty.cz/vyrobci-a-znacky/solo/kokosove-brikety-na-grilovani-2-x-3-kg.html?force_sid=97e11e260a047f6263e3a6798affc93c), kde nám sdělíte přepravní údaje a čísla vocherů k ověření. Následně Vás vyzveme k odběru zboží nebo po uhrazení dopravného zboží odesíláme. Příjemný den

Ivo

Dobrý den, při objednání na webu máte poštovné 79,– , zde 99,–. Co tedy platí ? A při objednání 2× dvojbalení se platí poštovné 2× ?

Selave Partners

Dobrý den, na eshopu máme pro ostatní zboží poštovné zvýhodněné a nelze zatím akční zboží v tomto ohledu ve formuláři pozměnit tj. platí cena uvedená v akci 99,–. Na jedno poštovné lze zaslat až 12 kg briket (tj. 2× 6 kg).
Příjemný den

David

Za sebe můžu jen doporučit. Žhnou opravdu dlouho a řekl bych, že mají i příjemnou vůni. Párkrát jsem vyzkoušel a obyčejné brikety nebo dřevěné uhlí už nepoužívám

Katka P.

Pro zájemce: kokosové brikety jsem vyzkoušela několikrát a napoprvé jsem byla hodně nespokojená – je třeba se s tím naučit pracovat. Na rozdíl od dřevěného uhlí žhnou déle, ale také se déle rozehřívají, takže je třeba s tím na začátku počítat. Nakonec jsem si je oblíbila – žhnou opravdu dlouho, takže není potřeba tolik přikládat a není z nich takový bordel jako z uhlí. Ale zase je třeba počítat s tím, že musíte přiložit dříve než je to potřeba, právě aby se stihly ty nově přiložené rozžhavit.

. .

„100% ekologické, splňují přísné normy EU“

Mohli byste prosím být konkrétní a specifkovat normy EU, které brikety splňují? Děkuji.

Selave Partners

Dobrý den, ano jistě, dodáme od výrobce.

. .

Na začátku píšete „Žhnou až 4 hodiny (mnohem déle než jiné brikety)“. O pár odstavců dál zase „Ekonomické – dlouhotrvající žár (až 3 hodiny) znamená výrazně nižší spotřebu briket“. Je možné, že kdybyste přidali další odstavec textu, dozvěděli bychom se, že brikety hoří až 2 hodiny?

Selave Partners

Dobrý den, děkujeme za připomínku. Výrobce uvádí celkovou dobu žhnutí (4 hod.) a dobu, kdy je možné využít účinek žhnutí (čas bez zažehnutí a před vyhasnutím) a to v optimálních podmínkách. Z praxe potvrzujeme, že oproti běžným dřevěným briketám vydrží i 2× déle.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru