Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týden na jachtě na Jadranu s možností kapitánských zkoušek

4,5 / 5 Alfa Yacht Club Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucia Sládková

Dobry den,
rada by som sa informovala, ci by bolo volno pre 4 osoby na variantu B?
Diky

Kristýna

Dobrý den paní Lucie, na variantu B, to jest 10.10. – 17.10. jsou volná místa pro 4 osoby. Pokud byste se rozhodla koupit kupóny, prosíme předem o laskavou informaci, že si tento termín přejete zarezervovat.

Monika

Dobrý den, je možnost si najmout jachtu jen pro 4 osoby, jaká by pak byla za celou jachtu na týden cena?nechceme jet na ldi s nikým cizím, termín cca začátek září

Kristýna

Dobrý den paní Moniko,
děkujeme pěkně za Váš dotaz. Pronajmout si jachtu pouze pro sebe bez dalších cizích účastníků je možné, ale museli byste si zakoupit 6 kupónů, protože cenová kalkulace na osobu je dělána při obsazení plachetnice šesti účastníky. Začátek září, to jest 05.09. – 12.09. je, co se týče pronájmu celé lodě, již plně obsazen, zbývají už jenom 2 volná místa. V termínu 29.08. – 05.09. a 19.09. – 26.09. je naopak možné si pronajmout celou loď.

Eliška

Dobrý den,

máte volný termín mezi 11.07.-26.07. ?

 Děkuji

Kristýna

Dobrý den Eliško, děkujeme pěkně za Váš dotaz. V termínu 11.07. – 18.07. jsou poslední 2 volná místa. Potom už je volný termín až 01.08. – 08.08. Dejte prosím vědět, jak jste se rozhodla.

Dana Goodrich

dobry den, velmi se mi libila vase nabidka. Chtela bych s sebou vzit dve deti ve veku 9, a 11 a chci se zeptat, zda-li by to bylo vhodne a zajimave pro ne ?
Mate stale nejaky volny termin na konci cervence, nebo zacatkem srpna ? Bylo by nas celkem 4.
 Dekuji

Kristýna

Dobrý den paní Dano, děkujeme pěkně za Váš dotaz. Pro děti ve věku 9 a 11 roků je to vhodné a určitě by je to moc bavilo. Jezdí i děti podstatně mladší a vždy se těší na plavbu celý rok. Můžeme Vám nabídnout termín pro 4 osoby 01.08. – 08.08.
Budete-li mít o tento termín zájem, dejte nám, prosím, vědět dříve, než si eventuálně zakoupíte kupón, abychom Vám termín předběžně rezervovali.

Jana

Dobrý den, je možnost jachta pro 8 lidí? Díky

Kristýna

Dobrý den Jano, jachta pro 8 osob je možná, akorát prosíme upřesnit termín, protože ne v každém termínu je volná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru