Rezervace: Rezervujte si místo 24 hod předem na tel.: 739 651 884 nebo 604 470 990. Nechte telefon nechte vyzvánět o něco déle, za barem není úplně ideální akustika.
S sebou: Nelze odnést s sebou, platí jen pro konzumaci v restauraci.
Lidé se dělí na dvě skupiny – na ty, kteří neporozuměli chuti a vůni olomouckých
tvarůžků, a na ty, kteří ano. Řadíte-li se do té druhé, přijďte si pošmáknout na tvarůžkovém tataráku do restaurace Pod Parohama.
Posadíte se uvnitř, kde romantické trámoví a lovecké rekvizity připomínají atmosféru myslivecké světnice, nebo venku na letní zahrádce. Aby vás slunce při jídle nerušilo, budete chránění dřevěnými stříškami, které připomínají krmelce.
Co vám naservírují:
300g strouhaný tatarák z olomouckých tvarůžků
Ingredience na jeho namíchání
Dozlatova opečené topinky – min. 10 kusů, na požádání vám připraví další dle potřeby
A nejlepší jsou s pivem
Chuť tradičního zrajícího sýra podpoříte nejlépe čepovaným pivem. Vedle 10° Ostravaru a dvanáctistupňového Radegastu či Plzně tu můžete ochutnat kvasnicovou čtrnáctistupňovou specialitku z Hukvaldského pivovaru, kterou jinde na Ostravsku nedostanete.
Zvěřinové speciality
Hospůdka zaujme prostým stylem připomínajícím myslivnu. Na stropě a stěnách ji zdobí lovecké trofeje, od kterých odvodila i své jméno. A nezůstala jen u jména. V jídelním lístku najdete čerstvé ryby i zvěřinové pochoutky jako jelení kýtu na mnoho způsobů, dančí hřbet i věhlasného kance se šípkovou omáčkou.
Pochutnáte si tu i na specialitách mezinárodní kuchyně a každý den také na vynikajícím poledním menu.
Slavnosti sněženek a dobrého jídla
Pro větší společnost, rodinnou či firemní oslavu si můžete rezervovat jeden ze dvou salonků s kapacitou 40 nebo 17 hostů. Restaurace je snadno dostupná, zastávku MHD najdete pouhých pár kroků od vchodu.