Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sluníčko, koupání a zábava na plážích Rimini

3,9 / 5 Atlantika, spol. s r.o. (cestovní kancelář) Rimini - Itálie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
alena

Dobrý deň, chcela som sa informovať či je v predaji aj termín od 22.8. – 28.8. – aká je jeho cena. Dieťa má 12,5 roka – vzťahuje sa naňho zľava?
Využili by sme vašu dopravu, ale cestujeme z Bratislavy – je to možné?
Ďakujem

CK Atlantika

Dobrý den, tento termín má také naše CK v prodeji, dítě má slevu 20 %, cena je 7990,– Kč za osobu. Autobusová doprava z Bratislavy bohužel není možná, děkujeme za pochopení.

Ondřej Bůva

je volno od 1,8.-8.8? doprava z prahy je z florence? výlety na zájezdu se platí až tam?

CK Atlantika

Dobrý den, termín je volný, doprava z Prahy je možná. Výlety se platí na místě. Neváhejte si zavolat o rezervaci. děkujeme

Petra

Dobrý den, můžu se zeptat v kolik hodin je odjezd v pátek z Prahy?

CK Atlantika

Dobrý den,
předběžný odjezd z Prahy je v cca 15.00 hod, bude přesně upřesněno cca týden před odjezdem.

Zuzana

Dobrý den,

máte k dispozici foto neplacených pláží? Případně by mě zajímalo jak vypadají a jak jsou velké.
Děkuji.

CK Atlantika

Dobrý den, foto neplacených pláží bohužel nemáme.
Městské veřejné pláže jsou celkem 3 … v centru u přístaviště … velká volná neplacená pláž, dále pak na okraji Rimini na severu a na jihu ....... jinak jsou to jen malé kousky volného místa kde je možnost si položit ručník… Na volné veřejné pláži ale není možnost WC. K přístavišti od hotelu je to cca 2 km .. jinak na severní stranu cca 5 na jižní stranu Rimini pak cca cca 9 km … Rimini jako město má cca 14 km pobřeží.

Petra

Dobrý den,
je volný termín 8.8.-15.8 pro dva dospělé a dvě děti 3 a 5 let. Kolik je potřeba voucherů?Lze dokoupit autobusovou dopravu. A odkud a v kolik se odjíždí?

CK Atlantika

Dobrý den,
koupíte 2 vouchery, 1. dítě máte zdarma, 2. dítě platí 50 % z ceny voucheru u nás v CK. Dopravu platíte také u nás v CK. Předpokládaný odjezd z Brna je v 19.00 hod, můžeme zajistit svoz z Prahy nebo Jihlavy či Mikulov. V případě zájmu si neváhejte zavolat o rezervaci, děkujeme.

lucka

Dobry den chceme jet 18.7. Je termin jeste volny?kolik zaplatime 2 dospeli 1 dite 7 let?Dopravu mame vlastni.A plazovy servis je nutny?Pokud ano,kolik stoji?

CK Atlantika

Dobrý den,
ano, je ještě volno, pokud máte zájem, neváhejte si zavolat o rezervaci. Koupíte si 2 x voucher, dítě 7 let je zdarma. Plážový servis je cca 70–80 € /týden. Není povinný, ale v jeho ceně je i vstup na soukromou pláž.

Saša

Dobrý den , teminy v žaři jsou ještě volné ?
Děkují

CK Atlantika

Dobrý den, ano ještě jsou, neváhejte si zavolat o rezervaci

Monika Zelenková

Dobrý den, jaká by byla prosím cena: jeden dospělý a děti 15,7 a 4 i s dopravou? Mohu zaplatit nejstarší dítě jako dospělé a tudíž mít jedno dítě zdarma? A je prosím volný termín od 12.9. Moc děkuji

Monika Zelenková

Dobrý den, jaká by byla prosím cena: jeden dospělý a děti 15,7 a 4 i s dopravou? Mohu zaplatit nejstarší dítě jako dospělé a tudíž mít jedno dítě zdarma? A je prosím volný termín od 12.9. Moc děkuji

CK Atlantika

Dobrý den, 12.9. máme ještě volná místa, koupíte si 2 x voucher a dítě 4 roky bude mít pobyt a stravu zdarma, zaplatíte jen za bus. Autobus připlácíte u nás v CK, dospělý za 2.390,– Kč, děti budou za 2.190,– Kč

Pavla

Dobrý den, nekolik dotazu:

  1. Jake jsou moznosti parkovani auta? Kolik je pripadny poplatek?
  2. Kolik je plazovy poplatek?
  3. Je pobliz (jak daleko) detske hriste a aquapark?
  4. V kolik hodin je k dispozici pokoj prvni den a do kolika se musi pokoj opustit posledni den?
  5. Je na pokoji klimatizace, pripadne kolik je priplatek?
  6. Kolik je priplatek za pokoj s balkonem?
  7. Kam jsou orientovany pokoje?
  8. V cene ubytovani je tedy stup na soukromou plaz?
Dekuji
CK Atlantika

Dobrý den, parkování je v blízkosti hotelu zdarma. Plážový servis je cca 70–80 € /týden. Pokoje jsou k dispozici cca od 14. hod, odjezd do cca 9.30 hod. Aquapark je v Riccione cca 15 km, dětské hřiště je přímo na pláži v rámci ceny plážového servisu.
Pokoj s balkonem je za příplatek 500,– Kč. Na všech pokojích není klimatizace, je potřeba objednat dopředu, platba na místě 6 € / den. V ceně ubytování není vstup na soukromou pláž, platí se v rámci plážového servisu. Pokoje jsou orientovány různě, mohou být směrem moře, ulice, zahrada.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru