Příznivci indické kuchyně často vyznávají gastronomické náboženství zvané kari krišna a bohy Naan, Rajta nebo Čatní.
Přidejte se do dobré společnost a ochutnejte výtečné kari, lahodné placky i další speciality v jedné z nejoblíbenějších indických restaurací v Praze – Masala Pod Karlovem.
Voucher v hodnotě 700 Kč využijete na jakékoli pokrmy z bohatého jídelního lístku.
Ochutnáte například indické polévky, tradiční předkrmy nebo domácí indický sýr podávaný s lahodnými omáčkami. Nechte se překvapit chutěmi Pakory, cibulového či špenátového Bhaji, oblíbené Samosy nebo dalšími masovými i zeleninovými variantami.
V restauraci si přijdete na své, ať už milujete více či méně pikantní pokrmy. S ohledem na ženy, děti a jemné jazýčky se připravují jídla v jemné verzi, dobrodruhové však sáhnou po středně ostré či pálivé variantě.
K nejoblíbenějším pokrmům patří jehněčí Vindaloo, křehké kousky Zalfrazi, tradiční Tikka Masala nebo máslové kuře Murg Makhani marinované přes noc v jogurtu a směsi koření.
Zcela nový chuťový zážitek přináší rovněž netradiční „rizoto“ Biryani s rafinovanou směsí hřebíčku, kardamonu, skořice, máty, cibule, jogurtu a dalších ingrediencí. V lístku najdete také krevety a ryby. Návštěvu stylově zakončete sladkou indickou tečkou v podobě dezertů Gulab jamun nebo Kheer.