Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za voucher v hodnotě 700 Kč do oblíbené indické restaurace Masala. Výběr čehokoli z menu vyhlášené kuchyně plné pestrých chutí.

4,3 / 5 Restaurant Masala Praha - Vinohrady  (mapa) 1 386 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, musím mít rezervaci, když budu chtít stůl pro dvě osoby některou únorovou sobotu a jak dlouho dopředu rezervaci provést? Děkuji za odpověď.

Filemóna

Dobrý den! Platí sleva i na polední menu?? A je možno Vaši restauraci navštívit s dětmi?? Myslím to tak,zda se u Vás najde i nějaké jídlo,které by bylo pro děti vhodné (2 a 5let) děkuji

Jitka Pospíšilová

Naše návštěva proběhla hladce, není to na rychlo večeři, to je pravda, ale pokud má člověk čas, ocení, že si posedí a jídla se v degustačním menu servírovala akorát rychle. Musíme pochválit obsluhu, která vše trpělivě vysvětlovala, byla to naše první návštěva indické restaurace. Jídlo nám velmi chutnalo.

Lev Kushnir

Dobry den, lze vyuzit 3× voucher na masove degustacni menu? 3× 700kc= 2100kc
Diky

Monika Hodáčová

Dobrý den,rádi bychom navštívili Vaši restauraci 28.1.Chceme se ujistit,že bude opravdu již otevřeno po rekonstrukci.Moc děkuji za odpověď.MonikaH.

Soňa

Ondřeji, myslím, že není dobré minimalizovat Vláďovy zkušenosti jen proto, že Vy máte názory jiné. Zřejmě je zažil tak, jak je popisuje, a podělil se o ně v diskusi s ostatními. K tomu diskuze slouží a je přínosné pro všechny, že ji Slevomat umožňuje. Každý si může z příspěvku vzít to své… Ostatně Vláďa restauraci nijak extra neshazuje, dvakrát byl spokojený, na potřetí ne. I to se může stát :-). A je dobře, že Vy jste byl měl zážitky lepší :-).

Osobně jsem restauraci navštívila dvakrát, jednou maximální spokojenost, opravdu skvélá obsluha i jídla, podruhé se nám tam už líbilo méně. Důvodem byla trochu zmatená obsluha, což se dá pochopit, i když tam zrovna nebylo moc hostů, a i méně chutné jídlo při srovnání s první návštěvou (měli jsme to samé). Třeba mají dva kuchaře, nevím :-). Přesto voucher kupuji, indickou kuchyni máme moc rádi a super zážitky z první návštěvy překrývají ty méně kladné z druhé :-). Tak uvidíme, jak to bude na potřetí ;-)

Klára

Dobrý den, je možné k Vám do restaurace vzít malého pejska v tašce?

Tým MASALA

Kláro, určitě můžete. Bude mít připravenou misku s vodou.

Týna

Je tomu dva týdny nazpět kdy jsem opět navštívila vaši restauraci. Bylo to už asi po čtvrté a jsem asi jedna z mála, která ještě neměla jediný problém ani výtku. I když shodou okolností jsem se tam potkala s kamarádkou, která měla rezervaci o půl hodiny dříve než já a bohužel se stalo, že hlavní chod nám donesli téměř nastejno. Nedovedu vysvětlit proč, ale mohu říci, že restaurace byla v tu hodinu úplně plná a tudíž může se stát, že v kuchyni zavládne na chvíli zmatek. Jelikož jsem si ale tuto práci vyzkoušela jako servírka v jedné restauraci, mám proto plné pochopení a omluvila bych i delší čekací dobu. Měli by si to všichni vyzkoušet, než začnou mít připomínky. :-)

Petra

Dobrý den,

na tuto restauraci jsme s příletem využili minulou akci a moc se nám v restauraci líbilo. Jídlo bylo výborné, obsluha velmi milá. Mohu vřele doporučit.

Robin

Dobrý den,
nikde nemohu najít nápojový lístek. Zajímají mne ceny nápojů ve Vaší restauraci. Děkuji.

Tým MASALA

Máte na mysli nealkoholické či alkoholické nápoje? Ceny se pohybují od 35,– výše. Záleží pro co se rozhodnete.

Jolana Habadová

Dobrý den,
trošku nerozumím tomu o jaké Vláďovo zkušennosti píšete. Nikde jsem ji nenašla. Jinak, Masala je skvělá a moc nám chutnalo, čekací doba zcela přiměřená :)

Richard a Sofie

Vláďo muselo se jdnat o nemilou souhru náhod. Byl jsem v MASALA již několikrát i na vegetariánském degustčním menu a rozhodněsi nemám na co ztěžovat. Jo občas se stalo, že jsme čekal na přídavek déle,naopak jsem to přivítal. Alespoň mi v mezidobí slehlo a mohl jsem si vychutnat další porcičku. Nepřišel jsem na rychlo-večeři, ale na klidný večer s manželkou. Příjemně jsme si poseděli, popili, byl to moc fajn večer. Do MASALY se znovu chystáme a těšíme se na pohodový večer s výborným jídlem. DOPORUČUJI VŠEM, kdo mají rádi indickou kuchyni. Jo a že servíce nešlo otevřít víno DAVIDE, nedělal bych z toho takový problém. Může se stát.

Klára Králová

Dobrý den,


vztahuje se voucher i na pití?


Děkuji
Tým MASALA

Nevztahuje. Voucher je určen pouze na konzumaci jídla.

Ondřej

Chtěl bych reagovat na Vláďovo zkušennost. Nedavno jsem byl v jiné restauraci – orientální. Čekací doba byla mnohem delší než uvátdí Vláďa, ale nevadilo nám to. Na večři do tohoto typu restaurací nechodím jako na polední hotovku. Jdu si tam především odpočinout, a bytostně nesnáším, když do mě tlačí jeden chod za druhým. Myslím, že je mnohem lepší mít mezi chody klidně i delší pauzu.V MASALA jsem také byl na obdobné akci, kterou popisuje Vláďa a rozhodně nemohu říci, že by restaurace fungovala tak špatně jako Vláďa popisuje. NAOPAK MOHU JEN VŘELE DOPORUČIT. Už má zakpoupené další vouchery. Jo a rozhodně domů nebalí splácané sajrajty, vždy jsme měl každé jídlo v separátní doze, i když se jednalo o menší nedojedené porce.

Lis

doporučuji!!!Byli jsme na degustačním menu-masová varianta s přítelem a byli jsme nadšení :-) chystáme se i na vegetariánskou:-)

Vláďa

V Masale jsem byl zatím třikrát, prvních dvou případech bylo výborné jídlo, obsluha trochu pomalejší (ale snesitelně). 


Třetí (a určitě i poslední) zkušenost mě od dalších návštěv odradila. Zamluvili jsme si s manželkou stůl od 17:00, abychom měli jistotu, že budeme mít čas na klidnou večeři (měli jsme domluvené hlídání malého syna). 


Dorazili jsme včas, zasedli ke stolu a potom se už začalo téměř všechno zadrhávat. Měli jsme dva vouchery a chtěli jsme je uplatnit najednou na vegetariánské degustační menu pro dva. Servírka nám nejdříve tvrdila, že nic takového v nabídce není, po pár minutách zjišťování však přišla s tím, že se spletla. Objednali jsme si a za chvíli jsme měli na stole polévky. Tím ovšem přísun jídla skončil a další hodinu se nic nedělo. Poté nám po několika urgencích naštěstí servírka přinesla pití. 


Okolo našeho stolu čekalo delší dobu na jídlo několik dalších hostů, takže jsme v tom alespoň nebyli sami. 


Po dalších 45 minutách mi došla trpělivost a šel jsem naši objednávku urgovat za vedoucí. Ta přivolala „naši“ servírku, která se tvářila, jako že o nás vůbec neví natož, že bychom tam už dvě hodiny seděli. Protože se nám začal už blížit konec hlídání dítěte, chtěl jsem vrátit voucher s tím, že ho u nich uplatním jindy. To bylo odmítnuto s tím, že ho již zadali do systému a voucher je považován za uplatněný. Dohodli jsme se tedy, že nám jídlo zabalí. 


Dalších dvacet minut jsme čekali na zabalené jídlo. 


Další zklamání bylo doma po rozbalení balíčků s jídlem. Jak jsem na začátku psal, jídlo bylo v Masale při prvních dvou návštěvách výborné. Teď jsme v balíčcích objevili různě narychlo splácaný sajrajt, oproti nabídce v vegetariánském degustačním menu značně ochuzený i co se týče množství. Vrcholem byla jakási ryba v jedné z omáček, vegetariáni sice s manželkou nejsme, ale i tak nás to nemile překvapilo. 


Výsledkem byl zkažený večer, většina „jídla“ skončila v koši. 


Takže restauraci Masala mohu vřele NEDOPORUČIT !
Jana Pěchotová

Perfektní restaurace! úžasná jídla a milá obsluha..vřele doporučuji..!

Veronika Juračková Kadlecová

Mohu jen doporučit, do této restaurace se vždy rádi vracíme. Servis skvělý, příjemný a jídlo božské:)

Petr

Dobrý den,
mohu využít např. 2 vouchery také pro VEGETARIÁNSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU PRO DVA, jak je uvedeno na stránkách restaurace?
Děkuji za info

Tým MASALA

Petře, tento voucher můžete využít na cokoliv z jídelního lístku, tudíž i na degustační menu. Pokud hodnota jídla přesáhne hodnoutu voucherů, rozdíl doplatíte.

Tereza

V Masale jsem byla minulý týden a musím opravdu doporučit, vůbec nebyl problém s rezervací, voucherem, obsluha milá. Kupuji dva vouchery pro rodiče:)

Jana

Z osobní zkušenosti doporučuji!
Už jsme restauraci navštívili několikrát, vždy velmi milý personál, rezervace a objednávky probíhají v češtině a bez jakýchkoliv problémů. Ceny srovnatelné s dalšími indickými restauracemi.

Katka

Restauraci znám a musím doporučit, jídlo je fantastické a obsluha příjemná. Děkuji za nabídku a kupuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru