Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy využití bylin – kosmetika i léčivé směsi

4,7 / 5 Zpátky k bylinám (8 poboček) Praha - Žižkov  (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den, je možné stále zakoupit poukaz pro kurz v Hradci Králové? Na www stránkách je informace, že je kurz obsazen, ale přitom je možné jej vložit do koše… Děkuji.

Zpátky k bylinám - Martin

Krásný den. Děkuji za upozornění ohledně hradeckého kurzu, nedostatek jsem již odstranil. Kurz je skutečně obsazen. Avšak i přesto Vás možná potěším. Rozhodli jsme se otevřít ještě jeden termín v Hradci Králové, a to v neděli 29.11.2015. Takže pokud termín vyhovuje, již si lze kurz přes naše www objednat. Děkujeme za přízeň.

Tomáš

Dobrý den, při objednávce kurzu v nákupním košíku se mi stav kupónu zobrazuje jako neplatný. Jak mám tedy postupovat? Díky za odpověď.

Zpátky k bylinám - Martin

Krásný den. Za nepříjest se omlouváme. Zašlete mi slevový kód na zpatkykbylinam@email.cz, včetně termínu, jenž jste si vybral. Registraci Vám potvrdím mailem.

Kamila

Dobrý den, mám zájem o kurz v Praze 12.12., ale není mi úplně jasné, jak si můžu termín rezervovat. V kalendáři akcí nejsou žádné aktivní možnosti rezervace…

Zpatky k bylinám - Martin

Krásný den. Rezervace lze provést na emailu zpatkykbylinam@email.cz. Pokud je termín volný (12.12. zatím stále volná místa jsou), potvrdím Vám rezervaci. Báječný zbytek dne.

Miriam

Dobrý den, obdrží účastníci kurzu nějaké potvrzení či certifikát o absolvování kurzu? Děkuji za odpověď

Zpátky k bylinám - Martin

Krásný den. Ano, účastníci, kteří projeví zájem obdrží certifikát o absolvování kurzu praktického využití bylin.

Lucie Slabihoudkova

Dobry den, jednalo by se o prahu. Dekuji

Zpátky k bylinám - Martin

Omlouvám se za pozdní reakci. Do Prahy by to myslím šlo. Kurz se koná na Gymnáziu Litoměřická, kde je i celkem dost místa pro případné odběhnutí. Je to na Vašem zvážení.

Zuzka Flekačová

Dobrý den,zajímalo by mne kdy se koná kurz ve Zlíně?Není tam totiž napsaný.Díky

Zpátky k bylinám - Martin

Krásný den. Aktuální nabídku kurzů (slevomat se týká všech) naleznete zde: http://zpatkykbylinam.shop5.cz/cz-sekce-kalendar_akci.html. Zlínský kurz se koná 4.10.2015 na adrese Centrum Arkána, T. G. Masaryka 1281, 760 01 Zlín. Báječný zbytek dne.

Lucie Slabihoudkova

Dobry den, chci se zeptat zda bych s sebou mohla vzit miminko nebo by to byl problem? Dekuji

Zpátky k bylinám - Martin

Krásný den. Už jsme na kurzu děti měli, vydržely to v pohodě. Ale miminko nevím. Problém to určitě ale není. Ve kterém městě máte o kurz zájem? To je taky celkem důležité, poněvadž zázemí bývá různé. Dějte vědět. A díky za zájem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru