
Termín
Platnost do 31. 8. 2015.
V ceně
- 400 g vepřová žebírka na pivu
- 200 g kuřecí steaky (2 ks)
- pečivo
- křen
- hořčice
- degustace 4 druhů piv 0,2 dcl
Omezení
- Rezervace minimálně 24 hodin předem na telefonu: 720 612 093.
- Změna či zrušení rezervace 24 hodin dopředu, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2015.
V ceně
- 1,2 kg uzeného kolena na pivu Mouřenín 11°
- 800 g vepřových žebírek na pivu
- 2 ks opečená klobása
- 200 g kuřecí steaky (2 kusy)
- pečivo
- křen, hořčice
- 2× degustace 4 druhů piv 0,2 dcl
Omezení
- Rezervace minimálně 24 hodin předem na telefonu: 720 612 093.
- Změna či zrušení rezervace 24 hodin dopředu, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
I Angličan na návštěvě v Česku pozná, že žebírka a pivo patří k sobě. Stačí říct žeBEERka.
K létu patří posezení s přáteli, užijte si prima odpoledne nebo večer v kyšickém Pivovaru Pod Lípou. Mají pro vás připraveno spoustu masových delikates pro 2 nebo celou partu.
Vaše voňavé menu pro dva zahrnuje vepřová žebírka na pivu, kuřecí steaky, k tomu pečivo, křen a hořčici. Pokud vyrazíte s partou, vepřových žebírek dostanete 800 g a k tomu se těšte i na 1,2 kg uzeného kolena na pivu Mouřenín 11°. Čekají vás i klobásky. Zážitek budete mít rovněž z ochutnávky 4 druhů piv.
Okusíte poctivou domácí kuchyni, o čemž svědčí certifikát kvality, který restaurace získala na akci „Žumberova vařečka 2014″. Mohou se zde pochlubit i diplomem od známého šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
Pivovar Pod Lípou zahájil provoz v říjnu 2013 a dnes milovníkům piva může nabídnout čtyři druhy piv, která vaří pan sládek Milan Maršálek.
Ochutnáte tato piva:
- Čeledín 10° - poctivá světlá výčepní desítka, která zaujme plnou chutí a zároveň osvěžující lehkostí. Alc. 4,5 % vol.
- Mouřenín 11° – polotmavá jedenáctka s lahodně vyváženou hořkosladkou chutí. Alc. 4,7 % vol.
- Sedlák 12°- tradiční dvanáctistupňový ležák. Alc. 5 % vol.
- Lanbert 13°- prémiové pšeničné, pšeničná třináctka, která v sobě kloubí jemnost a říz. Alc. 5,5 % vol.
To, které vám zachutná nejvíce, si nechte natočit v hostinci do orosené sklenice nebo si je můžete odnést v PET láhvi do pohodlí domova. Domluvit lze i sud na domácí gril párty.