Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sada Lego Duplo plná farmářských zvířátek

4,5 / 5 Hračky-Kong.cz Ostrava - Vítkovice  (mapa) 86 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Tereza

Dobrý den,také jsem si zakoupila zvířátka a voucher právě uplatnila. Chtěla bych se zeptat,jak to je s poštovným. Zadala jsem platbu předem,ale přesto mi tam naskočilo 109 Kč a né 90 Kč jak uvádíte u přepravní společnosti. Jiná možnost ceny tam nebyla kromě uloženky a os.odběru.Před­pokládám,že je to chyba a budu platit uváděných 90 Kč. Děkuji Tereza

Hračky Kong

Dobrý den paní Terezo, uvedená cena 90 Kč za platbu předem je platná, takže bych Vás poprosila, aby jste se řídila touto částkou a uhradila poštovné ve výši 90 Kč. Omlouváme se za vzniklé potíže a přejme Vám hezký den.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně myslíte větami „Dělají Lego koníci taky Lego koblížky? Pokud ano, budou mít vaše děti nové kostičky gratis!“ ? :-)

Hračky Kong

Dobrý den paní Lenko,
neberte prosím tento text doslova. Slouží spíše k pobavení, než představení produktu. Koníci samozřejmě žádné „koblížky“ netrousí, i když by to bylo jistě zábavné :-).
S pozdravem a přáním hezkého dne, Hračky Kong

Martina Šafránková

Dobrý den…právě jsem si jeden kus objednala,ale při objednávce jsem si pouze zvolila platbu převodem,ale dopravu už jsem neměla šanci zvolit…chtěla bych na nějakou pobočku uloženky…co s tím?

Hračky-Kong

Dobrý den paní Martino,
při vytváření objednávky se postupuje jednotlivými kroky ve kterých zadáváte nezbytné informace. Pokud si nezvolíte způsob dopravy, není možné se dostat ke zvolení platby a dokončit proces objednávky. Poprosila bych Vás, abyste mi na e-mail info@hracky-kong.cz upřesnila svou objednávku. Určitě to vyřešíme. S pozdravem a přáním hezkého dne, Hračky-Kong.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru