Tak takhle nějak šly doby po sobě: nejprve byla ledová, pak kamenná, železná, bronzová a nakonec krásná, tzv. La Belle Epoque.
Vychutnejte si šťavnatou steakovou večeři pro dva i s předkrmem a lahví vína. Do stylové restaurace La Belle Epoque to budete mít jen pár kroků od metra Staroměstská, po gurmánském zážitku se pak můžete třeba projít po Karlově mostě.
Předkrm pro oba
Na úvod vám naservírují 150g tatarský biftek z mladého býčka připravený podle tradiční receptury. Podávat se bude s česnekovým chlebem a pro každého bude připraven vlastní talířek.
V hlavní roli steaky
Dva 200g uruguayské rumpsteaky vám šéfkuchař připraví na lávovém grilu přímo před vašima očima. Ke každému steaku dostanete také salát coleslaw a omáčku dle vašeho výběru (smetanovo-pepřová, smetanovo-houbová nebo BBQ). Jako přílohu si objednejte pečenou bramboru se zakysanou smetanou nebo hranolky.
Bez vína by to nešlo
Ke kvalitnímu hovězímu vám bude výborně ladit další jihoamerická specialita – láhev chilského červeného vína. Ke steakovému menu byla vybrána oblíbená odrůda Cabernet Sauvignon.
Příjemný interiér
Interiéru restaurace vládne dřevo, režné cihly a přírodní materiály, které mu dodávají lehce bohémské vzezření. Nenechte se ale mýlit, obsluha je tu opravdu profesionální a splní, co vám na očích uvidí. Zbude-li vám v žaludku ještě místo, nakoukněte do jídelního lístku a objednejte si některý z lahodných dezertů.
Přečtěte si na blogu, jak se v La Belle Epoque líbilo naší recenzentce Zdeně. Za jídlo, personál i prostředí dala 5 hvězdiček!