Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malování a pálení keramiky v tvůrčí dílně Vypálené koťátko

4,7 / 5 Vypálené koťátko Praha - Dejvice  (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vypálené koťátko

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Používáme převážně Mayco Stroke&Coat, máme ještě i několik zbývajících barev od Gare (Fun Strokes).
Od Mayco nabízíme i výběr z efektových glazur jako Foundations, Speckled, Crystal Glazes, Cobbelstone a další, k dispozici jsou např. lepící pásky, sítotiskové šablony, konturová razítka – zkrátka celá řada možností, jak při každé návštěvě vytvořit originální dílo;)

Dada

Dobrý den, jaké glazury používáte? Roudnické, Mayco nebo Welte,…? Styl Maříže za málo peněz málo muziky nám nevyhovuje, tak se raději ptám… Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Používáme převážně Mayco Stroke&Coat, máme ještě i několik zbývajících barev od Gare (Fun Strokes). Od Mayco nabízíme i výběr z efektových glazur jako Foundations, Speckled, Crystal Glazes, Cobbelstone a další, k dispozici jsou např. lepící pásky, sítotiskové šablony, konturová razítka – zkrátka celá řada možností, jak při každé návštěvě vytvořit originální dílo;)

Eva

Dobrý den, kolik zaplatím za vymalování té samé kočičky jako na fotu ke slevě (žlutooranžová kočička). Děkuji.

Vypálené kotátko

Dobrý den,

omlouvám se, ale tento konkrétní tvar kočičky v současné době nemáme, protože je náš dodavatel přestal vyrábět. Menší figurky stojí 150 Kč, větší kasička (ta je asi zobrazené kočičce podobnější) 320 Kč.
V druhém případě zaplatíte 320 Kč za kermiku + 100 Kč studiový poplatek. S jedním voucherem tedy dohromady zaplatíte 309 Kč (189 za voucher a 120 doplatek na místě).
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana

Dobrý den, co je to studiový poplatek? Z jakého materiálu je keramika, je to stejného složení jako např. používá Maříž? Jejich keramika je totiž velmi křehká. Ráda bych se ještě zeptala, pokud chceme jít ve dvou a namalovat si např. 2 kočky, kolik tedy potřebujeme voucherů? Děkuji

Vypálené koťátko

Dobrý den, děkuji za dotazy.

Studiový poplatek zahrnuje materiál a další práci s keramikou (přeglazování čirou glazurou a vypálení). Je účtovaný zvlášť, protože je to poplatek za osobu a jedna malující osoba tak zaplatí poplatek jen jednou, i když při návštěvě maluje více kusů keramiky. Studiový poplatek také zvýhodňuje malování ve více lidech – druhý a každý další člen skupiny platí již jen 50 Kč (oproti 100 Kč pro prvního). Viz také http://www.vypalenekotatko.cz/cs/malovani.
Přesné složení keramiky Vám říci neumím, ale velký rozdíl oproti mařížské keramice to asi nebude. Pokud vím, hlavní rezdíl je hlavně v tom, že zatímco Maříž používá hnědou keramickou hlínu s vrstvou bílé glazury, u nás je celá keramika již bílá. Takže u nás sice nemůžete přímo do keramiky obrázky vyrývat, ale naše keramika zase nešpiní a údajně se s ní lépe pracuje (v Maříži jsem nebyl, takže vím jenom z doslechu).
Kočky míváme nejčastěji dva druhy:

  1. malou postavičku za 150 Kč
  2. větší kasičku na peníze za 320 Kč

V jednotlivých případech zaplatíte:

  1. 2×150=300 Kč za keramiku, k tomu 100+50=150 Kč studiový poplatek. Celkem tedy 450 Kč, což znamená buď jeden voucher a 150 Kč doplatit na místě (celkově zaplatíte 339 Kč), nebo 2 vouchery, ke kterým si můžete namalovat ještě něco v hodnotě 150 Kč (celkově zaplatíte 378 Kč)

2)2×320=640 Kč za keramiku, k tomu 100+50=150 Kč studiový poplatek. Celkem tedy 790 Kč, což znamená buď dva vouchery a 190 Kč doplatit na místě (celkově zaplatíte 568 Kč), nebo 3 vouchery, ke kterým si můžete namalovat ještě něco v hodnotě 110 Kč (celkově zaplatíte 567 Kč).

Omlouvám se za dlouhou odpověď, snažil jsem se být polopatický;) Doufám, že jsem zůstal srozumitelný.

Štěpán Materna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru