Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkluzivní all inclusive pobyty ve Špindlerově Boudě***+

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 626 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
A. Jokešová

Děkuji za Vaši odpověď, každopádně tuto informaci jsem si přečetla- děkuji. Můj dotaz ale směřoval ke karte All inclusive card, tu když si rozkliknu, je tam x možností, které získáme zdarma, avšak je u toho informace, že některé možnosti lze využít pouze při pobytu na 3,5 nocí. Proto se ptám, zda využiji některé možnosti, když bychom měli pobyt pouze na 2 noci. Omlouvám se, jestli jsem předtím špatně položila otázku, doufám, že už se chápeme.
A. Jokešová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jokešová,
napište mi prosím na Váš telefonní číslo, nebo zavolejte na recepci hotelu – asi vše telefonicky v tomto případě vyřídíme lépe ;-)

A Jokešová

Dobry den,
chtěla bych se zeptat, jaké atrakce z karty, kterou obdržíme, je možné navštívit v rámci voucheru na 2noci/3 dny? Vše je psané od 3 nocí kromě 10km sjezdu na koloběžkách/kolech, dětský program a svozový autobus. Takže pouze tyto 3 aktivity ?
Děkuji za odpověď, A. Jokešová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jokešová,
děkuji Vám za Váš dotaz.
Při pobytu na 2 noci jsou zahrnuty tyto služby (viz. velmi podrobný popis akce):
Welcome drink pro dospělé osoby
Každý den 1 hodina v relax centru (bazén, whirlpool)
Veškeré výhody programu Spindl All Inclusive
Parkování a wi-fi připojení v celém objektu zdarma
Volný vstup do Sport centra u Špindlerovy boudy (tenis, minifotbal, nohejbal, volejbal, basketbal) a neomezený vstup do Jungle gym parku (dětské hřiště)
Slevová karta Spindl MAX Card

Jan Procházka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na volný termín od 28.8.2015 do 30.8.2015, Tedy 2 noci a tři dny pro dva dospělí a dvě děti, ve věku 3 a 15 let . popř. jaká bude cena.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Jan Procházka

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Procházka,
jsme potěšeni Vaším zájmem o naše služby. V termínu 28.-30.08.2015 Vám mohu nabídnout apartmá na hlavní budově. V případě zájmu si prosím ihned zakupte voucher (poslední pokoj!) a napište nám email s objednávkou. Příplatky na místě by byly ve výši 2.400,–Kč.

Kopecká

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, zda se na pokoj Standard vejde dětská cestovní postýlka (rozměr 120×60cm). Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kopecká,
děkuji Vám za Váš dotaz. Zdánlivě jednoduchá otázka, odpověď však není tak jednoznačná. I mezi standartními pokoji je totiž relativně velký rozměrový rozdíl. Obecně můžeme říct, že do téměř jakéhokoliv pokoje na depandanci není problém postýlku dát. Na hlavní budově je to mnohem složitější, bližší informace Vám podá přímo hotelová recepce.

Andrea Bednářová

Dobry den
Mate prosim volny pokoj pro 2 dosp.osoby a 2deti 8 a 12 let v terminu od 24.8. Na 3 nebo 5 noci?A jaka je celkova cena.dekuji
 Andrea

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Bednářová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 23.08.-26.08. se nám uvolnil apartmán pro 4 osoby na hlavní budově a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Od 24.08. už ubytování na 3 noci není možné. Příplatek za apartmán je 600 Kč /1 noc, za hlavní budovu 100 Kč /1 noc a za děti celkem 250 Kč /1 noc. Pokud byste o apartmán v tomto termínu měli zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky (jde o jediný volný pokoj) a my Vám rezervaci vytvoříme.

Mirka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zdali máte volno ve dnech 5.9.-8.9. v hlavní budově, dvoulůžkový pokoj.
Pokud li máte volný tento termín prosím o jeho rezervaci. Dnes jsem objednávala voucher a zítra budu popřípadě platit, když bude volno.
 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mirko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout termín 04.-07.09.2015, kdy ještě máme volný dvoulůžkový pokoj na depandanci, v hlavní budově je možný termín od 30. srpna. V případě zájmu o rezervaci prosím kontaktujte hotelovou recepci.

Monika

Dobry den,mame u Vas rezervaci od 15.8. na 5 noci a chtela jsem se zeptat jestli mame v cene uz veceri v den prijezdu do hotelu,nebo az druhy den pocinaje snidani?Dekuji za odpoved Monika Podstavkova

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,
od 15. srpna máte rezervované apartmá na naší depandanci. Ubytování je možné od 15 hodin, kdy také začínají veškeré s pobytem spojené služby. Od této hodiny již můžete využít například nápoje zdarma v rámci programu all inclusive. Co se týče první stravy, tak je to skutečně večeře v příjezdový den. Poslední den pobytu se končí snídaní a check-out je do 10 hodin.

Andrea Šarounová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jeli možné si objednat pobyt na dvě noci od pátku do neděle pro dvě osoby. V termínu 21. – 23.8. Ve výběru pobytů nemáte možnost dvě noci víkend, ale v kalkulaci ano. Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Andreo,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout pouze poslední víkend v srpnu, tedy termín 28.-30.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Kristýna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte v hotelu volno 2 týden v září?
 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kristýno, děkujeme za Váš zájem o náš hotel , druhý týden v září máme ještě pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Michael Zahel

Dobrý den! Od 13.8.2015 na dvě noci,byla by možnost? 2×dospělí,2×dě­ti.Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Zahel, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici. Rádi Vám nabídneme jiný termín, pro 4 osoby máme ještě volný apartmán na hlavní budově v termínu 25.08.-27.08. Pokud byste měli o pobyt v tomto termínu zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Andrea



před 2 měsíci



DOBRÝ DEN, PROSÍM MĚLI BY JSTE VOLNO V TERMÍNU OD 13 .8. 2015 POBYT NA 5 NOCI DVA DOSPĚLÍ A DVĚ DĚTI 8 A 12 LET? KOLIK BY BYLA PROSÍM CELKOVÁ CENA? DĚKUJI ZA INFO

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Andreo, bohužel v tomto termínu už pokoje volné nemáme, nejbližší možný termín na 5 nocí je od 28.08. Pokud byste měli zájem o pobyt v tomto termínu, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Kateřina

Dobrý den.
Mate Prosím volno od 24.8. na tři dny?
Pro dva dospělé a Dítě 5 let.
Kolik by činil doplatek?
 Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kateřino, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, nejbližší volný termín na 2 noci pro 3 osoby je 29.08.-31.08., kdy máme ještě volný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na hlavní budově. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc.

Jirka

Dobrý den, bylo by možné při zakoupení voucheru u Vás zamluvit pobyt o silvestru, jednalo by se o pobyt na dvě noci, dva dvoulůžkové pokoje noc z 31.12. na 1.1. a z 1.1. na 2.1.? Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Jirko, děkujeme za příspěvek, platnost poukazů této akce je do konce září 2015, během Silvestra nabídku uplatnit nelze. Rádi Vám nabídneme termín do konce září.

Patrik Závoda

Dobrý den, takže pokud to dobře chápu stačí zakoupit voucher zde na slevomatu, a poté zarezervovat telefonicky u Vás. Voucher poté předložíme na hotelu a pouze si připlatíme za pokoj na hlavní budově?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Závoda, děkujeme za zprávu, je to přesně tak, telefonicky u nás zarezervujete pobyt na základě kódu poukazu a příplatek za pokoj na hlavní budově hradíte až při příjezdu na hotel.

Petr Dostál

Dobrý den, vidím dotaz nade mnou. Netuším, jestli ještě platí odpověď ? Máte, prosím, volný termín pro dva v týdnu od 24.8.2015 ?

Děkuji moc za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Dostál, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 27.08.-31.08. 2015 máme ještě dvoulůžkový pokoj na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Patrik Závoda

Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, zda by byl volný termín pro dvě dospělé osoby na 4 dny od 7.-10.9. ? A zda jde platit poukázkami Sodexo (Flexi Pass) ?
Děkuji předem za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Závoda, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 07.09.-10.09. 2015 máme k dispozici dvoulůžkový pokoj na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Platba na hotelu je možná pouze v hotovosti, poukázky Sodexo nepřijímáme. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Závoda, pobyt je možné zakoupit pomocí Sodexo poukázek. Více najdete zde : https://www.slevomat.cz/sodexo
Děkujeme za dotaz.

Karel Dub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte ještě volný pokoj popřípadě apartmán v termínu od 14.8. do 16.8. pro čtyřčlennou rodinu s dětmi 7měs a 5 let. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Dub, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje pro 4 osoby k dispozici. Jediný volný pokoj v tomto termínu je dvoulůžkový s 1 přistýlkou na depandanci. Pokud byste si přál rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Simona Kourova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín ve všední dny v týdnu od 24.8. ? Měli bychom zájem o 3 lůžkový pokoj v hlavní budově, popř. pokoj deluxe na 2 nebo 3 noci. Cestujeme s pejskem střední velikosti.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kourová,
jsme potěšeni Vašim zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout (v tuto chvíli!) pokoj deluxe na hlavní budově od 26. srpna. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

štěpánka

Dobrý, zajímalo by mne jestli by byl ještě volný termín od 10.8. do 12.8.?popřípadě jiné datum v tomto týdnu, krom víkendu. Děkuji za odpověd.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Štěpánko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel ve Vámi vybraném termínu (i celém týdnu) již máme k dispozici pouze 1 jednolůžkový pokoj.

Antonín

Dobrý den, máte prosím volno v termínu od středy 19.8. do pátku 21.8.2015 ? Měl bych zájem o dva vouchery ( 1 x já a žena, 1 x dospívající dcery ).
Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Antonín,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu máme k dispozici poslední pokoj – dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky na naší depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Martina Kasáčková Zobalová

Dobrý den, máte prosím volno v termínu 12.-16.8.2015, 2 dospělí a dítě 3 roky? Dají se případně sečíst 2 vouchery? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Martino,
děkuji Vám za Váš dotaz. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout například termín 27.-31.08.2015, kdy ještě máme k dispozici dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci. Zakoupení 2 voucherů je samozřejmě možné.

Karel

Dobrý den, mohu se zeptat na nejbližší termín pobytu na 5 noci rodina děti 4 a 1 rok? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Karel,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout (v tuto chvíli!) apartmán na hlavní budově v termínu od 23. srpna. V případě zájmu si prosím ihned zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Klára Veselá

Dobrý den,dostanu se k Vám z Prahy jinak než autem? A jak je případně hotel daleko od zastávky. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veselá,
děkuji Vám za Váš dotaz. Z Prahy můžete jet autobusem na konečnou zastávku – Špindlerův Mlýn, autobusové nádraží. Tam přestoupíte na speciální linku, která jezdí v následujících časech přímo k hotelu Špindlerova bouda: 8:30, 9:30, 10:30, 12:30, 14:30, 15:30 a 16:30.

Tereza

Ještě bych se ráda zeptala,jestli by se našly ty 2 dvoulůžkové pokoje během těchto 2 týdnů,děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za zprávu, 2 dvoulůžkové pokoje na 3 noci jsou k dispozici nejdříve od 23.08. Pokud byste měla zájem o rezervaci po 23.08., neváhejte nás kontaktovat.

Tereza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda máte volné 2 pokoje v termínu 17.8.- 20.8. ,děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Terezo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 23.08. do konce září máme ještě 2 pokoje k dispozici a můžeme Vám vytvořit rezervaci. Pokud byste měla o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Jakub Kalina

Děkuji za reakci pane Krečíčku, děkuji za reakci. Zeptám se ještě zda je volno od 25.8.?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za zprávu, v termínu od 25.08.-28.08. 2015 máme také třílůžkový pokoj na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jakub Kalina

Dobrý den, máte volno na hlavní budově 18.-21.8. pro 2 + 1 dítě 9let. Prosím o hlavní budovu, partnerka je těhotná, tak ať se nemusíme pořád někam přesouvat. Děkuji za reakci

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Kalina, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 22.08. máme ještě volný třílůžkový pokoj na hlavní budově. Pokud byste měla o tento termín zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Lenka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte volný pokoj v termínu od 10.8.-12.8.2015 pro 2osoby+dítě 9let. Velice děkuji za odpověď Lenka

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lenko, děkujeme za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme termín o 1 den dříve, tedy od 09.08.-11.08., kdy máme ještě volný deluxe pokoj na depandanci. Pokud byste měla o tento termín zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky.

Josef Babička

Dobrý den, je vstup do bazénu a výřivky volný na celý den, nebo je to nějak časově omezené? Předem děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Babičko, děkujeme za příspěvek, bazén a vířivka je v provozu denně od 9.00 do 21.00 hodin (v pondělí, středu a pátek od 11.00 hodin).

Jitka Veselá Křivská

Dobry den, mate prosim volny pokoj v terminu od 16.8. na 6 dni ( 5 noci ) pro dva dospele a jedno dite? Dekuji, Vesela

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Veselá, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 16.08.-21.08. 2015 máme k dispozici poslední apartmán na vedlejší budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jan Matějka

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj v termínu 31.8. – 2.9. pro dva?
Děkuji, Jan Matějka

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Matějka, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 31.08.-02.09. 2015 máme dvoulůžkové pokoje na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jana Rosecká

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj v termínu 14.-16.8. pro 2 dospělé osoby a 1 dítě (4roky).
Děkuji.
Jana Rosecká

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Rosecká, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 14.08.-16.08. 2015 máme k dispozici poslední dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci a rádi Vám jej nabídneme. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Míša

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda se nějak předem musí zamlouvat bazén.
A jaké drinky nabízíte v rámci all inclusive.
DĚKUJI :-)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Míšo,
děkuji Vám za Váš dotaz. Bazén není nutné rezervovat, můžete ho využít kdykoliv během jeho otvírací doby. Co se týče míchaným nápojů, tak nabízíme tyto: Cuba Libre, Gin fiz, Sex on the beach, Beton, Screwdriver. Ostatní nápoje viz. popis akce.

Katka Brávková

Dobrý den,
chci se zeptat zda by šlo vybrat pobyt na víkend od pátku do neděle v termínu od 21.8.do 23.8. s ubytováním na hlavní budově pro 3 dospělé osoby. A zda by šlo dokoupit i masáž pro každou z osob. Děkuji moc Brávková

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Brávková, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 21.08.-23.08. 2015 máme k dispozici poslední pokoj pro 3 osoby, a sice dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci, a rádi Vám jej nabídneme. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky (jde o poslední volný pokoj v uvedeném termínu) a my Vám rezervaci vytvoříme. Připlatit si masáže je samozřejmě možné.

Zdeňka Padrtková

Dobrý den, máte volný pokoj pro dva s přistýlkou na 6 dní někdy mezi 2.8. až 11.8? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Padrtková, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v období termínu nemáme pokoj k dispozici. Rádi Vám nabídneme jiný termín, nejbližší možný termín na 5 nocí je od 19.08.-24.08., kdy je ještě volný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci.

Lenka Kalinová

Dobrý den, máte prosím volno od 4.8. do 8.8., trojlůžkový pokoj, 3 dospělé osoby?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý dne paní Kalinová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu nemáme pokoj k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 06.08.-08.08. by bylo ještě ubytování možné.

Milan Adolf

Dobrý den, měli byste ještě volný pokoj pro 2 na dvě noci v příštím týdnu? Mezi 3.8. – 7.8.? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Adolf,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již máme k dispozici pouze malinký jednolůžkový pokoj.

Lucie Kratochvílová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné do pokoje Deluxe na přistýlky umístit děti 17 a 12. Zda to pujde prosim o kalkulaci ceny a zda máte volné misto mezi 1.8. až 14. 8. v týdnu, na 3 noci. Předem děkuji za odpověď. Kratochvílová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kratochvílová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 11.08.-13.08. 2015 máme poslední deluxe pokoj pro 4 osoby k dispozici a rádi Vám jej nabídneme (dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkama), na 3 noci nemáme pokoj k dispozici dříve než v termínu 14.08.-17.08. (deluxe pokoj na hlavní budově). Příplatek za deluxe pokoj je 250 Kč /1 noc, za hlavní budovu 100 Kč /1 noc a za dítě 17 let 500 Kč /1 noc, to je celkem 2.550 Kč /3 noci. Cena poukazu na 3 noci je 6.999 Kč. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lucka

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na volné termíny. Máte volný nějaký termín na dvoulůžkový pokoj od 10.8. na 6 nebo 8 dní kdykoliv do konce srpna?

Děkuji za odpověď, Chlumcová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci od 23. srpna. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom Vám mohli vytvořit rezervaci.

Jiřina

Dobrý den,
prosím o informaci, zda lze tento poukaz uplatnit pro 2 dospělé a 2 děti (věk 6,5 let a 1 rok).
Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jiřino,
děkuji Vám za Váš dotaz. Poukaz takto použít lze, pouze si budete muset připlatit za větší pokoj – alespoň pokoj deluxe za příplatek 250,–Kč/1 noc. Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel.

Hanka

Dobry den,
chtela bych zeptat kdy by jste meli volny pokoj na 2 noci pro 2 dospele a 2 deti – 4 a 7 let.
Dekuji a preji hezky den
Hana Jíšová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Hanko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout (v tuto chvíli!!!) dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci v termínu 09.-11.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Pavel

Dobrý den, chtěl by jsem se optat jaká by byla cena za dvě dospělé osoby a dvě děti 7 a 5 let,ubytované ve stejném pokoji na 6 dní včetně programu All inclusive i pro děti.Popřípadě volného termínu od 24.8 děkuji a přeji příjemný zbytek dne Pavel

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Pavle,
děkuji Vám za Váš dotaz. V případě využití apartmánu (příplatek 600,–Kč/1 noc) a doplatku za 1 dítě (250,–Kč/1 noc) by celkový doplatek splatný na místě byl ve výši 4.250,–Kč + poukaz 10.999,–Kč. V případě zájmu si prosím zakupte uvedený voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Hana Kubaláková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný pokoj od 17. 8. na 5 nocí pro 2 dospělé a 2 děti (2 a 5 let)? Ještě bych chtěla vědět konečnou cenu za ubytování a služby. Děkuji a přeji moc hezký den s pozdravem Hana Kubaláková

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Hano,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout Apartmán (tedy pokoj se 2 místnostmi) od 21. srpna (apartmá na depandanci)

Matějová

Dobrý den,
máte prosím volno od 11.8. na 3 noci i s pejskem?
A jaka by byla cena. Děkuji Matějová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Matějová,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby, ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity, mohu Vám nabídnout například dvoulůžkový pokoj na depandanci od 18. srpna. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

David Wolgemuth

Dobrý den, máte prosím volný pokoj na 2 noci pro dva dospělé a jedno dítě ve věku 4-let v termínu od 17–21.8.2015.
Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Wolgemuth,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout (v tuto chvíli!) dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní budově v termínu od 16. srpna. V případě zájmu si prosím ihned zakupte voucher a napište nám email s objednávkou.

Lenka Hurdová Chobotová

Dobrý den,
máte prosím volný termín v době od 13.-16.8. 2015? Jsme dva dospělí, 1× dítě 5leté a 1× dítě roční. V jakém typu pokoje toto ubytování je? Není možné vybrat pokoj s oddělenou ložnicí?
Děkuji za odpověď!
Lenka Chobotová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lenko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Apartmán (tedy pokoj se 2 místnostmi) Vám mohu nabídnout nejdříve od 21. srpna (apartmá na depandanci)

Honza

Dobrý den, chci se zeptat jestli máte volný dvoulůžkový pokoj na 3 dny v termínu od 17.8. do 23.8.? Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Honzo,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní budově v termínu 18.-20.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom Vám mohli vytvořit rezervaci.

Michal Matějka

Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, zda je volný termín na tři noci pro 2 dospělé a 2 děti (5,7 let) v období od 7.-18.8.2015 .
Děkuji p.Matějka.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Matějka,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout již jen apartmán na depandanci v termínu 09.-11.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Veronika

Dobrý den,

mohla bych se prosím Vás zeptat, zda by bylo možné v případě zakoupení na 6 či více dní nástup v pátek či v sobotu a to termín tedy od 28.8(pá) nebo sobota 29.8. ? Potřebovali bychom dva pokoje pro dva z toho v jednom by bylo ještě i malé dítě (do dvou let).

Moc Vám děkuji
S pozdravem

Veronika

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout 2× dvoulůžkový pokoj na hlavní budově v termínu od 28.08. V případě zájmu si prosím zakupte vouchery a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Alena

Dobrý den,

máte prosím ještě volný pokoj de luxe v termínu 8.8.-13.8.2015 na pět nocí pro dva dospělé a dvě děti 14 a 17 let? Jaká by pro nás byla prosím konečná cena?
 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Aleno,
děkuji Vám za Váš dotaz a zájem o naše služby.
Ve Vámi vybraném termínu již Vám mohu nabídnout pouze apartmá na depandanci, avšak pouze na 2 noci, v termínu 09.-11.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Jakub Lukeš

Dobrý den, máte ještě prosím Vás volny pokoj od 29.7. do 1.8. jeden dospěli a jedno dítě 9 let? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Lukeš,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout pouze termín 30.07.-01.08.2015, kdy ještě máme k dispozici dvoulůžkový pokoj na depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom mohli vytvořit rezervaci.

Radka Krausová

Dobrý den. Máte prosím volný termín pro dvě dospělé osoby a jedno dítě na 4 noci mezi 05.08. a 16.8.2015?
Děkuji,
Radka Krausová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Krausová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 08.08.-10.08. nebo 13.08.-16.08. máme ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (v termínu 08.08.-10.08. jde o pokoj deluxe). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Richard Měchura

Dobrý den máte volný termín na 4 dny v době od 24.8.2015–6.9.2015? :) Děkuji Měchura

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Měchura, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, ve všech termínech od 24.08.-06.09. 2015 máme dvoulůžkový pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Zbyněk Dokoupil

Dobrý den, bylo by možné ubytování od 1.8.2015–6.8.2015 pro 2 dospělé osoby a 2 děti 1 a 3 roky?
Jaká by byla celková cena?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Dokoupil, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, pro 4 osoby máme ještě volný deluxe pokoj na depandanci v termínu od 19.08. Příplatek za deluxe pokoj je 250 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kdy by byl v nejbližší možné době volný pokoj pro dvě osoby. Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martino, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 29.07.-01.08. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (nejbližší možný termín). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Irena

Dobrý den,ráda bych se zeptala,jestli by byl volný pokoj pro dvě dospělé osoby a jedno dítě – 6 let v termínu od 5.8. – 7.8.2015

Moc děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Ireno, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoj k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme termín o den později, od 06.08.-08.08. je ještě k dispozici poslední dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na hlavní budově. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Tereza

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se dají rakety na tenis zapůjčit zdarma, nebo si je musíme půjčit za nějaký polatek? Předem děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Terezo, děkujeme za příspěvek, tenisové rakety a míčky Vám zapůjčíme na recepci pouze za vratnou zálohu 200 Kč /1 raketa.

Petra

Dobry den, rada bych se zeptala, zda mate volne dva ctyrluzkove pokoje, pro dva dospeli a dve deti. V terminu mezi 1.8 – 9.8. Dekuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity. Mohu nabídnout například 2× apartmán na depandanci od 24.srpna.
V případě zájmu si prosím zakupte vouchery a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Fridolína Kudláčková

Dobrý den, máte volný pokoj deluxe na hlavní budově 16.8 – 19.8? 2 dospělí a jedno dítě do 6 let. Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Fridolíno,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout (v tuto chvíli!!!) dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci v termínu 15.-18.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím ihned zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Tereza Brendlová

Dobrý den, máte prosím volný pokoj pro dva od 21.8. – 23.8.? Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Terezo,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu ještě máme pokoje k dispozici, a to jak na hlavní, tak na vedlejší budově. Zakupte si prosím voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

David

Dobrý den, máte prosím volný pokoj od 4.8–7.8, pro 2 dospělé a 1 dítě 6 let. Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Davide, děkujeme zprávu a za Váš zájem o náš hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoj k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 02.08.-05.08. je ještě k dispozici poslední dvoulůžkový pokoj na depandanci. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jaroslav

Dobry den, chtel jsem se zeptat jestli v terminu 3.8–6.8 mate jeste volny pokoj na hlavni budove?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Jaroslave, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Markéta Kučerová

Dobrý den,
prosím o informaci jestli od 1.8. do 30.8. budou v hotelu animátorky ? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Markéto,
děkuji Vám za Váš dotaz. Animační program probíhá v hotelu během letních prázdnin každý den. (samozřejmě s přihlédnutím k možným neočekávaným událostem – nemoc animátorek atd…)

Petra Němcová

Dobrý den, máte prosím volný pokoj od 27.7–31.7, pro 2 dospělé a 1 dítě 4 roky + 1 dítě 1 rok.
Děkuji s pozdravem Petra Němcová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Němcová,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout druhou polovinu srpna, kdy ještě máme k dispozici komfortnější pokoje pro rodiny s dětmi.

Jana Svobodová

Dobrý den, ráda bych se zeptala zdali máte volný pokoj ,2 dospělý a 1 dítě do 12 let, v týdnu od 3.8.-9.8.2015. Pokud ano sdělte jaká by byla cena za jaké období, případně co vše cena zahrnuje. S pozdravem a přáním hezkého dne Jana Svobodová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Svobodová,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout druhou polovinu srpna. Ceny jsou uvedeny u jednotlivých variant, včetně toho, co je obsahem každého balíčku.

Jitka L.

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda máte ještě volný dvoulůžkový pokoj na 4 dny (3noci) v termínu od 3.8.?
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den.

 Jitka

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jitko,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci na 2 noci v termínu 02.-04.08.2015. Pří­padně máme volné téměř jakýkoliv termín v druhé polovině srpna.

Renáta

Dobrý den, máte volný termín od 15.8.2015 do 28.8.2015 na 3–4 dny 2 dospělé osoby + 2 děti (8,11)
 děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Renáto,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. V druhé polovině srpna prozatím mohu nabídnout jakýkoliv termín. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Václav

Dobrý den, máte prosím volný pokoj v termínu od cca 9.8. – 16.8. Jedná se o jednu dospělou osobu, dítě 14 let a dítě 7 let.
Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Václav,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout (v tuto chvíli!!!) dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom Vám vytvořili rezervaci.

Lenka Kalinová

Dobrý den, máte prosím volný pokoj od 1.7. do 6.7. pro 4 osoby? 3 dospělí a 1 dítě 15 let. Jaká by byla celková cena? Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kalinová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, uvádíte termín v minulosti, pokud máte na mysli termín 01.08.-06.08., tak už bohužel nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, pro 4 osoby jsou ještě volné pokoje ve druhé polovině srpna nebo v září. Příplatky jsou 600 Kč /1 noc /ubytování v apartmánu, 500 Kč /1 noc /3. dospělá osoba a 500 Kč /1 noc /další osoba nad 15 let. V případě zájmu o rezervaci neváhejte kontaktovat hotelovou recepci a my Vám nabídneme vhodný termín.

Monika

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj v termínu 10.8. – 16.8. Jedná se o jednu dospělou osobu, dítě 15 let a dítě 9 let. Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Váš příspěvek, v termínu 10.08.-16.08. 2015 máme ještě deluxe pokoj na depandanci k dispozici a rádi Vám jej zarezervujeme. Příplatek za děti není žádný. Pokud budete mít o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky (jde o poslední volný pokoj pro 3 osoby) a my Vám rezervaci vytvoříme.

adela

Dobrý den. Máte, prosím, volno na 5 noci v první polovině srpna? Na termínu nezáleží, jen odjezd musí být do 14.8.
 Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Adélo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v období od 02.08.-15.08. 2015 máme ještě dvoulůžkový pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Monika

Dobry den, mate prosim volno pro 2 dospele osoby a 3 deti (1,4,13 let) v dobe od 10.-23.8. Bylo by to na 6 dni 5 noci.Dekuji za odpoved Monika

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 16.08.-21.08. 2015 máme ještě apartmán pro 5 osob k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za apartmán je 600 Kč /1 noc a za dítě 13 let 350 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Milan Urban

Dobrý den, byl by volný termín v rozmezí 18.-24.7.
na 4 denní pobyt 2 dospělí a jedno dítě 7let?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Urban, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 19.07.-22.07. 2015 máme k dispozici poslední dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petra Penglová

Dobrý den, je volný termín od 26.9. – do 28.9. dva dospělý + pes. Dočetla jsem se že pes je možný za příplatek 200Kč na den. Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Penglová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 26.09.-28.09. 2015 (sobota až pondělí) máme dvoulůžkové pokoje na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za pejska je opravdu 200 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Bohumila

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká by byla kalkulace ceny v případě rodiny 2 dospělí a 2 děti( 8 a 10) a zda by byl volný pokoj od 21.7 do 24.7.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Bohumilo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 21.07.-24.07. 2015 máme volný poslední deluxe pokoj pro 4 osoby na depandanci a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti celkem je 250 Kč /1 noc a za pokoj deluxe 250 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Eliška

Dobry den chtela bych se zeptat zda mate volny termin od 4.8. do 7.8. pro dve dospele osoby. Děkuji za odpověd

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Eliško,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní budově. Zakupte si prosím voucher a kontaktujte hotel za účelem vytvoření rezervace.

Jana

Dobrý den, by by volný termín pro 2 + 2 děti jedno bez nároku na přistýlku v termínu do konce července na 5–7 nocí? děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout termín od 17.července, kdy ještě máme k dispozici dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom mohli vytvořit rezervaci

Iveta

Dobrý večer,byl by volný termín na 4dny (3noci) v termínu od 25.7.- 2.8. pro dva dospělé a dvě děti ve věku 3 a 6 let. A poprosila bych o celkovou kalkulaci.Děkuji a přeji hezký večer.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Iveto,
těší nás Váš zájem o služby našeho hotelu. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci v termínu 30.07.-02.08.2015. Nyní již je to na Vás :)

Zuzka

bylo by to pro 2 dospělé osoby a 1 dítě kterému je 5let už jsem Vám posílala objednávku

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Zuzko,
pokud již jsme spolu komunikovali přes email, tak Vám již určitě byla zaslána nabídka. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci.

Zuzka

Dobrý večer, měli bychom velký zájem k Vám jet na dovolenou :) je možný termín od neděle 2.8 do pátku 7.8 2015? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Zuzko,
jsme potěšeni Vaším zájmem o naše služby. Sdělte mi prosím pro kolik osob si přejete ubytování.

Zbyněk Dokoupil

Je možna rezervace dopředu,než přijde slevový kupon? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Dokoupil,
již odpovězeno – viz. výše.

Vlasta

Je možna rezervace dopředu,než přijde slevový kupon? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Vlasto,
ano, předrezervace je samozřejmě možná, pro její vytvoření prosím kontaktujte přímo hotel.

Zbyněk Dokoupil

Dobrý den,
byl by volný termín na 5 nocí mezi 25.7.- 9.8. 2015 pro dva dospělé, 1 dítě na přistýlce 3 roky a jedno dítě s vlastní postýlkou 10 měsíců? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Dokoupil,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby.
Mohu Vám nabídnout termín 01.-06.08.2015, kdy ještě máme k dispozici apartmán na hlavní budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom Vám vytvořili rezervaci.

Vlasta

Takže těch 750,– + 300,– by se platilo za každý den pobytu,nebo je to jednorázová platba na celý pobyt? A na jídlo by se chodilo těch 80m do hlavní budovy? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Vlasto,
uvedené příplatky jsou kompletní, za celý pobyt. V depandanci je pouze ubytování, do restaurace a wellness centra se chodí do hlavní budovy.

Vlasta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte volno 3.8–6.8 2015,nebo 10.8–13.8.2015 pro dva dospělé a děti 4r a 18m, s tím že by jsme měli postýlku pro malého svoji,jaka bude konečná cena? Mám zájem o all inclusive. A ještě by mě zajímalo co znamená ubytování „na depandanci“ viz příspěvky výše. Děkuji Husáková

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Vlasto,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní budově v termínu 10.-13.08.2015. Cena poukazu je 6.999,–Kč, na místě byste doplatili 750,–Kč za pokoj deluxe a 300,–Kč za ubytování v hlavní budově. Depandance je naše druhá budova, vzdálená asi 80m od hlavní budovy hotelu.

Simona Josková

Dobrý den, máte prosím volný pokoj v termínu od 25.7–31.7. pobyt na 4 dny. Jedná se o 2 dospělé osoby a 2 děti 6 a 16 let. Děkuji Josková

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Josková,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout podkrovní apartmán na depandanci v termínu 25.-31.07. Pro bližší info o zmiňovaném pokoji prosím kontaktujte telefonicky hotelovou recepci.

Dáša

Dobrý den,mohu se zeptat na termin 27.7. – 30.7. tři dospělé osoby z toho tedy ta třeti klidně na přistýlce…a na kolik by to přibližně vyšlo v tom all inclusive ? Děkuji Pokorná

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Dášo,
děkuji Vám za Váš zájem o využití našich služeb.
Mohu Vám nabídnout třílůžkový pokoj na hlavní budově v termínu 28.07.-01.08.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Honza

Dobrý den, máte prosím volný termín v době 3.8. až 7.8. (pobyt v týdnu) pro rodinu se dvěma dětmi 8 a 10 let? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Honzo,

děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu již je to složitější, mohu Vám nabídnout (poslední!!!) dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci a sice od 9.8., případně apartmán na depandanci od 5.8.

Dáša

Dobrý den, zasílám dotaz na možnost ubytování v termínu 26.7. – 31.7. pro 2 osoby na 6 dní (5 nocí). Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Dášo,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a napište nám, abychom mohli vytvořit rezervaci.

Petra

Dobry den. Mate volny dvouluzkovy pokoj 24.-26.7.?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,

děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na naší depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Ing. Ondřej Leplt

… a našli bychom i dvoulůžkový pokoj na hlavní budově :)

Otázka

Dobrý den,

mám na Vás 3 otázky:

  1. chci se zeptat na kalkulaci ceny pokoj pro 2 dospělé osoby + dvě děti (4 roky, 1,5 let), tedy kolik budu doplácet po zakoupení voucheru na 5 nocí?


2 ) Podle informací v nabídce mi přijde, že přistýlka lze pouze v hlavní budově – pokud s námi budou známi, kteří si nepřiplatí hlavní budovu – tak jak je tato vedlejší budova vzdálená od hlavní?
 

  1. Když zakoupím voucher na 2 dospělé osoby, kde doplatím ten zbytek peněz, tzn. příplatek za hlavní budovu + přistýlku. 

Děkuji Vám a přeji příjemný zbytek dne.
Ing. Ondřej Leplt

Dobrý večer,
děkuji Vám za Váš dotaz, níže zasílám odpovědi:

  1. za děti nebudete připlácet nic, musíte si však připlatit za větší pokoj – deluxe 250,–Kč/1 noc, aparmán 600,–Kč/1 noc
  2. přistýlky jsou naopak možné spíše v pokojích na depandanci, která je vzdálená cca. 80m od hlavní budovy. 
  3. veškeré doplatky se hradí až při příjezdu přímo v hotelu
Nikola Valentová

Dobrý den, máte ještě volný dvoulůžkový pokoj v termínu 23.-31.7. na pět (nebo alespoň 3) noci?
Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Nikolo,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu ještě můžeme nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní budově na 5 i 3 noci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás, abychom Vám mohli vytvořit rezervaci.

Monika

Dobrý den,
máte ještě volné pokoje v termínu od 3.8 – 7.8.(8.8.)? Jsme 2 dospělý a 4 děti ve věku 8,9,12 a 15let. Děkuji za zprávu.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Vránová, děkujeme za příspěvek, již jsme Vám odpověděli emailem. Těšíme se na Vaši odpověď.

Martina

Dobrý den, prosím o informaci zda jsou volné pokoje v termínu 16.-18.8.2015. Děkuji, M.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martino, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 16.08.-18.08. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lucie Mistrová

Dobry den,
rada bych s pritelem a dcerou (2 roky) zamluvila pobyt u Vas – all inclusive na 6 dni a to od 12.7. do 17.7. Jestlize mi prosim potvrdite volny termin,ihned provedu objednavku pres Slevomat. Dekuji!
Mela bych jeste jeden dotaz,smi do bazenu i male deti,viz dvouleta dcera?
S pozdravem LM

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Mistrová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme termín o den dříve, tedy 11.07.-16.07., kdy máme dvoulůžkové pokoje na hlavní budově ještě volné. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Dvouletá dcera může do bazénu samozřejmě také.

Martina

Dobrý den,mám dotaz zda je volný termín od 10. – 14.8.?Popřípadě jakýkoliv volný termín až do 24.8. Jednalo by se o 5 dospělých a 1 dítě (2 roky). Děkuji za odpověď. Klepková

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Klepková, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 10.08.-14.08. 2015 máme 2 dvoulůžkové pokoje (z toho 1 s přistýlkou) ještě k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud si budete přát rezervaci, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Martin

Dobrý den, prosím byl by u Vás možný volný termín pro dvě dospělé osoby + 1.dítě ( 3roky ) + 2.dítě ( 12let ) od 10.8. na 7 nocí Děkuji Mazura

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Mazura, děkujeme za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda, v termínu 10.08.-17.08. 2015 máme ještě k dispozici deluxe pokoj nebo apartmán na depandanci a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za deluxe pokoj je 250 Kč /1 noc, za apartmán 600 Kč /1 noc. Příplatek za děti je celkem 350 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonivky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Zuzana Schellongová-Musilová

Dobrý den máte ještě volný termín 10–15.8 pro dva dospělé jedno 4 leté a jedno 14měsíční dítě? Půjčujete dětskou postýlku a vešla by se na normální pokoj k přistýlce? Jely by jsme s mamkou.Děkuji Schellongová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Schellongová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (příplatek 250 Kč /1 noc) nebo apartmán (600 Kč /1 noc), do pokoje standard se přistýlka a postýlka nevejdou. V termínu 10.08.-15.08. 2015 máme ještě k dispozici deluxe pokoj nebo apartmán na depandanci a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dětskou postýlku je 50 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petra Petra

Dobrý den, měli byste volnou kapacitu v termínu 10.-12.07. pro dva dospělé a dvě děti ve věku 5 a 6 let? Děkuji, Petra.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout apartmá na hlavní budově, případně apartmá nebo dvoulůžkový pokoj deluxe na naší depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Renáta

onlouvam se 4 dny-3 noci ;-)

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Renáto, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v období od 17.07.-31.07. 2015 máme dvoulůžkový pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Renáta

Dobry den chtela bych koupit voucher pro 2 dospele osoby+11mes dite ,mate volny termin konec červencoveho tydne na.5dni(4noci?de­kuji za info rada bych rezervovala

Sýkora Jiří

Ještě jednou dobrý den :-). Jen ještě doplňující dotazy. Vouchery hned kupuji, ale než mi dorazí nějaký den to potrvá je možné provést rezervaci i bez čísla voucherů a zaslat zatím jen kopii objednávkového ma­ilu?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Sýkora, ano je to možné, pokud si přejete předběžnou rezervaci než Vám přijde kód poukazu, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám předběžnou rezervaci vytvoříme. Kód poukazu stačí nahlásit do 3 pracovních dnů od vytvoření předběžné rezervace.

Sýkora Jiří

Dobrý den chtěl bych koupit poukaz na osm dní. Máme jedno dítě 2,5 let a druhé 17 let, jde pro toto dítě dokoupit pobyt zvlášť a za jakou cenu? A máte ještě volné pokoje v termínu 18.7–25.7 nebo 25.7– 1.8. Děkuji Sýkora Jiří

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Sýkora, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v obou uvedených termínech máme pokoj pro 4 osoby k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Za dítě 17 let je příplatek 500 Kč /1 noc, druhé dítě je bez doplatku, pokoje pro 4 osoby jsou také za příplatek, deluxe pokoj (dvoulůžkový se 2 přistýlkama) za příplatek 250 Kč /1 noc nebo apartmán (rodinný pokoj, 4 pevná lůžka) za příplatek 600 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

P.Monika

Dobrý den,prosím máte ještě volný pokoj v termínu20.7 do26­.7 nebo27.7 až2­.8 2015 pro 2osoby a dítě 2roky.Děkuji za odpověd.pMonika

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v obou uvedených termínech máme ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátký email, uveďte kód Vašeho poukazu a termín pobytu a my Vám rezervaci vytvoříme. Těšíme se na Vaši zprávu.

Míra

Dobrý den, máte prosím volný pokoj v termínu od 6.7. – 17.7. Jsme dva dospělí a dvě děti 5 a 7 let, zvažujeme pobyt na 3 noci. Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Míro, děkujeme za příspěvek, v období 10.07.-16.07. 2015 máme ještě deluxe pokoj (dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkama) nebo apartmán (rodinný pokoj, 4 pevná lůžka) na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za deluxe pokoj v rámci nabídky je 250 Kč /1 noc, za apartmán 600 Kč /1 noc a za obě děti celkem 250 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lenka K.

Dobrý den, máte prosím volný pokoj v termínu od 18.7.-26.7.2015 pro dvě dospělé osoby a jedno dítě ve věku 4 let?

 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lenko, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 18.07.-26.07. 2015 máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátký email, uveďte kód Vašeho poukazu a upřesněte prosím termín (uvádíte termín na 8 nocí) a my Vám rezervaci vytvoříme. Těšíme se na Vaši zprávu.

Marcela Novotná

Dobrý den, máte od 31.7. do 7.8. volný pokoj pro 2 osoby a jedno dítě 10 let a nebo 9.8. do 16.8 ? Pokud ano napište mi prosím jaká by byla cena pobytu . děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Novotná, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v obou uvedených termínech máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud byste si přáli pokoj na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu bude 700 Kč /7 nocí, dítě 10 let je bez příplatku. Cena poukazu na 7 nocí je 14.999 Kč. Pokud si zakoupíte poukaz, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Alena Wernerová

Dobrý večer.na Vašich stránkách jsem četla.že k hotelu vede jediná cesta na povolení z recepce,Bude ke vjezdu stačit voucher?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Wernerová, děkujeme za příspěvek, poukaz ze Slevomatu Vám skutečně poslouží jako povolenka ke vjezdu k našemu hotelu.

Helena

Dobrý den, máte prosím volný termín od 20. 7. na 5 nocí – 2 dospělí + 1 dítě (6 let)?
Děkuji za odpověď,
 Helena

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Heleno, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 20.07.-25.07. 2015 máme ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Za ubytování na hlavní budově je příplatek 100 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

David Krejsa

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat zda máte ještě volno v termínu od 1.8.- 8.8. 2015.
Chci zakoupit 2× pobyt na 4 dny ( 3 noci ), dva pokoje pro 2 dospělé a 2 dospělé a 2 děti ( 6 a 2,5 let). Děkuji za info Krejsa

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Krejsa,
děkuji Vám za Váš dotaz. Co se týče pokoje pro 2 osoby, tam mohu (v tuto chvíli!!!) nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní nebo vedlejší budově. Pro rodinu se 2 dětmi mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe nebo apartmá – obojí na vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte vouchery a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Soňa

dobrý večer.Chtěla bych se zeptat,jak jdou po sobě mezinárodní bufety při večeři(od pondělí).Mockrát děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Soňo,
děkuji Vám za Váš dotaz, bufety jdou až na vyjímky v této posloupnosti: PO – Mediterien, ÚT – Řecko,
ST – Čechy, ČT – Itálie, PÁ – Gril, SO – Krkonoše,
NE – Orient.

Zdenka Janků

A Jaká by tedy byla prosím celková cena za apartmán na depandanci, který mi nabízíte i s dětmi? Kolik by se doplácelo k ceně na slevomatu? A co vlastně znamená apartmán na depandanci? Děkuji Janků

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Janků,
děkuji Vám za Váš dotaz. Tak jak Vám již psal kolega, tak příplatky by byly následující: za děti byste dopláceli 250,–Kč/1 noc, za apartmán 600,–Kč/1 noc, celkem tedy 2.550,–Kč. Depandance je vzdálená asi 80m od hlavní budovy, jedná se o stejný standart, ale je tam pouze ubytování. Restaurace a wellness centrum je v hlavní budově. Apartmán má dvě místnosti – ložnici s postelemi a obývací pokoj s rozložitelným gaučem pro děti.

Zdenka Janků

A ještě bych se prosím ráda zeptala, jaká by byla cenová kalkulace na 3 noci pro 2 dospělé a 2 děti (5 a 9 let) na pokoji Standart a na pokoji Deluxe. Ještě jednou děkuji Janků

Ing. Pavel Krejčíček

Příplatek za obě děti je 250 Kč /1 noc a za apartmán pro 4 osoby 600 Kč /1 noc, to je celkem 2.550 Kč /3 noci, na pokoj standard se nevejdou 2 přistýlky, pokoje deluxe v požadovaném termínu nemáme k dispozici.
Pokud máte o rezervaci apartmánu zájem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Zdenka Janků

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda máte volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti (5 a 9 let) v termínu od 13.-16.7 – pobyt na 3 noci a pokud ano, jak pobyt objednat, aby to bylo i pro ty dvě děti. Děkuji Janků

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Janků, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 13.07.-16.07. 2015 máme k dispozici ještě apartmán na depandanci a rádi Vám nabídneme ubytování (deluxe pokoje pro 4 osoby již k dispozici nejsou, apartmán je k dispozici pouze na vedlejší budově). Na stránkách Slevomatu si zakoupíte poukaz na pobyt a poté je potřeba kontaktovat náš hotel, kde Vám na základě čísla poukazu vytvoříme rezervaci. Příplatky za apartmán a za děti hradíte až při příjezdu na hotel.

Andrea Divišová

Dobrý den v ceně pobytu na 3 noci je i pobyt v sauně nebo jen bazén?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Divišová, děkujeme za příspěvek, v ceně pobytu na 3 noci je 1 hodina sauny (finské nebo parní) pro každou osobu. Bazén a vířivka je zdarma pro každého 1 hodina denně. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Martina Kasáčková Zobalová

Dobrý den,
měla bych zájem o týdenní pobyt u Vás v termínu 8.-15.8.2015 pro dva dospělé a dítě 3 roky. Máte ještě volno? Pokud jsem správně pochopila, koupě týdenního pobytu na Slevomatu by stála pro rodinu 14999,– Kč. Na stránkách hotelu stojí tento pobyt s all-inclusive 13990,– Kč, tak by mne zajímalo, v čem je rozdíl? Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zobalová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 08.08.-15.08. 2015 máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou k dispozici (na hlavní i na vedlejší budově) a rádi Vám nabídneme ubytování. Cenu uvádíte správně, nabídka na webových stránkách se liší např. ve výši příplatků (za děti, za hlavní budovu, za pokoje deluxe a apartmány). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Alena

Děkuji za odpověď a prosím o rezervaci 16–19/7/dva dospělí a dítě dva roky,pokoj v hlavní budově,hned jak obdržím kód voucheru,spojim se s vámi,hezký večer

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Aleno,
jsme potěšeni, že jste se rozhodla využít našich služeb a zakoupit si voucher na ubytování.
Poprosím Vás však, abyste kontaktovala přímo hotel – takto na Vás nemám žádný kontakt. Napište prosím Váš požadavek na náš hotelový email: info@spindlerovabouda.cz
Děkuji Vám a přeji překrásný zbytek nedělního večera

Lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volný termín 30.7. – 2.8. pro čtyři dospělé osoby a 2 děti ve věku 2 roky a 5 let. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu ještě máme volné kapacity. Ve Vašem případě by připadaly v úvahu 2 pokoje (1× pokoj deluxe nebo apartmán + standartní dvoulůžkový pokoj). V případě zájmu si prosím zakupte vouchery a kontaktujte nás, abychom mohli vytvořit rezervaci.

Alena

Dobrý den,měli bycho zájem o pobyt u vás v termínu16–19/7,dva dospělí a jedno dítě 2 roky.
Mohu požádat o nabídku ubytování,děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Aleno, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 16.07.-19.07. 2015 máme ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na hlavní i na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Veronika M.

Dobry den,je prosim take moznost jet 1 dospela osoba a 1 dite (3 roky)?Jednalo by se o pobyt na 2 noci v tydnu.Dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,
děkujeme za Váš dotaz. Pobyt je samozřejmě i v tomto „složení“ možný. Avšak nejsme schopni modifikovat uvedené nabídky, tzn. že přestože jste 1 dospělí a 1 dítě, tak musíte zakoupit voucher dle této nabídky a za uvedenou cenu. Rozumím, že to v tomto případě pro Vás není výhodné, avšak budeme rádi, pokud využijete přesto našich služeb, proto pro individuální nabídku prosím kontaktujte přímo hotel a pokusíme se Vám vytvořit nabídku „na míru“.

Renata

Dobrý den, máte prosím někdy v termínu 5.7. – 18.7. volný pokoj (pokud možno Deluxe) na pobyt 7 nocí pro 2 dospělé a dítě 16 let? Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Renato, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 10.07.-17.07. máme deluxe pokoj pro 3 osoby na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc a za dítě 16 let 500 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petr M

Dobrý den,

máte volný termín pro 2 osoby a 1 dítě (4roky) v období 5.-11.7. (voucher na 5 nocí). Díky za info.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Petře, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 05.07.-11.07. 2015 máme volný poslední dvoulůžkový pokoj na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc, dítě 4 roky je bez příplatku, pokoj je však malý a nemá možnost přistýlky, dítě by tedy muselo spát na posteli s rodiči. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu emailem nebo nás kontaktujte telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Věra

Dobrý den, dočetla jsem se, že podáváte večeře formou mezinárodních kuchyní. Můžete mi, prosím, sdělit, jaká kuchyně se podává v úterý, ve středu a ve čtvrtek? Pak také by mě zajímalo, jestli je možné, když si z nabídky nevyberu,dostat něco např. z české kuchyně. Děkuji. Věra

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Věro, děkujeme za příspěvek, večeře skutečně děláme formou mezinárodních bufetů, také Vám zasíláme nabídku těchto jídel v odkaze: http://www.spindlerovabouda.cz/cz/restaurace/mezinarodni-bufety
V úterý děláme zpravidla Řecký bufet, ve středu Český bufet a ve čtvrtek bufet Itálie. Nabídka těchto bufetů je velmi bohatá, pokud byste si přesto z bufetu nevybrala, můžete si připlatit za cokoli z našeho jídelního lístku. Nabídku našeho jídelního lístku Vám také zasílám v odkaze: http://www.spindlerovabouda.cz/cz/restaurace/jidelni-listek

Petr

Dobrý den,
šlo by zakoupit jen pobyt se snídaní, 2 dospělí + 14 let dítě? Jaká by by byla cena prosím? Je nárok na využití bazénu a sportovního vyžití? Jednalo by se o pobyt na 3 noci. Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Petře, samozřejmě je to možné, nabídka na Slevomatu je s all inclusive, pokud si přejete pobyt pouze se snídaní, kontaktujte prosím hotelovou recepci a my Vám vytvoříme rezervaci se snídaní. V ceně pobytu se snídaní je také 1 hodina Relax centra (bazén a vířivka) denně.

Andrea Divišová

DOBRÝ DEN JEN JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT V DEN PŘÍJEZDU JE NÁROK NA PRVNÍ JÍDLO JAKÝ? DĚKUJI ZA INFO

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Divišová, děkujeme za příspěvek, stravování v den příjezdu začíná večeří, večeře formou bufetu jsou od 18.00 do 20.00 hodin, program All inclusive začíná v den příjezdu od 15.00 hodin, od té doby je možné využít také nápoje, které jsou v ceně pobytu. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jolana

Dobrý den,
ještě se vracím k mému dotazu. Děkuji za vysvětlení, Váš odkaz jsem si nastudovala před mým prvním dotazem, který jste ale bohužel stale nezodpověděl. Když je tematická kuchyně, máte ve stálé nabídce jako alternativu něco, co si může vzít host k jídlu, když nevyznává orientální nebo mexickou kuchyni? Není pravda, že si každý vybere. Samozřejmě v rámci voucheru. Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jolano, děkujeme za zprávu, pokud si nevyberete z naší široké nabídky bufetových večeří a nechcete si ani připlácet za objednání z jídelního lístku, pak nevidíme další alternativu. Nabídka je takto daná a doposud se u našich hostů setkávala pouze s kladnými ohlasy. Pokud si nepřejete naši nabídku využít, pak si poukaz nekupujte, rádi Vám vytvoříme rezervaci na přímo, na webových stránkách hotelu nabízíme last minute na červenec, kdy si můžete objednat pobyt se snídaní (večeře si pak můžete objednat z jídelního lístku, kde máme spoustu tradičních českých jídel). Nabídku našeho jídelního lístku Vám pro přehled také zasílám v odkaze:
http://www.spindlerovabouda.cz/cz/restaurace/jidelni-listek

Jolana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na večeře. Dočetla jsem se na vašem webu, že každý den je tematická kuchyně, z čehož usuzuju, že nic jiného ten den k jídlu tedy není? Jedná se mi o to, že třeba chlapi nejí mexickou kuchyni, orient též ne, ale právě typickou českou kuchyni. Jestliže mate tedy orientální večer, je v nabídce např. řízek, svíčková, karbanátky, hranolky, párky aj.? Lidi právě jedou na dovolenou v Čechách kvůli české kuchyni, protože v zahraničí si středozemní, italské a řecké užijí dost.
Děkuji za zodpovězení dotazu.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jolano, děkujeme za příspěvek, skutečně děláme tematické večeře (mezinárodní bufety), nabídku těchto jídel Vám zasílám v tomto odkaze: http://www.spindlerovabouda.cz/cz/restaurace/mezinarodni-bufety
Mezinárodní bufety se u nás setkávají s velkým ohlasem, v Čechách se totiž skutečně jedná o ojedinělou nabídku, výhodou je mj. to, že se jedná o velký výběr jídel, tedy že si každý vybere na co má v tu chvíli chuť a nemusí se omezovat ani v množství. Pokud máte ráda vyložene Českou kuchyni, doporučil bych Vám pobyt o víkendu, protože v pátek děláme bufet Gril (grilované speciality – např. hovězí roštěná, vepřová krkovice, kuřecí špíz) a v sobotu bufet Krkonoše (krkonošské speciality – mj. pečená kachna, krkonošské kyselo nebo Krakonošův oheň). Bufet Česko (české speciality – např. svíčková na smetaně, vepřová plec po selsku) máme v nabídce ve středu. Pokud by Vám ani v takovém případě nabídka jídel nevyhovovala, můžete si kdykoli objednat cokoliv z jídelního lísku (také najdete na našich webových stránkách), to však již nebude v ceně poukazu.



Barbora Eisenhammerová

A poslední dotaz, máte volný termín na 3 dny od 4.7. do 6.7. pouze pro dvě dospělé osoby? Pokud ano, okamžitě si rezervuji termín. Ještě jednou děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Eisenhammerová, v termínu 04.07.-06.07. 2015 máme dvoulůžkové pokoje na hlavní budově i na depandanci k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Pokud ještě nemáte zakoupený poukaz a přejete si rezervaci, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám vytvoříme předběžnou rezervaci.

Barbora Eisenhammerová

Dobrý den je ještě volný termín od 10.8. na 6 dní pro 2 dospělé a 2 děti (věk 7 a 10 let)? A chtěli bychom vzít s sebou i pejsana. Kolik bych musela koupit vochrů a jaká by byla výsledná cena? Moc vám děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Eisenhammerová, děkujeme za příspěvek a za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 10.08.-15.08. 2015 máme pokoje pro 4 osoby ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 10 let je 350 Kč /1 noc, druhé dítě 7 let je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (příplatek 250 Kč /1 noc) nebo apartmán (600 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Za pejska je ještě k tomu doplatek 200 Kč /1 noc. Poukaz na 5 nocí zakoupíte v ceně 10.999 Kč.
Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám vytvoříme rezervaci.

Jolana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na možnost ubytování 2 dospělých a 13leté dítě na 3 dny v termínu 21.-24.7.2015.
Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jolano, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 21.07.-24.07. 2015 máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na hlavní budově i na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 13 let je 350 Kč /1 noc, budete-li si přát pokoj na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte kontaktovat hotelovou recepci.

Andrea Divišová

DÍKY ZA INFO POSLALA JSEM EMAIL TAK NYNÍ ČEKÁM NA ODPOVĚĎ

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Divišová, děkujeme za zprávu, již jsme Vám také odepsali, rezervace bude zatím předběžná, pro potvrzení rezervace je potřeba kód poukazu, jakmile jej budete mít, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci potvrdíme. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Andrea Divišová

DOBRÝ DEN, PROSÍM MĚLI BY JSTE VOLNO V TERMÍNU OD 3 .8. 2015 POBYT NA 3 NOCI DVA DOSPĚLÍ A DVĚ DĚTI 8 A 12 LET? KOLIK BY BYLA PROSÍM CELKOVÁ CENA? DĚKUJI ZA INFO

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Divišová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 03.08.-06.08. 2015 máme pokoje pro 4 osoby ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 12 let je 350 Kč /1 noc, druhé dítě 8 let je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (příplatek 250 Kč /1 noc, v tomto termínu pouze na depandanci) nebo apartmán (rodinný pokoj, příplatek 600 Kč /1 noc, v tomto termínu na hlavní budově i na depandanci), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc.
Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Kopecký

Dobrý večer,
děkuji za odpověď. Máme tedy zájem o třílůžkový pokoj v termínu 20. – 23.7.2015 . Je možno tento termín závazně rezervovat před zaplacením woucheru ? Platbu provedeme ihned po potvrzení rezervace.Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Kopecký, děkujeme za příspěvek, v termínu 20.07.-23.07. 2015 máme třílůžkový pokoj na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 16 let je 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, to je celkem 1.800 Kč /3 noci. Můžeme Vám vytvořit také předběžnou rezervaci a do tří dnů nám nahlásíte kód poukazu, na jehož základě Vám rezervaci potvrdíme. Pokud máte o předběžnou rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Kopecký

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj v hlavní budově pro dvě dospělé osoby + syn 16 let na přistýlce na 4 dny.
Termín od 16. – 19.7.2015 , nebo 20. – 23.7.2015?
Jaký je příplatek za syna na tři noci?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Kopecký,
děkuji Vám za Váš dotaz.
Mohu Vám nabídnout třílůžkový pokoj na hlavní budově v termínu 20.-23.07.2015
Příplatek za syna by byl 500,–Kč/1 noc

Žaneta Ricklová

Dobrý večer,
v pátek jsme se vrátili ze skvělého pobytu u vás.
Rádi bychom si tento pobyt zopakovali.
Zajímal by mne příplatek za dítě(jedno 6let a druhé 8) a pokoj.Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Žaneto,
děkuji Vám za Váš dotaz. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo :) U současné akce by bylo jedno dítě zdarma, druhé za příplatek 250,–Kč/1 noc. Příplatek za pokoj deluxe je 250,–Kč/1 noc.

Anna Kratinová

Dobrý den, máte prosím volný nějaký pokoj pro 2 dospělé a 1 dvouleté dítě v termínu od 4.7.? Varianta na 6 dní (5 nocí)
Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kratinová,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu máme poslední třílůžkový pokoj na hlavní budově. Případně více pokojů od 06.07.2015

Duchková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na cenu za 5 nocí pro 2 dospělé a děti 15 let a 2 roky. Ubytovaní asi v apartmá (2 samostatné ložnice). Termín by nám vyhovoval od 10.8., pokud máte ještě volno. Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Duchková,
děkuji Vám za Váš dotaz.
Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu (v tuto chvíli!!!) nabídnout pokoj deluxe nebo apartmán na hlavní či vedlejší budově.

Kateřina

Dobrý den,mám dotaz jsme 2 dospělí a 2 děti 13 a 10 let jaká by by byla cena na 2 noci a strava All inclu a pokoj Deluxe děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kateřino,
děkuji Vám za Váš dotaz. Poukaz stojí 4.699,–Kč. Na místě byste doplácela za starší dítě 350,–Kč/1 noc, za pokoj deluxe 250,–Kč/1 noc. Tedy celkem 5.899,–Kč. V případě ubytování na hlavní budově 6.099,–Kč

Lucka

dekuji a jaka by byla predbezna kalkulace ceny na 3 noci, dva dospeli dve deti s tim ze to 6 lete ditko by nepotrebovalo přistýlku ale spalo by s nama v postely, a měli bysme zajem v hlavni budove, a pokoj de luxe? dekuji a jak je pokoj velky? ma i TV a vanu?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,
v tomto případě, tedy 2 děti 6 a 8 let na pokoji deluxe v hlavní budově, by byla výsledná cena 8.799,–Kč.

Lucka

Dobry den chtěla jsem se zeptat mame dve deti ve veku 8 let a 6let tak zda kdyby mladsi ditko spalo s nami v postely tak zda by bylo zdarma i s all inklusive? nebo priplatek dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,

děkuji Vám za Váš dotaz. Obě děti by měly all inclusive program zahrnutý a doplácelo by se pouze za 1 dítě 250,–Kč/1 noc.

Simona

Dobrý den, prosím máte volný termín v době od 2.-5.7. pro rodinku se dvěma dětmi 3 a 9 let? děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Simono,
děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout apartmá na hlavní budově, případně apartmá nebo dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci.

Linda

Dobry den,
je mozne zajistit vegetarianskou stravu?

Dekuji,
 Linda

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lindo,
děkuji Vám za Váš dotaz. Snídaně a večeře probíhá bufetovou formou, takže si stravu můžete vybrat. Oběd je již formou fixního menu bez možnosti výběru, dá se však zamluvit oběd v restauraci v centru, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky pizz.

Kateřina Maciejovská

Dobrý den, máte volný pokoj v termínu od 10.8.-15.8.?Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kateřino,

děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout (v tuto chvíli!!!) dvoulůžkový pokoj jak na hlavní budově, tak na depandanci.

Ilona Hervertová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda můžeme mít obyčejný pokoj NE DELUXE.Pokud jsem dva dospělí a dvě děti 6.let a 1.rok. Dítě 6.let na přistýlce a roční dítě společně s námi na posteli. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ilono,

děkuji Vám za Váš dotaz. Tak jak jsem Vám před malou chvílí odpovídal telefonicky, tak VELMI DOPORUČUJI pokoj deluxe. Nicméně záleží na termínu, protože máme větší a menší standardní pokoje.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru