Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zeštíhlující přístrojová lymfodrenáž v Salonu Be In v Pardubicích

4,8 / 5 Be In sportcentrum Pardubice  (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Salon Be In

Dobrý den, Hanko,
pokud jste lymfodrenáž nikdy neabsolvovala, nebo pokud Vás trápí opravdu viditelná celulitida, tak bych vám na nastartování a zaktivování lymfatického systému doporučila startovací kúru v počtu min. 15 procedur.
Pro udržení výsledku je poté ideální chodit na lymfodrenáž 1 týdně, aby byl stav trvale dobrý. Lymfatický systém nemá totiž svůj vlastní pohon, proto je tedy nutné ho neustále stimulovat k aktivitě.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Za salon Be In
zdraví
 Jitka.

Hana K.

Dobrý den, chtěla jsem se optat kolik vstupu je potřeba pokud bych chtěla docílit viditelné změny odbourání celulitidy asi přibližně.
A po dosažení výsledku jak by se pro udržení mělo chodit často?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, pokud jste lymfodrenáž nikdy neabsolvovala, nebo pokud Vás trápí opravdu viditelná celulitida, tak bych vám na nastartování a zaktivování lymfatického systému doporučila startovací kúru v počtu min. 15 procedur. Pro udržení výsledku je poté ideální chodit na lymfodrenáž 1 týdně, aby byl stav trvale dobrý. Lymfatický systém nemá totiž svůj vlastní pohon, proto je tedy nutné ho neustále stimulovat k aktivitě. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Za salon Be In zdraví Jitka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru