Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 vlastní fotografie vyvolané ve formátu A4

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Veronika Murínová

Já tomu rozumím, ale myslím, že by to mělo být udáno v základní ceně.Rozhodně neříkám, že máte někoho připravit o zaslouženou odměnu :) Takhle to ale každého akorát rovnou naštve, protože to vypadá jako snaha zakamuflovat ve skutečnosti vyšší cenu. Na poplatky se (bohužel) vetšina lidí předem nepodívá a pak mohou být zbytečně naštvaní – je to jasně jejich chyba, bráno z logického pohledu, ale já si stojím vždycky za tím, že zákazníkovi je třeba všecko naservírovat co nejjednodušeji to jde, aby pak práve v něčem neviděl nějakou ,,levárnu" :)

Veronika Murínová

Souhlasim s panem Novakem, presne z tohoto duvodu jsem se rozhodla voucher nezakoupit. Platit pri osobnim odberu poplatek 39 kc mi prijde smesne, a pokud vim, i ceny Ceske posty jsou vyrazne nizsi. Takze je to snaha na oko co nejvice stlacit cenu a dalsi naklady si vlozit ,,nenapadne" do postovneho/osobniho odberu.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za příspěvek a koupě záleží samozřejmě na vás. Pokud se vám poplatek nezdá, tak nás to mrzí.

Hezký den.

JoHa

Dobrý den Veroniko, máte pravdu i my stále diskutujeme o oprávněnosti administrativníh poplatku. Rád bych ho úplně zrušil, ale tato suma je jediná odměna laborantům za práci navíc. V každém případě opět budeme diskutovat jeho výši i o jeho smyslu.
Zákazníci kteří si u nás už někdy dělali fotografie nám při průzkumu tvrdili, že kvalita naší práce je tak vysoká a že jim to nevadí… pokud jste z Prahy, rádi vás u nás uvítáme třeba jen tak na „pokec“ o nevýrobních nákladech. Děláme docela dobrou kávu :-)
Hezký den

Adam Novac

Pokud si pro to dorazím sám do provozovny, tak nevím, kde vznikají další náklady… V tomto případě to mělo být zahrnuto do ceny poukazu. Spíše za tím vidím snahu lidi napálit skrytým poplatkem a dostat se na cenu 99 Kč za poukaz. Ale i takhle se dělá byznys.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za příspěvek a koupě záleží samozřejmě na vás. Pokud se vám poplatek nezdá, tak nás to mrzí.

Hezký den.

Adam Novac

Dobrý den,
za osobní odběr na prodejně se platí 39 Kč. Nemělo by to být spíše zdarma, jako je na internetu obvyklé? Chápu to správně?
Adam Novák

Slevomat.cz

Dobrý den Adame,

co je uvedeno v nabídce, tak to platí – osobní převzetí 39,–-Kč.

Nevíme, co je na internetu obvyklé, ale zde se osobní odběr platí.

Hezký den.

Gabriela

Dobrý den, kolich voucherů je možné zakoupit na 1 poštovné prosím? Děkuji, hezký den!

Slevomat.cz

Dobrý den Gabrielo,

na jedno poštovné lze zakoupit 3 vouchery :-)

Děkujeme za dotaz a věříme, že budete maximálně spokojená.

Dagmar

Dobrý den,
co znamená „v dostatečné kvalitě“
 Děkuji

JH

Dobrý den Dagmaro,
u fotografií větších formátů doporučujeme, aby obrázek měl cca 5–7MB. Na datové zvětšení nepoužívejte photoshop, zoner nebo jiný software: chybějící data jen dopočítate, na mnitoru možno bude obrázek vypadat hezčí, ale kvalita tisku se nezlepší.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru