Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zbavte se nadbytečných tuků pomocí kryokavitace – čtyři partie v jednom ošetření

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iva

Dobry den, doufam, ze tady nerozesmeji. Vazim pomerne hodne 150kg a zacala jsem hubnout ( jine stravovani, cviceni Vacu a rolletic) a chtela bych zmensit bricho boky zadek stehna. Nemam zadne zdravotno potize je mozne absolvovat Kryokavitaci a kolik cca procedur bych absovovala aby bylo neco znat. Omlouvam se pokud je zcela nemozne se mnou delat a ja se takto ptam.

Daniela

Dobrý den, ošetření je možno absolvovat. Co se týká počtu ošetřená, je třeba osobní konzultace. Doporučuji koupit jeden voucher.

Irena

Uvádění nepravého jména neposoudím a dojem z hodnocení je prostě dojem.
Mně šlo hlavně o ty partie – v popisu jsem to nenašla a jako laik absolutně nevím, co si pod tím mám představit. Děkuji za odpověď, zůstávám v blažené nevědomosti :-)

Daniela

Dobrý den, paní Ireno. Ano, partie jsou dané, aby ošetření mělo logiku. Levá a pravá polovina těla jsou rozdělené partie a jedno ošetření je cílené na partie těla uložené vedle sebe. To znamená, že nelze při jednom sezení ošetřit dvě strany bříška a zadní stehna, ale k bříšku lze přidat oblast pasu.
Co se týká odpovědí na hodnocení, pokud někomu doporučuji domácí péči, která přispěje ke zlepšení stavu pokožky, nepovažuji to za vnucování.
Hodnotit službu dle toho, jak jsem komu sympatická, mi přijde nemístné, opravdu nemůžu sednout každému. S klientkami komunikuji, občas mi řeknou i své křestní jméno a proto vím, že jméno u hodnocení není pravé. Když už hodnotím, neměla bych se za svůj názor stydět a uvádět nepravé jméno.

Irena

Dobrý den, píšete, že každá partie trvá deset minut, takže celkem čtyřicet. Partie k ošetření si mohu vybrat nebo jsou dané? Komentáře k hodnocení mi (neuražte se) přijdou trochu arogantní :-( Konkrétně odpověď Kateřině, kde je nazvána Kristýnkou a odpověď pro mladou dívku.....musím přiznat, že mě to trochu odrazuje…

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ireno. Ano, partie jsou dané, aby ošetření mělo logiku. Levá a pravá polovina těla jsou rozdělené partie a jedno ošetření je cílené na partie těla uložené vedle sebe. To znamená, že nelze při jednom sezení ošetřit dvě strany bříška a zadní stehna, ale k bříšku lze přidat oblast pasu. Co se týká odpovědí na hodnocení, pokud někomu doporučuji domácí péči, která přispěje ke zlepšení stavu pokožky, nepovažuji to za vnucování. Hodnotit službu dle toho, jak jsem komu sympatická, mi přijde nemístné, opravdu nemůžu sednout každému. S klientkami komunikuji, občas mi řeknou i své křestní jméno a proto vím, že jméno u hodnocení není pravé. Když už hodnotím, neměla bych se za svůj názor stydět a uvádět nepravé jméno.

Daniela

Ošetření každé partie trvá 10 minut. Dohromady 40 minut jedno ošetření.

Věra

Dobrý den,
ošetření každé partie trvá 40 min,nebo je to po 10 min?
 Děkuji

Slevomat.cz

Ošetření každé partie trvá 10 minut. Dohromady 40 minut jedno ošetření.

Michaela

Dobrý den, kolik návštěv je doporučováno pro požadovaný viditelný efekt?

 Děkuji

Daniela

Dobrý den,
na to nelze jednoznačně odpovědět, protože výsledky ošetření jsou individuální. Doporučuji zakoupit dva vouchery.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru