Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lahev višňovice s vlastní fotkou v dárkovém balení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
Sarka

a co 0,5 nebo 0,7 l nelze objednat ?Jaká by byla pak cena sady s fotem a skleničkami ?

JH

Dobrý den Šárko, v naší nabídce máme jen 0,2l višňovice. Sada se skleničkami stojí s voucherem Slevomatu 590Kč, bez slevy je za 700Kč.

Ilona Minářová

Děkuji za odpověd,kterou jsem nečekala.Věřím ,že je to zajimavý dárek,ale ještě s přidáním poštovného / třeba 150 Kč/…velice luxusní dárek.Ale proč ne?Lidé nakupují a utrácejí své peníze …a o tom to je.....pěkný den

Ilona Minářová

Tak předraženou nabídku jsem už dlouho neviděla…kvalitní slivovice či višnovice stojí 1 l nejvíc 350 Kč…a Vy účtujete za 0,2 l/ 2 deci …ale s vlastní fotkou / za pár Kc /…takové peníze…a 4 štamrdlata za 200 Kč…Ty mají v Hypernově za 50 Kč…neadekvátní nabídka a nechápu už vůbec kupující!!!

JH

Dobrý den Ilono, děkuji za Váš názor i když je zdánlivě kritický. Při navrhování produktu jsme se řídili zásadu nejvyšší zaručené kvality výrobku (višňvice). Dali jsme přednost prověřené kvalitě a luxusnímu designu. Proto obsah není z likérky DRAK, lahvičky nejsou z umělé hmoty a skleničky nejsou tzv. hořčičáky. Višňovice je z jedné nejlepších palíren v Čechách, lahvičky jsu desginové, skleničky jsou dělány ručně v malé sklárně. Personalizované etikety jsou pokaždé jedinečné a neopakovatelné. Aby byl dárek skutečně hezký, tak je zabalen do originální – na míru vyrobené – krabice. Proto je vaše srovnání s hromadně vyráběným produktem pro nás i naše zákazníky pochvala: my i oni si ceníme originalitu, vtip a neotřelost dárku. A to ve vašem oblíbeném hypermarketu nenajdete…

Anet Chmelíčková

Dobrý den, když chci uplatnit slevový kupón, píše mi to: Neznámá slevová akce. Co s tím mám dělat?? Předem děkuji za odpověď A.

JH

Dobrý den, mrzí nás chybka v našem systému :-(. Pokud Vám nejde uplatnit voucher, tak vytvořte objednávku, v košíku dejte pokračovat bez uplatnění slevového voucheru a v dalším kroku napište do poznámky název slevového portálu a číslo voucheru.
My pak sami voucher uplatníme. Jen si, prosím, pak nevšímejte ceny co Vám příjde v potvrzovacím e-mailu. Bude uvedená neslevněná, protože voucher byl napsaný do poznámky.
Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru