Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Itálie v centru Brna – dvě pizzy dle vašeho výběru

4,5 / 5 Restaurace Ratejna Brno - Střed  (mapa) 964 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
M.

Ratejnu mohu jen doporučit :)
Příjemné prostředí,prostory nejsou zakouřené a pizza i pivo výborné,to stejné mohu říct i o slečnách co nás obsluhovaly.Není co vytknout.Jen tak dále

Ratejna

Dobry den dekujem za odpovedi na dane dotazy a jen jedna nova informace ze asi mesic jiz je pizzerie od 11 do 23hod nekuracka!

Marek

Ratejna = velká a výborná, ale fakt výborná pizza, skvělé tenké křupavé těsto, lepší nebo stejně dobré mají snad jenom v La Patas, na voucher je na pizze možná o trochu míň surovin (ale určitě ne málo, prostě není přeplácaná a neodcházíte s pocitem kolečka betonu v žaludku), obsluha (většinou) rychlá a (vždycky) ochotná, na pizze ochotně uberou přísadu, vymění rajčata za smetanu (zadarmo), žádný couvert neúčtovali, nedojedenou pizzu rádi zabalí. Pivo levné a dobré (Polička). Velké mínus za kuřácké prostředí – pokud si nezamluvíte 2 dny předem stůl v nekuřácké části, při odchodu budete na 100% smrdět jak popelník. Personál ve volném čase kouří také.

Lepší pizzu za 80,– v Brně těžko seženete.

Vlaďuš Tvrdá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li by bylo možné udělat pizzu Quattro Formaggi se smetanou místo drcených rajčat a jaký by byl za toto příplatek?Děkuji.

Daniel Šproch

Odpovím na předešly dotaz :-). V této restauraci jsem byl využít voucher již několikrát a nikdy jsem nic navíc neplatil. Teda kromě piva, které jsem si vždycky k pizze objednal :-), ale to v ceně voucheru není :-).
Obsluha velmi příjemná a pizza SUPER!!!

Aník

chci se jen ujistit že v restaruraci už nebudu muset nic doplácet např. couvert, nebo nějaký jiný příplatek za obsluhu nebo „vysezené minuty“ – abych to ujasnila v nějaké restauraci nám nevědomky účtovali jakýsi příplatek koruna za minutu..člověk nikdy neví :)
a druhá věc – to potření česnekem je zdarma?

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že vás příspěvek ještě nebyl zodpovězen a pracujeme na tom, aby se tak co nejrychleji stalo :)

Děkujeme za pochopení.

Hezký den přejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru