Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinná dovolená na Klínovci v apartmánech až pro 8 osob

4,6 / 5 Klínovec apartmány Krušné hory (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lukáš Čech

Dobrý den,máte ještě volný termín od 20.7.2015 ?Děkuji,Č.

Kateřina

Dobrý den pane Čechu, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. V požadovaném termínu jsme ale již bohužel plně obsazeni. Můžeme nabídnout volné srpnové termíny. S pozdravem K.

Míla

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volný termín 24. – 31. 8.? Chtěli bychom zakoupit 2 vouchery na 3 noci pro 2 dospělé a 1 dítě ve věku 5 měsíců. Bude možné získat slevu na dítě? Předem děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý den Mílo, děkujeme za Váš dotaz a zájem o nabízené ubytování. Vámi poptávaný termín je v tuto chvíli ještě volný. Ohledně slevy na dítě mne, prosím, kontaktujte na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz. S pozdravem

Maruška Švejnohová

Dobry den, rada bych se zeptala na volný termín 23–26.7. Byl by to voucher pro 2 dospělé a 2,5 lete dite. Ještě Vas poprosím cenu polopenze na cely pobyt pro 2 dospělé a dite 2,5 roku. Dekuji za info. Hezky vecer , Marie.

Kateřina

Dobrý den Marie, děkujeme za Váš dotaz. Vámi požadovaný termín je v tuto chvíli ještě k dispozici. Cena polopenze je 300 Kč/dospělý/den, dítě do 3 let zdarma tj. 1800 Kč/pobyt. Pokud máte zájem o rezervaci, prosím o zprávu obratem. Děkuji.

Bára

Dobrý den může být i pokoj pro 2dospělé osoby a 2 děti???holce:12 a klukoj:9 ?děkuji za odpovědˇ

Kateřina

Dobrý den Báro, děkejeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. Ano, pobyt je možný pro 2 dospělé a 2 děti. Máte představu konkrétního termínu Vaší dovolené? Kontaktujte nás, prosím, přímo na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz. Děkujeme.

Raduška Horáková

Můžete mi prosím udělat rezervaci na pokoj? Večer napíšu na email kvůli vouchru. Děkuji H.

Kateřina

Dobrý den, rezervaci máte, ostatní dle tel. rozhovoru.

Raduška Horáková

Dobrý den, máte volný pokoj v období 13.-16.(popř.17.). července? A chci se zeptat, když chceme jet ve dvou, jaký voucher zakoupit? A každý pokoj má balkon?
Moc děkuji za odpověď, Horáková =)

Kateřina

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. Termín, který požadujete 13–16/7 je ještě v tuto chvíli k dispozici. Voucher pro 2 osoby bohužel není v nabídce, ohledně ceny (slevy na dítě) mne, prosím, kontaktujte přímo na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz. Ano, každý apartmán má balkon jak v obývacím pokoji, tak i v ložnici.

Jitka

Dobrý den, nepochopila jsem, kterou variantu voucherů mám zakoupit, když jsme 3dospělí a jedno dítě 13 let. Budu ještě něco doplácet při variantě 2 dospělí + dítě do 15ti let za třetího dospělého a kolik?
Děkuji za odpověď

Kateřina

Dobrý den Jitko, je to přesně, jak píšete. Potřebujete vouchery pro 2+1 a doplatíte třetího dospělého á 300 Kč/noc.

Jitka

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt v termínu 11.- 16.7. pro čtyři osoby. Tři dospělí a jedno dítě 13 let. Chtěla bych se zeptat, jestli máte volno a popř. jaký mám zakoupit voucher? Děkuji za odpověď

Kateřina

Dobrý den Jitko, děkujeme za Váš dotaz a zájem o apartmány na Klínovci. V požadovaném termínu máme jeden poslední apartmán typu Superior – pro 4 osoby. Na 5 nocí potřebujete 2 vouchery (1× na 3 noci + 1× na 2 noci). Máte zájem o předběžnou rezervaci tohoto termínu?

Kateřina

Dobrý den Jitko, budete mít zájem o pobyt v poptávaném termínu. Prosím o zprávu nejdéle do zítra tj. 1/7. Poté bude termín nabídnut dalším zájemcům. Děkujeme za pochopení.

Karel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je volný termín od 30.6. do 3.7. na 3 noci pro 2 dospělé a 2 děti 13 a 15 let, případně jaká by byla kalkulace ceny?
Děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý den, děkujeme za dotaz a zájem o nabízené ubytování. Ve Vámi požadovaném termínu máme volný poslední apartmán typu Superior, kapacita pro 4 osoby. Potřebujete tedy 1 voucher á 3 150,– Kč a doplatek za druhé dítě je 200 Kč/noc. Máte zájem o rezervaci termínu?

Veronika H.

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda máte ještě volné ubytování od 30.7.-2.8.. Jedná se nám o 3 noci. Jsme 2 maminy-každá 2 děti. (5,7, 6,9) Stačí koupit 1 voucher a děti na místě doplatit? Moc děkuji.

Kateřina

Dobrý den Veroniko, apartmán 3+kk je v daném termínu bohužel obsazen. Můžeme Vám nabídnout volné dva apartmány 2+kk popř. můžeme najít alternativní volný termín ve velkém apartmánu. Kontaktujte mne, prosím, přímo na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz. Děkuji

Hedvika

Dobrý den, prosím Vás máte volný šestilůžkový apartmán kdykoliv v termínu od 3.7.-12.7. na 6 nocí pro 6 osob (4× dospělí a děti 10 a 16 let)? Kolik potřebujeme voucherů a jak je to s doplatky za děti, kolik se bude doplácet za děti či bude nějaké zdarma ? Je možnost u Vás zajistit saunu dopředu na jistý termín i pro naše kamarády kteří nás navštíví ? Předem děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý den Hedviko, děkujeme za Váš dotaz. Na 6 nocí pobytu potřebujete 2 vouchery každý na 3 noci. Máte též možnost takto získat 1 noc zdarma a prodloužit si pobyt na 7 nocí. Za děti již dále nedoplácíte, neb voucher je pro 4 dospělé a 2 děti. Zajištění sauny na konkrétní termín by neměl být problém.
Ohledně termínu pobytu nás, prosím, kontaktujte přímo na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz.
Děkujeme

Jana

Dobrý den, prosím Vás máte volný čtyřlůžkový pokoj se soc.zař. kdykoliv v termínu od 26.7.-8.8. na 5 nocí pro 4 osoby (2× dospělí a děti 12 a 15 let)? Kolik potřebujeme voucherů a jak je to s doplatky za děti, kolik se bude doplácet za děti či bude nějaké zdarma (do 15 roků znamená včetně nebo jen 14,99 – kolik bude 15-ti leté doplácet?) ? Kolik stojí dokoupení polopenze?
Předem děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý den Jano, děkujeme za Váš dotaz. V požadovaném období můžeme nabídnout volný apartmán v termínu 26–31/7. Na 5 nocí budete potřebovat 2 vouchery (jeden na 3 noci a druhý na 2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 15 let. Druhé dítě byste dopláceli á 200 Kč/noc. Cena polopenze je 300 Kč/dospělá osoba a 180 Kč/dítě (3–15let). Budete mít zájem o rezervaci termínu?

Radek

Dobrý den,
když koupím 2 vouchery pro 2 dospělé a 1 dítě 13 let, dostanu pobyt na celý týden. Máte volný termín 22.-29.8.? Děkuji za odpověď

Kateřina

Dobrý den Radku,
děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. Ano, pokud zakoupíte 2 vouchery(každý na 3 noci) získáváte pobyt na celý týden tj. 7 nocí, 1 noc máte tedy zdarma.
V termínu 22–29/8 ještě máme volný apartmán. Pokud máte zájem o rezervaci, pošlete, prosím, e-mail na adresu rezervace@klinovecapartmany.cz.
Děkujeme

Kateřina

Dobrý den Radku, trvá Váš zájem o poptávaný termín? Pokud ano, kontaktujte mne, prosím na výše uvedený e-mail. Děkuji.

Karla

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli máte volný termín v týdnu od 20.-25.7.2015 na tři dny? Je možné zakoupit 1 voucher pro 1 dospělého 1 dítě 17 let a druhé 14 let? A kolik by stálo doplacení polopenze?
Děkuji

Kateřina

Dobrý den Karlo, děkujeme za dotaz. V požadovaném období je volný apartmán v termínu 22–25/7. Ano stačí Vám 1 voucher pro Vaši rodinu. Cena polopenze je 300 Kč/dospělá osoba a 180 Kč/dítě (3–15let).

Kateřina

Dobrý den Lucie, děkujeme za dotaz, v některém apartmánu je (po předchozí dohodě) pobyt se psem možný. Ozvěte se, prosím, mailem s dotazem na konkrétní termín. Budeme se snažit vyjít Vám vstříc, bude-li to v našich silách.

Lucie

Dobrý den, je možné ubytování s malým psem(čivava)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie, děkujeme za dotaz, v některém apartmánu je (po předchozí dohodě) pobyt se psem možný. Ozvěte se, prosím, mailem s dotazem na konkrétní termín. Budeme se snažit vyjít Vám vstříc, bude-li to v našich silách.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru