Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Wellness pobyt ve Vysokých Tatrách pro dva

4,4 / 5 ATRIUM Hotel*** Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Denisa

Určitě se vrátíme. Škoda, že tento pobyt co teď nabízíte platí do května. Chystáme se zpět v červenci, nebo srpnu tak doufám, že budete mít opět nějakou skvělou akci tady. Ať se Vám daří

Denisa

Velice doporučuji. v tomto hotelu jsme byli minulý týden a vše super. Jak hotel, tak okolí, možnost spousty výletů anebo lyžování. Hotel skvělý.

Paulína

Milá Deniska, veľmi pekne ďakujeme za tento odkaz. Vždy nás potešia hostia , ktorí vedia oceniť snahu celého nášho kolektívu :)
Radi Vás opäť uvidíme

Paulína

Milá Marcelka,
mrzí ma oneskorená reakcia, požiadavku na preverenie termínu ste zaslali o 18:55.
Odpovedané Vám bolo 6:37. Rezervačné oddelenie je v prevádzke od 08.00 do 16.00. O voľných kapacitách a dostupnosti je možné sa mimo týchto hodín informovať na telefónnych číslach , ktoré sú uvedené aj na portáli slevomat, kedykoľvek 24 hodín denne na hotelovej recepcii.

Marcela

Dobrý den,

posílala jsem Vám dotaz ohledně volných kapacit na uvedenou adresu v odpovědích rezervacie@atriumhotel.sk., bohužel jsem od Vás nedostala odpověď. Bylo by dobré dotazy zodpovídat, protože sleva je časově omezená a nikdo si nekoupí voucher na termín, který by nemohl využít. V komunikaci byste se měli polepšit., nepůsobí to na Vaše zákazníky příliš dobře. Děkuji.

M.

Dobrý den, pokudt edy budeme dva, stačí zakoupit pouze 1 voucher?
Jak se bude řešit platba večeří pokud bychom si přiobjednali večeře za sníženou cenu – je možné v hotovosti až na místě?
Kolik je doplatek po slevě za večeře pro 2 osoby na 2 dny při zakoupení voucheru na 2 noci?

Paulína

Dobrý deň, jeden voucher je platný pre dve osoby. Večera je v cene 8,80 eur / osoba / deň po zľave 20%. Tieto večere sa podávajú formou bufetových stolov a je možné ich uhradiť pri odchode na hotelovej recepcii.

Radana Vyroubalová

Dobrý den, ráda bych zakoupila voucher na 2 noci. Rádi bychom ho využili ve dnech 27. – 29.3. nebo 28. – 30. 3. Máte v tomto termínu volný dvoulůžkový pokoj? Děkuji za odpověď.

Paulína

Milá Radana, žiaľ, veľkonočný termín je plne vypredaný , voľný je termín o týždeň neskôr.

Honza V.

Ještě jednou dobrý den, dotaz na Slevomat, nyní Vám nefunguje platba kartou, můžete to prosím nějak zprovoznit ? Prostředky na účtě mám, limit nemám nastaven. Tedy chyba u mne být nemůže. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Honzo,

omlouváme se, ale z naší strany je vše v pořádku pokud Vám nejde platba kartou on line je možné, že problém bude na straně platební brány. Děkuji.

Honza V.

Dobrý den, nabídka nás zaujala, ale působí na mne velmi nevěrohodně, že tady nikdo více jak 2 dny neodpoví na dotazy klientů. Slevomate, tohle byste měli umět řešit, když se pasujete na 1.na trhu !

Simona

Ospravedlňujeme sa vám, že sme hneď neodpovedali. Dostupnosť kapacít a informácie o pobyte si môžete overiť na tel.čísle 052/ 44 22 342, 0903 990 105, na ktorých sme k dispozícií 24 hodín alebo emailom rezervacie@atriumhotel.sk.

Market

Dobrý den, byl by volný termín od 14.3 do 17.3 děkuji

Simona

Ospravedlňujeme sa vám, ale 15.3. máme plne obsadený hotel. Dostupnosť kapacít si môžete overiť na tel.čísle 052/ 44 22 342, 0903 990 105 alebo emailom rezervacie@atriumhotel.sk.

Mirek

Dobrý den,
jsme rodina s dvěma dětmi ve věku 2,5 a 4,5 roku . Jaký pokoj za tento voucher dostaneme, TWIN,DOUBLE,DELUXE ? Děkuji

Simona

Za voucher dostanete dvojložkovú izbu typu twin alebo double. Pre vás by bola vhodná izba s manželskou posteľou, kde jedno dieťa by malo k dispozícií prístelok a to druhé by spalo s vami na manželskej posteli. Ak by ste mali ešte nejaké otázky alebo by ste si chceli overiť dostupnosť kapacít, môžete tak urobiť na tel.čísle 052/ 44 22 342, 0903 990 105 alebo emailom rezervacie@atriumhotel.sk.

Jaromír

Dobrý den,


voucher je nutné uplatnit pouze do konce května? Je možné prodloužit jeho platnost do června? Rádi bychom jeli, ovšem můžeme až v červnu. 


Děkuji za odpověď, Jaromír.
Simona

Ospravedlňujeme sa vám, ale kupón je možné využiť do 31.5.2013.

Jarmila Doležalová

Dobrý den. Máte volný termín od 26.4.- 1.5.? Pokud ano, prosím o zadání pro 2 osoby a hned objednám. Děkuji.

simona

Ospravedlňujeme sa vám, ale 29.4. máme plne obsadený hotel. Dostupnosť kapacít si môžete overiť na tel.čísle 052/ 44 22 342, 0903 990 105 alebo emailom rezervacie@atriumhotel.sk.

Veronika

Pěkný den,
ráda bych se zeptala,jaká je cena voucheru na pět nocí?Dá se zakoupit kombinace voucheru na pět a dvě noci a tím si pobyt prodloužit?Jaká by byla cena večeří?Děkuji

Simona

Áno, dá sa kombinovať s kupónmi. Večeru máte za 8,80 € – táto cena je už s 20% zľavou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru