Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní portská vína Porto Cruz ze severu Portugalska

4,8 / 5 Interdrinks Brno  (mapa) 310 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jaroslav Trš

Kámen úrazu je doprava, opravdu mám platit 150,–Kč za 1 lahev …Pokud by byla možnost uloženky nebo zásilkovny, tak neváhám…

Přehnal Tomáš

Dobrý den, pane Trš
Naprosto souhlasím, u jedné lahve za tuto cenu je to ekonomicky poněkud přitažene za vlasy, to je jasné. Ale, jak uvedeno výše, není to z naší hlavy, tak to prostě u dopravcu je.
Jediný způsob je vzít aspoň ty tri lahve, proto je to takto postavené, garantuji, že nebudete litovat…:-)
Mějte se hezky
Přehnal Tomáš

dali

S tou dopravou byste meli neco vymyslet. Pokud je sleva na 1 lahev max. 100Kc a doprava stoji 150Kc, proc to mam kupovat? Jak pise Michal, pokud byste nabidli treba odber v prodejne Slevomatu v Praze zdarma (a zavezli tam pak jednorazove vse objednane z teto oblasti), v nejhorsim i nejaka Ulozenka ci Zasilkovna za 60Kc, asi bych koupil – ale 150Kc za dopravu je smesne.

Přehnal Tomáš

Dobrý den, Dali
Mýlíte se, nic zde není směšné.
Cena dopravy je skutečně u levnějších lahví problém. Tato cena je dána ceníkem TopTranzu a je do 3 kg balíčku. Žadná jiná spedice takovou dobírku levněji nezaveze, ani ČS pošta, bohužel. Sleva je skutečné 100 kč na láhev oproti jiným eshopům, ale zde také platíte obdobné poštovné, pokud není dodavatel náhodou přímo u vás. Vyzvednutí v Brně je zdarma. Na tři lahve vyjde doprava 50 kč/láhev, což se již dá
Záleží na Vás ,jaké máte možnosti, je zde tato nabídka, můžete nebo nemusíte využit.
Mějte se Přehnal Tomáš

Přehnal Tomáš

Ještě k té prodejně v Praze, ano, tato možnost byla předmětem našeho zájmu a konzultace se Slevomatem, ale z interních důvodů, které zde nejsem oprávněn sdělit, toto nebude zatím ani v budoucnu možné.

Přehnal Tomáš

Pyro Steam

Dobrý den. Co to znamená… :

Osobní odběr Brno
Zdarma (1 den) ???

Předem díky za odpověď.
S pozdravem Víťa

Přehnal Tomáš

Dobrý den

V Brně si můžete vyzvednou zboží v pracovní době na výdejním místě ihned po obdržení kuponu, který vemte s sebou. Cena je samozřejmě ta základní bez jakékoliv přirážky. Není potřeba předem nikam volat či něco zasílat.
Děkuji Přehnal Tomáš

Katka

Dobrý den, měla bych zájem o cca 10 lahví. Předpokládám, že i při tomto množství zůstává poštovné 150 kč. Je to tak? Děkuji. Katka

Slevomat.cz

Dobrý den Katko,

není tomu tak, jak je v nabídce uvedeno ohledně dopravy, tak:„Doprava: Dodání prostřednictvím společnosti Top Trans na dobírku (150 Kč, platí až na 3 lahve).“

Hezký den přeji.

Přehnal Tomáš

Dobrý den, Katko
Cena dopravy je skutečně u levnějších lahví problém. Cena 150 kč platí max. na tři lahve, jak je uvedeno. Je tam samozřejmě nějaká progrese, počítám, že 10 lahví by se mohlo vejít tak do 250–300kč, je to dle váhy a smluvního ceníku Top Transu, není to náš vynález. Pak by doprava činila cca 25 kč na láhev, to se mi zdá již únosné. Pokud mate zájem, pošlete email nebo zavolejte na vydejní místo, cenu dopravy Vám přesně řeknou, běžně takové balíky posíláme.
Děkuji , hezký den přeji
Přehnal Tomáš

Michal

Kdyby se dalo portské vyzvednout např. ve výdejně Slevomatu (nebo jinde v Praze), okamžitě bych objednal (i více kusů)…

Slevomat.cz

Dobrý den Michale,

jak uvádíme v nabídce, tak osobní odběr je možný pouze v Brně – jinak vám bude zboží zasláno pomocí Top Trans za 150,–-Kč.

Hezký den přejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru