Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exteriérové focení

4,3 / 5 Fotonovotna.cz Praha  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Stanislava Novotná Lipenská - fotograf

Dobrý den,

pro Aďku: líčím si i sama, ale vizážistka je samozřejmě zkušennější. Líčím spíše slečny, dámy, které dorazí na focení samy (aby ostatní nemuseli čekat). V tuto chvíli nemám dvorní vizážistku. Jinak cena je různá, dle zkušeností, fotomakeup má svá specifika, pohybuje se od cca 500–1000,– Kč.

pro p. Pauknerovou: cena je za 8 retušovaných fotografií, neupravené fotografie neposkytuji. Lze si vybrat k úpravě více fotografií, nad rámec balíčku, za cenu 100,– /ks.

pro Katku: voucher se vztahuje až na 5 osob, tedy je možné rodinné focení ;)

Katka

Dobry den, chtela jsem se zeptat zda je cena pro jednu osobu nebo je s jednim voucherem mozne rodinne foceni (maminka, tatinek a miminko)? Velice dekuji.

Slevomat.cz

voucher se vztahuje až na 5 osob, tedy je možné rodinné focení ;)

Pauknerová Edita

Zajimalo by me zda je cena pouze za 8 upravenych fotek nebo 8+zbytek? Popripade kolik se doplaci za zbytek
dekuji za info

Slevomat.cz

cena je za 8 retušovaných fotografií, neupravené fotografie neposkytuji. Lze si vybrat k úpravě více fotografií, nad rámec balíčku, za cenu 100,– /ks.

Aďka

Dobrý den,
prosím o informaci, jak je to s vizážistkou, případně nalíčením? Fotografka si mě nalíčí sama, nebo má svoji vizážistku? A jaká je cena?
Děkuji.

Slevomat.cz

líčím si i sama, ale vizážistka je samozřejmě zkušennější. Líčím spíše slečny, dámy, které dorazí na focení samy (aby ostatní nemuseli čekat). V tuto chvíli nemám dvorní vizážistku. Jinak cena je různá, dle zkušeností, fotomakeup má svá specifika, pohybuje se od cca 500–1000,– Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru