Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šité fotoknihy s pevnou vazbou – 40 až 304 stran + dárek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Monika

Dobrý den,v mailu mi přišla cena plné výši,mám dotaz,udělala jsem v objednavce nějakou chybu? Vše jsem udělala dle pokynů. I napsala jsem do objednavky číslo voucheru. Jak je to možné!? Dělala jsem to poprvé. Monika.

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
systém někdy kupon bohužel nezobrazí. Prosím napište nám číslo voucheru a my cenu opravíme.

Marie

Dobrý den,
jen se chci ujistit, zda počet stran je to samé jako počet listů nebo je 40 stran = 20 listů? Díky

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,jedná se o 40 listu,40 A4 stran

Daniela

Dobrý den,
/ještě k dotazu se 2 stejnými knihami – s jinými deskami/
takže jestli dobře rozumím, tak i když knihu odešlu ke zpracování, zůstane mi projekt – soubor uložen, tam kde je a já ho jen upravím a pošlu upravený znovu?
Bojím se, aby mi po odeslání nezmizel. Už bych to nedala dohromady.
Pak když odešlu knihy postupně jeden den, pošlete mi je najednou za jedno poštovné?
Děkuji moc za odpověď
Děkuji

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
fotokniha bude uložena v programu stále. Můžete jí pak kdykoliv otevřít a poupravit jí. Pokud objednávky přijdou během jednoho dne a z jednoho e-mailu, spojíme je v jedno poštovné.

Daniela

Dobrý den,
potřebuji pro 2 kamarády 2 fotknihy. Objednala jsem si 2 vouchery. Knihy chci totožné, jen na deskách chci převrátit fotografii, tak aby vždy ten, pro koho kniha bude byl na titulní straně.
Teď nevím jak to udělat, jestli celá kniha jde nakopírovat a udělat jen u druhé jiné desky, nebo to napsat do poznámky. Nebo udělat jen desky u druhé knihy. Je to pro mne důležité, aby každá kniha měla na první straně svého hrdinu, ale aby mohli knihu tisknout rovnou 2×.
Děkuji za radu jak postupovat.
Daniela

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
knihu si stačí vytvořit v CDSM designeru odeslat jí a poté objednat kopii fotoknihy a jen změnit desky a zas objednat .

Lukáš

Dobrý den,

měl bych zájem o fotoknihu 304 stran, ale ve variantach se nezobrazí. Předem děkuji za odpověď

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
musíte kliknout na další varianty.

Lenka Krajíčková

Dobrý den,

objednala jsem si fotoknihu se 40 stranami. Měla bych tedy dle návodu použít šablonu FKPS-A4-NV-40. Ve staženém programu CDSM se mi ale tato varianta alba nezobrazuje. Co mám, prosím, dělat? Děkuji za odpověď

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
40 stránková verze zatím není v základní nabídce .Zde si můžete doinstalovat šablonu -http://www.cdsm­.cz/cdsm-designer/sablony-fotoknihy.php (program CDSM designer musí být při instalaci vypnutý ).

Romana Jelínková

Dobrý den,

pochopila jsem správně, že dárkové vouchery jako dárek ( 10× fotek ) budete rozesílat na email a po 8. 9? Ještě bych se chtěla poptat zda tyto vouchery na fotky budou nějak časově omezené?
Děkuji za odpověď

Adéla Jandová

Dobrý den paní Romano,

pokud do 15. července 2015 uplatníte poukaz z této nabídky v jedné objednávce, obdržíte poukaz na vytištění 10 velkoformátových fotografií velikosti A4 xerografickým tiskem v hodnotě 195 Kč.
Po vyhodnocení, které proběhne 8. 9. 2015, vám bude zaslán poukaz. Součástí poukazu není doprava, ale je možné ji zaslat společně s jiným zbožím, které objednáte ve stejný den z jednoho emailu jako fotografie.

Adéla Jandová

Poukaz na fotografie bude platný do 22.9.2015

Jitka

Dobrý den, v minulé akci jsem koupila sestře jako dárek fotoknihu (40stran). Svatební fotograf ale fotky nestihne dodat do termínu 31.7. Je možné platnost voucheru prodloužit?
Děkuji za odpověď.

Adéla Jandová

Dobrý den paní Jitko,
zašlete nám prosím na náš email info(zavinac)cdsm­.cz číslo kupónu z žádostí o jeho prodloužení /před vypršením platnosti/ a platnost Vám posuneme. Hezký víkend

Jana

V designeru na MACu bohužel není v rozbalovacím menu volba instalace šablony. Proto nelze šablonu nainstalovat.

Adéla Jandová

Dobrý den paní Jano,

na odkazu http://www.cdsm.cz/cdsm-designer/sablony-fotoknihy.php si vyhledáte příslušnou šablonu produktu, kterou chcete mít v programu CDSM Designer, tu stáhnete do svého pc a spustíte instalaci (před spuštěním instalace musí být CDSM Designer ukončený, aby proběhla správně). Poté by Vám již měla být zobrazena v nabídce. V případě nejasností či potíží s instalací nás telefonicky kontaktujte a domluvíme se na dalším postupu. Děkuji a přeji hezký víkend.

Adéla Jandová

Pokud by potíže přetrvávaly, napište nám email, či telefonní kontakt, abychom se s Vámi spojili a problém dořešili. Děkuji.

Daniela

Dobrý den,
ráda bych věděla, za jak dlouho po odeslání fotoknihu zašlete hotovou. Ještě ji nemám připravenou, ale mám termín do polovny srpna – narozeniny. Jaká je cena, když budu chtít 2 totožné knihy po 96 stranách?, Mám objednat 2 vouchery?

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
zde jsou přesně dané termíny -http://www.cdsm­.cz/fotoknihy/ex­kluzivni-fotokniha-a4-na-vysku.php. Jestliže objednáte fotoknihy do 7.července tak expedice je plánovaná na 5 .srpna.
V případě počtu voucheru ,ano na 2 fotoknihy je potřeba mít 2 vouchery .

Jana

Dobrý den. Děkuji, ale odkaz nelze otevřít. Píše to error.

Jana

Dobrý den, je možné knihu vytvořit na macbooku, když nemám windows? Zkoušela jsem stáhnout šablonu pro mac, ale nešlo mi to.

Jitka Surá CDSM

Dobrý den,

jestli se jedná o problém s instalací samotného designeru na MAC je potřeba na stažený soubor kliknout pravým tlačítkem myši a dát otevřít, program se nainstaluje. Pokud jde o problém s instalací šablony do designeru na MACu, šablonu si stáhněte, otevřete designer a nahoře v rozbalovacím menu najděte volbu instalace šablony, poté vyberte staženy soubor, šablona se do designeru doinstaluje.

Jana

Dobrý den, je možné knihu vytvořit na macbooku, když nemám windows? Zkoušela jsem stáhnout šablonu pro mac, ale nešlo mi to.

Kristýna Repina CDSM

Dobrý den,
zde zasílám odkaz pro stažení programu CDSM Designer-http://www.cdsm­.cz/soubory/CDSM_De­signer_setup.1.7.1.dmg.
Jestliže by nastal nějaký problém se stažením kontaktujte nás prosím.

Katka

Dobrý den , chci se zeptat jak je to vlastně s konečným termínem uplatnění voucheru – odesláním fotoknihy. Paní Jitce Tvrdé z diskuze píšete , že musí uplatnit voucher nejpozději do 15.7 ,ale zárověň uvádíte platnost voucheru od 15.6 .- 31.8. Děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,
15.7 je termín uzávěrky pro objednání knihy s možností získání fotografii jako dárek .Termín 31.8. je celková platnost voucheru .

Rernata Zámečníková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak je to s případným následným doobjednáním té samé knihy? Objednávka bude u vás uložena a nebude tedy třeba fotoknihu znovu vytvářet?
 Děkuji

CDSM

Dobrý den ,
kniha bude samozřejmě nějakou dobu uložena v našem systému nebo bude také uložena v CDSM designeru-program na vytvoření fotoknihy .

Jitka Tvrdá

Dobrý den, do 10.7. budeme na dovolené, z ktreré bych si chtěla nechat vyrobit fotoknihu. Uplatnění do 15.7. pro 10 ks fotografií zdarma tak asi nestihnu, šlo by to po domluvě o týden posunout? Děkuji za zprávu.

CDSM

Dobrý den,
bohužel toto není možné.Termín je pevně daný .

Antonín

Mám sepsanou kroniku našeho rodu asi o 80 stranách s množstvím fotografií. Lze ji vyrobit jako fotoknihu? Na stránky fotoknihy bych přenesl stránky kroniky?

Jitka Surá CDSM

Dobrý den, ano samozřejmě to lze. Musíte si především stáhnout náš program CDSM Designer, který není zpoplatněný a můžete si vytvořit fotoknihu. Předem děkujeme za objednávku.

Jitka

Dobrý den, píšete, že ke každé knize je dárek 10 fotografií zdarma, když si objednám 2× knihy, každé ve dvou kopiích, tj. 4 knihy za den na jedno poštovné, dostanu jako dárek tedy dohromady 40 fotografií? dě­kuji

CDSM

Dobrý den,
ano přesně tak jestliže budete mít 4 ks voucheru budete mít 40 fotografii .Vouchery na fotoknihy musíte uplatnit do 15. července 2015.Po vyhodnocení, které proběhne 8. 9. 2015, Vám bude zaslány poukazy na fotografie .

Jedno poštovné je pouze jestliže je objednávka provedena v jeden den a z jednoho e-mailu.

jitka

dobrý den, začala jsem vytvářet album v typu alba FKPS A4 NV 48 stran, pak jsem zjistila, že budu potřebovat 80 stran. Navýšila jsem si počet stran na daný počet, nicméně typ alba je pořád veden jako 48 stran, mohu na toto koupit voucher FKPS A4 NV 80 stran nebo to lze nějak v programu změnit, aby se typ alba shodoval s daným počtem stran?

CDSM

Dobrý den,
album můžete dokončit v šabloně pro 48 stran. Strany přidáváte do počtu 80 stran dole modrým plus .Album bude vedeno jako 48 stránkové ale počet stran bude 80 .

Martina Laláková

Dobrý den,

ráda bych se prosím zeptala, jestli se k fotkám dají vkládat popisky nebo komentáře?

Předem děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,
v programu je textový editor na vkládání textu a popisků.S texty poté lze libovolně pohybovat.

René

Dobrý den,
je možné při zakoupení 304 str. knihy prodloužit platnost voucheru?
 Děkuji

CDSM

Dobrý den ,
Platnost u 304 stránkové knihy je možné prosloužit , stačí nás informovat na email (info@cdsm.cz).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru