Stylově zajímavý podnik, zajímavé designové detaily, líbil se mi ten nápad.
Servírky neuvěřitelné kočky, málem jsem zůstal zírat s otevřenou pusou. Člověk by uvěřil že utekly z muzikálu Pomáda, který v podniku pouštěli jako hudební kulisu.
Podnik přes svůj „vymazlený“ vzhled působí tak nějak sterilně, možná se to změní, když se zaplní lidmi, já jsem jej zažil prakticky poloprázdný. Nevím, nejsem architekt, ale prostě jsem neměl chuť se tam zdržet a posedět si.
Ten opravdový problém se ale skrývá v jídle. Hamburger skoro jak ze stánku na nádraží (tedy s výjimkou velikosti, protože obrovský skutečně byl). Houska musela být stará aspoň týden, maso nic moc (přestože je na něm poznat, že to není kupovaný polotovar, ale udělané na místě). Působil jak z levných surovin. Když se mě servírka ptala, jestli chci burger „medium“ nebo jinak, znělo to slibně. To co jsem dostal, ale prostě medium ani nijak jinak neuděláte, na to by to muselo být úplně jiné maso. Hranolky mražené, pravděpodobně kupované v akci, přesmažené (při pokusu nabodnout ho na vidličku se rozstřelí na tisíce drobinek). Salátu obrovská porce, ale zajímal by mě upřímný názor kuchaře, jestli by dokázal sníst takovou porci salátu s tak neuvěřitelným množstvím dosti těžkého dresingu bez žlučníkového záchvatu.