Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezbolestná laserová operace oka na míru za 8500 Kč

4,5 / 5 Oční centrum Ostrava Ostrava  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Daniela Sor

Končí akce dnešní půlnocí, nebo bude prodloužena?

Slevomat.cz

Dobrý den,

akce bude prodloužena do 2. července. Ještě je dost času na rozmyšlení vašeho nákupu.

Hezký den.

Daniela Sor

Jaké jsou podmínky pro uplatňění záruky? Myslím konkrétní. Jaká je cena předoperačního vyšetření a související podmínky? U některých společností jsem byla negativně přepvapená, že se celoživotní záruka musela dokoupit k zákroku. P5edoperační také.

Oční centrum

Dobrý den. Předoperační vyšetření a pooperační kontroly včetně léků jsou již zahrnuty v ceně operace. Pokud kdykoliv v budoucnu po operaci doporučíme provést reoperaci stejným způsobem a vybavením, pak se tato provede zdarma.

Aneta

Dobrý vecer,
Chtela bych se zeptat mam na obou ocich 4 dioptrie a na obou oci cilindrx,ale jinak zakrivene.Je mozna i u tady toho laserova operace?A na kolik by se snizily dioptrie a co ty cilindry? Dekuji za odpoved

Oční centrum

Dobrý den. Pokud je Vaše vada krátkozrakost (mínus Dpt) a k tomu mínusový astigmatismus,pak je možné operaci provést. Každopádně vždy záleží na podrobném předoperačním vyšetření.

Lubos

Chci se zeptat na dobu liecenia po operaci tymto laserom.
Aka je bolestivost po zakroku?
A je mozne odstranit vadu kratkozrakosti 2.5D na dozivotie pripadne je tam neaka zaruka na to ze sa my zrak opet nezhorsi?
Dekuju za odpoved

Oční centrum

Dobrý den. V prvních dnech po operaci mohou být oči citlivé na světlo, pacient může více slzet a pociťovat lehké podráždění. Kape kapky s antibiotiky a umělé slzy. Po týdnu provádíme kontrolu, změníme terapii a léčba kapkami trvá aspoň další měsíc,kdy je další kontrola. Kontroly lze individuálně přizpůsobit. Krátkozrakost –2.5 Dpt lze odstranit laserovou operací. Pokud je nutná reoperace, pak tuto provádíme zdarma bez časového omezení.

Petr

Dobry den, vztahuje se na zakrok dozivotni zaruka?

Oční centrum

Dobrý den. Pokud je nutné provést reoperaci, pak tuto provádíme zdarma bez časového omezení.

Daniela Sor

Pokud moje ZP poskytuje příspěvek na operaci, dostanu nějaký účet s částkou, který budu ZP předkládat? A bude tam nějak uvedeno, že jde o slevovou akci přes Slevomat?-nerada bych, aby se potom na tento fakt vymlouvali atp., nevím jak to chodí. Děkuji

Oční centrum

Dobrý den. Portál Slevomat Vám poskytne doklad o zaplacení částky za voucher. Na našem pracovišti pak doplácíte 6000,– resp.12000,– a vystavíme Vám doklad o zaplacení této částky. Na našich dokladech není uvedeno, že jde o slevovou akci.

Daniela Sor

Dobrý den. Krátkozrakost –7D ? Jakou poskytujete záruku na reoperaci?

Oční centrum

Dobrý den. Krátkozrakost –7,0 Dpt je možné vyřešit laserovou operací v plné výši, pokud je dostatečná tloušťka rohovky. Pokud je potřeba provést reoperaci, pak tuto provádíme doživotně zdarma.

Sonja Pera

Dobrý den, mé dioptrie jsou –5,75, chápu správně, že operace pro tak vysoké dioptrie už neprovádíte? Děkuji.

Oční centrum

Dobrý den. Krátkozrakost –5,75 Dpt obecně lze řešit touto laserovou operací. Konkrétně pak záleží ještě na podrobnějším vyšetření před operací.

Danuše Rusková

Děkuji za odpověd,měla jsem na mysli šedý zákal ačočky bych si doplatila.Děkuji

Oční centrum

Dobrý den. Operace šedého zákalu a ostatní nitrooční zákroky na našem pracovišti neprovádíme.

Danuše Rusková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli provádíte zákroky,které platí zdrav.pojištovna a případný doplatek pacient.Děkuji


Oční centrum

Dobrý den.
Laserové oční operace pro korekci dioptrických vad nejsou hrazené zdravotní pojišťovnou. U jiných zákroků byste musela uvést, které konkrétně myslíte a dotaz asi směřovat např. na naši mailovou adresu boleslavova@ocnicentrumova.cz

michelleeg

Dobrý den, je možno mít umělé řasy? To by vadit nemělo, že? Vidím rozmazaně na jedno oko…ale na vyšetření jsem ještě nebyla, je mi 31 let… když nebudu vhodný adept, operace se nekoná, záloha propadá?

Oční centrum

Dobrý den.
Pokud by pro Vás laserová operace nebyla vhodná, bude Vám celý rezervační poplatek za zakoupený voucher vrácen. Umělé řasy při operaci nevadí, ale mohou se částečně poškodit (odlepit).
S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru