Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3denní letní či podzimní relax pro rodinu či pár v Aqua Parku Špindlerův Mlýn

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Aqua Park Špindlerův Mlýn (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klara

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte volný termín v září ( první týden) pro 2 dospělé a dítě ( 16měsíců)? Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, termín je volný.

Petr Sojka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli máte volný pokoj pro dvě osoby a dvě malé děti do 3 let od 11 do 13 září.Cena je i přes dvě malé děti 3500 kč?
 Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, termín je volný. Cena souhlasí.

Alena Vítámvásová

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to u vás s obědy, dají se tam koupit, nebo má člověk počítat s tím, že si na ně zajde někam jinam? A zdali je možnost nějakého ohřevu vlastního jídla ( kojenecké stravy ) tudíž v denních i nočních časech? Děkuji Alena

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, od 11 hod. je otevřena restaurace á la carte přímo v areálu hotelu. V okolí jsou další restaurace, případně je možné zajít do centra Špindlerova Mlýna 10–15 min. pěšky. Ohřev kojenecké stravy je možný, máme společenské místnosti s mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. Nahlaste, prosím, tento požadavek při rezervaci, ne všechny budovy jsou vybaveny touto místností.

Lenka Krausová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda by byl ještě volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti (2 a 4 roky) na příští týden nebo v týdnu od 3.8. Děkuji Lenka

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den paní Krausová,
děkujeme za dotaz. Akce je platná od 21.8. Nicméně pokud poptáváte tento týden nebo týden od 3.8. kontaktujte nás na tel. 499523040 nebo email rezervace@aquaparkspindl.cz

Monika

Dobrý den, prosím máte ještě volně víkendové pobyty v září? Tedy pobyt patek- neděle pro 2 dospělé a 2 děti do 6 let? Děkuji za odpověď

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý dne, ano, v září jsou volné víkendy.

Soňa Soňa

DOPLŃUJI: DOPLATEK PRO DÍTĚ 10 LET V ZÁŘÍ?

Aquapark Špindlerův Mlýn

V září je to tedy 500,– Kč / noc.

Soňa

DOBRÝ DEN,

KDYŽ BY JELI 2 DOSPĚLÍ A 1 DÍTĚ 5 LET A 1 DÍTĚ 10 LET, JAKÝ BY BYL DOPLATEK PRO DÍTĚ 10 LET?

dĚKUJI

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, doplatek je 750,– Kč za noc vč. polopenze a neomezeného vstupu do aquaparku a solné jeskyně. V září a říjnu je to pak 500,– Kč/ noc.

Marián Stryček

Dobrý večer. Rád bych se zeptal, jestli máte volný termín v období od 21.8.-28.8. s nástupem, kterýkoli den v tomto termínu pro 2 dospělé osoby a 2 děti. (4,10 let)?

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, ano, termíny jsou volné. Nabízíme dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami. Dítě 4 roky bude na přistýlce zdarma a dítě 10 let doplácí na místě 750,– Kč / noc. Děti mají v ceně polopenze a neomezený vstup do aquaparku a solné jeskyně.

Šárka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na 1 dospělou osobu a dvě děti 12 a 14 let? 1 voucher a doplatek?? a na termín 11.-13.9 je volný? v případě nepříznivého počasí všechny atrakce v aquaparku fungují? Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Šárko, ve Vašem případě si zakupte voucher pro 2 osoby, dítě 12 let na přistýlce bude doplácet na místě 500,– Kč / noc vč. polopenze a neomezeného vstupu do aquaparku. Termín 11.9.-13.9. je zatím volný. Všechny atrakce v aquaparku fungují.

Karel

Dobrý den. Chci se zeptat, zda by šlo a jak by to vypadalo v případě 1 dospělý a 2 děti (10 a 5 let). Děkuji.

AQUAPARK Špindlerův Mlýn

Dobrý den, v tomto případě je třeba zakoupit 1 ks voucher, dítě 5 let je na přistýlce zdarma.

Markéth Vacková

Dobrý den chtěla bych se ještě jednou zeptat. Volný termín je 10–12.7.2015. Akorát je problém ten, že dnes jsem si přez bankovní převod objednala voucher. Jde to nějak dopředu rezervovat abych měla jistotu, že ten termín platí?

AQUAPARK Špindlerův Mlýn

Dobrý den, termín je možné rezervovat na tel. 499523040 nebo e-mailu rezervace@aquaparkspindl.cz. Děkujeme.

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte volný termín od 29.8.-31.8 pro 2 dospělé a 2 děti ( 7 let a 9 let)? Děkuji

AQUAPARK Špindlerův Mlýn

Dobrý den Lucie,
termín je zatím volný.

Markéth Vacková

Dobrý den,
Měla bych dotaz.
Je volný termín 10–12.7.?
nebo 6.-8.7.?
Děkuji za odpověď

AQUAPARK Špindlerův Mlýn

Dobrý den paní Vacková,
můžeme nabídnout termín 10.-12.7. Kontaktujte nás.

Monika

Dobrý den,
jsme dva dospělí a 3 letá dvojčata. Chtěli bychom koupit vouchery dva-tj.tedy 4 noci (5dní)? Dále se chci zeptat, děti by tedy byly zdarma-jak pobyt, tak polopenze i vstup do aquaparku a solné jeskyně? Nevztahuje se na ně žádný další příplatek? A vstup do aquaparku je tedy celodenní a zcela zdarma? Rádi bychom jeli příští týden. Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Moniko,
ano, tříletá dvojčata jsou zdarma na přistýlkách vč. polopenze a neomezeného vstupu do aquaparku a solné jeskyně. Solnou jeskyni objednávejte po příjezdu předem v bazénové recepci. Na příští týden máme poslední volná místa, kontaktujte nejlépe v pondělí rezervační oddělení na tel. 499523040, rádi Vám uděláme rezervaci.

Petra

Dobrý den, je možno zakoupit poukaz na fakturu? Mámo možnost příspěvku od zaměstnavatele , tak bych ho chtěla využít.Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, kontaktujte nás prosím v pondělí 7–15 hod. tel. 499523040 nebo na emailu rezervace@aquaparkspindl.cz, dohodneme se s naší účtárnou.

Michaela M

Dobrý den, stejnou akci nabízí hotel přímo na svých stránkách, v čem tedy spočívá výhodnost akce na SLevomatu? http://www.aquaparkspindl.cz/cz/ubytovani/lastminute/relax-balicek-s-neomezenym-vstupem-do-aquaparku-158.html

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Michaelo, v nabídce hotelových stránek byly chybně uvedeny červencové termíny (místo červnových), omlouváme se, již opraveno. Děkujeme za upozornění. Nabízené termíny přes Slevomat.cz jsou exkluzivně pro akci tohoto portálu.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, v termínu 1.8.-9.8. máme ještě volné pokoje. Bohužel na tento termín se slevová akce nevztahuje, nicméně můžeme nabídnout výhodné rodinné balíčky. Kontaktujte nás na tel. 499 523 040 nebo na emailu rezervace@aquaparkspindl.cz

Iveta Š.

Dobrý den,máte ještě volný termín od 1.8.-9.8.(na 4 noci,jedno,kterým dnem by jsme nastoupili) 2 dospělí a 2 děti 4 roky......a prosím kalkulaci děkuji Iveta Š.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, v termínu 1.8.-9.8. máme ještě volné pokoje. Bohužel na tento termín se slevová akce nevztahuje, nicméně můžeme nabídnout výhodné rodinné balíčky. Kontaktujte nás na tel. 499 523 040 nebo na emailu rezervace@aquaparkspindl.cz

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když přijede 1 dospělá osoba +2× dítě( 9 a 5,5 let) a poukaz je pro dva musí se doplácet za děti?Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Petro, pokud bude mladšímu dítěti 5 let v době pobytu, stačí zakoupit jeden poukaz.
Děkujeme za Váš zájem.

Iva Môciková

Dobrý den, lze nějak rozumně využít Vaši akci, když máme děti ve věku 7 let, 5 let a 1 rok? Nejmladší syn by mohl spát s námi v posteli, lůžko bychom nepožadovali. Dékuji za odpověď.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Ivo, slevová akce je využitelná pro max. 2+2 osoby. Kontaktujte nás prosím telefonicky 499 523 040 nebo na emailu rezervace@aquaparkspindl.cz, nabídneme Vám možnost jiné varianty balíčku. Děkujeme.

Šárka

Dobrý den!Do Aquaparku mužeme neomezeně po všechny 3 dny?I několikrát za den?Děkuji!

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Šárko, ano, vstup je možný všechny 3 dny a je možné využít několikrát za den. Otevírací dobu aquaparku najdete na www.aquaparkspindl.cz .

Petra

Dobrý den,
máte volné termíny 4.7–6.7 nebo 11.-13.7?
 Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den,
v obou termínech ještě můžeme nabídnout volná místa. Kontaktujte nás co nejdříve, máme poslední volné pokoje.

Erika Ognarová

Dobrý den máte volné termíny od 13–17.7 na 3 4 dny?Děkuji

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Eriko,
akce platí do 12.7. Od 13.7. ještě máme poslední volná místa, kontaktujte nás na tel. 499 523 040 nebo rezervace@aquaparkspindl.cz, rádi Vám zašleme nabídku.

Bob

Dobrý den, mám dva dotazy:

  1. Z předchozích hodnocení: Protahli jsme koupani o 2 minuty a museli jsme zaplatit 6kc – jinde by to bylo zadarmo – Jak je tedy míněn časově neomezený vstup do aquaparku, když se sleduje čas a platí se nějaký doplatek?
  2. Jak se dá nejdříve bloknout termín a následně teprve koupit voucher? Píšete „rezervace s uvedením kódu voucheru“. Ale já si přece naslepo nekoupím voucher s tím, že pak bude mnou vybraný termín obsazen, to do toho radši za těchto podmínek nejdu vůbec. Čili nejdřív bloknout termín a pak koupit voucher, jde to? Pokud ne, nemám zájem riskovat.
Slevomat.cz

Dobrý den Bobe,

časově neomezený vstup – doplatky se neplatí. Doplatky pouze v případě, že si koupí 2 hod. na den a přetáhne se čas. Volný termín se dá zjistit telefonicky na čísle 499 523 040 (rezervace hotelu) a předběžně si termín rezervovat.

Hezký den.

Hana Majorova

Dobrý den,máte volný termín 26–28.9. pro 2dospělé a 2deti (9a3roky) . Dekuji Majorova

Slevomat.cz

Dobrý den Hano,

v uvedeném termínu jsou volné pokoje.

Hezký pobyt přejeme.

Tereza

Prosim o info kdy je check in a check out, dekuji.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Check in 14–19 hod., check out 10 hod.

Erika

Dobrý den, ráda bych dorazila v měsíci srpnu s dítětem. Jednalo by se tedy o 1 dospělého a 1 dítě 4 roky – tato varianta nijak zvýhodněná zřejmě není. Děkuji za odpověď.

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den, v případě jednoho dospělého s dítětem je třeba zakoupit jeden voucher.

Denisa

potom tedy platí, že varianta 2 je za cenu 750, což mi přijde logické, zmátlo mě, že to máte uvedeno obráceně, tak se raději ujišťuji, děkuji za odpověď

Denisa

chápu to tedy správně, že mimo sezónu je vyšší doplatek za dítě než o prázdninách? Není to chyba?

Aquapark Špindlerův Mlýn

Dobrý den Deniso, nejedná se o chybu, o prázdninách je doplatek za dítě na přistýlce 750,– Kč / noc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru