Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Creasteron – kreatinový doplněk pro sportovce

4,2 / 5 Legatio, s.r.o. - http://www.hitec-nutrition.cz Frenštát pod Radhoštěm  (mapa) 120 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Roman

Dobrý den, chci se zeptat, je možnost na Kopané osobně zakoupit i jiné neslevněné zboží? Případně byl by nějaký kontakt (číslo, email) přímo na osobu, která to má na Kopané na starosti? Děkuji.

Hi Tec TEAM

Dobrý den,
ano možné to samozřejmě je. Po telefonické domluvě na čísle: 774884918

Michal

Dobrý den,

deklarujete, že: „Za 4–6 týdnů tak dostanete nahoru až 8 kg beztukové svalové hmoty, vaše síla vzroste a celkově posílíte svou kondici“. Pokud během 6 týdnů nedosahnu takového přírustku svalové hmoty, mam nárok na vracení peněz??

Hi Tec TEAM

Dobrý den,
produkt CREASTERON je svými účinky často sportovci přirovnáván ke steroidní látkám, avšak tento produkt zakázané a tělu škodlivé látky neobsahuje. Díky svému jedinečnému složení celým spektrem živin je CREASTERON schopen stagnujícího sportovce posunout o velký kus dopředu. Pokud jste tedy v minulosti neužíval kreatinové přípravky, či po delším časovém odstupu a vaše kreatinové zásoby jsou prázdné, je opravdu možné se dopracovat nˇa vámi zmiňované hodnoty. Jelikož je produkt určen primárně pro sportovce, očekává se pravidelný silový trénink a upravená strava, při sezení doma na židli, nebo v hospodě u piva nic neřeší. Nárok na vrácení peněz v tomto případě není možný. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru