Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní relax v luxusním Resortu Cukrovar v Lovosicích

4,3 / 5 Resort Cukrovar České středohoří (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Roudnická Hanka - manager restaurace

Dobrý den paní Kolářová,
balíček na 6 dní ( 5 nocí ) obsahuje 5 x snídani, 2 x dvouchodovou večeři a 2 x tříchodovou večeři. To znamená, že na jeden večer není v ceně večeře. V tomto termínu je pokoj již obsazen
Přeji pěkný den

Lucie Kolářová

Dobrý den,
chci se zeptat, když máte psané že v ceně voucheru je polopenze,tak proč máte v popisu napsané že jsou u 6 denního pobytu jen 4 večeře, nemělo by jich být 5?

Chtěli by jsme k Vám jet s manželem na svatební cestu a tak se chceme zeptat zda máte volný termín od 3.8. – 8.8.2015?

Děkujeme

Slevomat.cz

Dobrý den paní Kolářová, balíček na 6 dní ( 5 nocí ) obsahuje 5 x snídani, 2 x dvouchodovou večeři a 2 x tříchodovou večeři. To znamená, že na jeden večer není v ceně večeře. V tomto termínu je pokoj již obsazen Přeji pěkný den

Resort Cukrovar- Hanka

Dobrý den,
v tomto termínu Vám můžeme nabídnout 2× dvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem a možností přistýlky pro 2 osoby ( děti ) za přistýlku účtujeme 350,– na noc, dále dětská snídaně 80,–, v případě zakoupení voucheru by Vám byla účtována tedy 1 přistýlka a jedno dítě bez doplatku za přistýlku tzn. že, doplatek by celkově byl 700,– ( 2 noci přistýlka ) a 320,– ( 4 x dětská snídaně) pro 1 rodinu.

Petra

Dobrý den,

chtěla bych se, prosím, zeptat, zda máte volné pokoje v termínu od 7.-9.8.
Jsme dvě rodiny, 2× 2 dospělí a 2×2 děti (všechny nad 3roky). (pokoje lze samostatně každá rodina zvlášť či jeden, kde bychom byli spolu,pokud takový máte, nemáme v tomto preference)
A dále zda je možné u vás uschovat kola.

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto termínu Vám můžeme nabídnout 2× dvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem a možností přistýlky pro 2 osoby ( děti ) za přistýlku účtujeme 350,– na noc, dále dětská snídaně 80,–, v případě zakoupení voucheru by Vám byla účtována tedy 1 přistýlka a jedno dítě bez doplatku za přistýlku tzn. že, doplatek by celkově byl 700,– ( 2 noci přistýlka ) a 320,– ( 4 x dětská snídaně) pro 1 rodinu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru