Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za perlu splněných přání v perlorodce, kterou si sami otevřete, a náhrdelník pro uchycení perly. Doručení zdarma. Skvělý dárek pro každou ženu!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marta

Dobrý den,
velice děkuji,perla dnes dorazila je to překrásný dárek. Přeji krásný víkend. Marta

Alena

dobrý den, také jsem posílala v email s doručovací adresou a číslem voucheru a nepřišlo mi potvrzení. email jsem posílala v pondělí. je to v pořádku?

minikamerky.com

Dobrý den Aleno,
bohužel nevím zda je Vaše objednávka v pořádku, jelikož nevím, která Alenka jste )) Jak jsem psal výše, je potřeba nás kontaktovat ohledně stavu objednávky na našem emailu: mk-objednavky@seznam.cz bohužel zde Vám nemohu pomoci!

Marta

Dobrý den,též jsem zasílala číslo voucheru a adresu na uvedený email již 12.3. a potvrzení emailu o přijetí objednávky nedorazilo. Bude objednávka vyřízena?

mininkamerky.com

Dobrý den Marto,
pokud nám na email nenapíšete, že jste nedostala potvrzující email, tak to bohužel nevíme, email je zasílán automaticky a nejpozději do pár hodin by měl být doručený. Ovšem pokud jste nám zaslala objednávku 12.3.2012, tak by jste měla dnes zboží obdržet od České pošty. Opravdu je lepší nás kontaktovat přímo na email, kde si v případě potřeby dohledáme veškeré informace, bohužel takto nevím, o koho se jedná a nejsem schopen Vám více pomoci! ))

Světlana

Dobrý den, čísla voucherů s adresou jsem včera poslala na uvedený email, ale bohužel mi nedorazilo žádné potvrzení o přijetí emailu, resp. objednávky. Je to tak v pořádku? Žádné potvrzení nechodí?

minikamerky.com

Dobrý den Světlano,
je nám líto, že jste potvrzující email nedostala, ale někdy se stane, že emal spadne do spamu. Nicméně jsem pro jistotu odeslal potvrzení znova ))

Manandhar

Dobry den, koupil jsem 10 kusu (balicek) perel a dorazilo nam jedon jeden kus ( v emailu je vsech 10 kodu). Napsal jsem zpatky na email ale zadny odpoved. Mohl byste prosim vyresit ten problem co nejrychleji, prosim.

Predem diky

minikamerky.com

Dobrý den,
ano chyba se stala na naší straně a velice se omlouváme. Dnes Vám bude odesláno zbývající nedoručené zboží! Tento omyl se nám stane maximálně 2× do roka ))

Lucie Kellnerová

Dobrý den, objednala jsem si od Vás přes tuto akci 3 balení perlorodek, avšak jedno mi přišlo úplně promočené (vypadá to, že asi konzerva s perlou cestou praskla). Mohu se zeptat, jak mám postupovat? Je možno zboží nějak reklamovat? Balík přišel totiž poštou zcela v pořádku, obálka nebyla poškozena. Předem díky za informaci a pomoc s řešením.

minikamerky.com

Dobrý den Lucie, je mi líto, že k tomuto problému došlo, ale bohužel nedokážeme ovlivnit kvalitu doručování Českou poštou. Každopádně Vám ručíme za je bezproblémové doručení, tím pádem ručíme i za toto poškození zboží, které Vám samozřejmě vyreklamujeme. Prosím napište nám na email Vaší adresu a dohodneme další postup. Reklamace bude vyřízena do 1 týdne od doručení potřebných informaci a nebude Vás stát žádné další náklady, jak na dopravu, tak nic jiného. )

minikamerky.com

Dobrý den Ivet,


Za 199Kč dostanete kompletní set: perlu i s ústřicí v konzervě, přívěšek, řetízek a druhou perlu dostanete, očištěnou, samostatně zabalenou bez konzervy zdarma ! 


Ivet Krollová

Dobrý večer,
píšete druhá perla jako bonus zdarma.Znamená to,že za 199,– dostanu dvě konzervy s perlorodkou?

minikamerky.com

Dobrý den Jane,
pokud jsem dobře pochopil Váš dotaz, tak ano perly v přívěšku lze měnit. ))

Kamila

Dobrý den.
jaký je celkový počet voucherů?A ta druhá perla je taky v perlorodce,nebo zvlášť?

minikamerky.com

Dobrý den Kamilo, počet voucherů je 20 na jeden nákup a osobu, druhá perla je samostatně přibalená.
Děkuji za dotaz ))

Jana

Dobrý den, je celkový počet voucherů omezený? Nebo mohu s jistotou nakoupit i za pár dní? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,


počet voucherů je omezený, stejně jako doba této nabídky. Doporučujeme, abyste zakoupila voucher co nejdříve, pokud o něj máte zájem. 


Děkuji za Váš dotaz :-)
Jan Pták

Dobrý večer,
Ještě jeden dotaz: zda jsou vzájemně vyměnitelné perla „z konzervy“ a perla v přívěsku, děkuji.

minikamerky.com

Dobrý den Blanko, země původu je Čína, která je zároveň největším producentem sladkovodních perel, díky klimatickým podmínkám.

Blanka Baumová

Dobrý den,z jaké země jsou dováženy?
Děkuji,Blanka

minikamerky.com

Dobrý den Jane, děkuji za dotaz a odpověď je, jedná se o sladkovodní perly staré cca 5 let.

Jan Pták

Dobrý den, jedná se o sladkovodní (říční) perly nebo perly mořské? Děkuji.

Milan Litvik

Dobrý den Renato, naše perly jsou nakupované na farmě, ve které je naše firma přímo spolupracující a proto Vám mohu zaručit, že zboží je čerstvě dovezené a nemusíte mít strach jej darovat až v červnu, pokud nebude porušen obal a ústřice bude ponořená ve speciálním alkoholovém nálevu. Záruční doba je jeden rok od Vašeho nákupu. Děkuji za dotaz!

Milan Litvik

Dobrý den Simi, Krabičky jsou potištěni v EN jazyce, pouze na objednání děláme český jazyk, ale z pohledu designu o něj nebyl zájem. Manuál je český! Přívěšek je vyroben z bižuterního kovu.

Renata D.

Ráda bych se zeptala na trvanlivost. Ráda bych perlu koupila jako dárek k červnovým narozeninám.

Simi

Dobrý den, balení (texty na krabičce, návod..) je v češtině? Z jakého materiálu je řetízek a přívesek? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru