Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kontrola, čištění a doplnění klimatizace vašeho vozu

Autocent Ostrava - Slezská Ostrava  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Daniel

Dobrý den měl bych dotaz na ten příplatek jestli je možnost jenom koupit voucher na doplnění klimatizace nebo jestli si musím dokoupit i čištění.Ještě bych se chtěl zeptat kolik chladiva se doplnuje do škody octavia 1.generace.Děkuji

Pavel Závacký

Dobrý den, dezinfekce a čištění klimatizace není podmínkou při zakoupení vouchru. Celková náplň chladicího média pro Octavii I je 750–800g. Voucher Vám pokryje kompletní naplnění a kontrolu klimatizace vašeho vozidla Škoda Octavia.

Míša

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat ohledně Dacie Logan. Zda to vyjde na celkové naplnění u tohoto vozu nebo je potřeba počítat s dalšími náklady. Dle toho co vím nebyla klimatizace doplněna ani čištěna.
 Děkuji

Pavel Závacký

Dobrý den, voucher Vám pokryje celkovou kontrolu klimatizace(kon­trola případných úniku chladicího média, odsání starého média, vakuování, kontrola těsnosti, kontrola funkčnosti) a kompletní naplnění novým chladicím médiem. Pro svěží dech Vašeho vozidla po předložení voucheru navíc 50% na dezinfekci klimatizace (z ceny 780,– Kč zaplatíte pouze 390,–Kč)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru