Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

200 Kč na Valutomat.cz – cizí měny výhodněji

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Denis

Dobry den,

lze to vyuzit, pokud uz mam na Valutomatu registraci a navazane ucty, ale jeste jsem neprovedl zadny vklad ani konverzi?

Valutomat

Dobrý den, tato akce je určena jen pro nové uživatele. Pokud však máte v plánu provést směnu o zajímavém objemu, kontaktujte naši podporu a pokusíme se pro Vás najít jiné motivační bonusy.

Lucie

Dobrý den, funguje to i z německého účtu na český nebo jen ČR – DE? Děkuji Lucie

Valutomat

Dobrý den paní Lucie,

složitější převody, prosím, prokonzultujte přímo s podporou Valutomat.cz. Podpora je Vám k dispozici na telefonním čísle: +420 910 054 054, emailové adrese: podpora@valutomat.cz nebo online chatu na webových stránkách www.valutomat.cz. Děkujeme za spolupráci.

Patrik

Můžu doporučit, Valutomat je skvělý, všechno funguje perfektně, rychle a levně smění peníze, až se člověk diví, že je to uživí ;) výhodnější směnárnu nenajdete, navíc funguje zde poptávka a nabídka a určujete si samy kurz…

Ivo Horák

Dobrý den, voucher jsem zakoupil. Mám však běžný účet u jiné banky, než se uvádí, že bych měl mít (jsou tam vyjmenované jen některé banky). Já mám účet u MBank a číslo mého účtu je cca takovéto: 670100–22......./6210. Vaše stránky ukazují, že takový účet tam NELZE PŘIDAT. V tom případě ani nelze čerpat tento voucher? (nebylo psáno, že je to jen pro klienty bank: KB, ČSOB, Česká spořitelna apod.) Mohu prosím tedy zadat účet mé manželky, která účet u bank (jež zmiňujete) má? Předem děkuji za odpověď. Jinak budu muset voucher vrátit. Je pro mě nepoužitelný.

Valutomat.cz

Dobrý den, můžete navázat účet manželky, ale v tom případě musí být i Valutomat účet vedený na ní. Můžete taky navázat na svůj Valutomat účet Váš mBank účet, jen je potřeba počítat s delším časem u převodů peněz. Zejména u devizových převodů doporučujeme informovat se na poplatky za převody, které si bude účtovat Vaše banka. Když budete např. posílat USD z mBank, tak Vám doporučujeme informovat se na poplatky přímo v mBank.

Jan Zapletal

Dobrý den, dle podmínek je možné koupit max 5 voucherů na osobu. Dají se nabít na jeden účet? Děkuji

Valutomat.cz

Dobrý den, nedají.

Radka Bílková

Dobrý den,
převedené peníze je možné někde vybrat v hotovosti bez poplatku? Nebo se jedná spíše o „devizomat“?
 Děkuji

Valutomat.cz

Dobrý den, valuty zatím směňovat nelze, ale v budoucnu tímto směrem chceme jít, takže jistě uznáte, že by bylo nelogické v budoucnu společnost přejmenovávat. Dalším důvodem je, že jsme globální společnost a náš název se odvíjí od naší mateřské společnosti v Polsku.

Valutomat.cz

Dobrý den, ještě bychom doplnili, že v hotovosti si můžete peníze vybrat ve své bance dle poplatků Vaší banky. Jsou i další možnosti – např. ve Vaší bance již můžou mít bankovní kartu v EUR atd.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru