Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní dárková vstupenka do Duhového parku u Prahy

Duhový park Třebovle  (mapa) 3 175 prodejů
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jan Ševcovic

Dobrý den,

doporučíte mi kombinaci vstupenky:
1, dítě 3 roky
2, dospělý
3, dospělý – těhotná manželka

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Děti do 3 let(včetně) mají možnost navštívit park zdarma, ale bez možnosti se aktivně účastnit atrakcí a her. Tato varianta je spíše pro děti v kočárků, které jsou na atrakce ještě malé. Pokud už je ale dítěti přes tři roky, většinu atrakcí již zvládne a tak doporučujeme takovému dítěti koupit také plnohodnotnou vstupenku, tím bude mít vaše dítě svůj Duhový pas, bude se moci účastnit atrakcí, sbírat samolepky a za ně dostávat dárky a odměny, určitě si tak Duhový park více užije :) Jeden dospělí může i v tomto případě zakoupit zvýhodněné vstupné jako doprovod za 90 Kč, které se kupuje až na pokladně a není na něj potřeba žádná rezervace. Nyní vám tedy postačí zakoupit dva vouchery. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kamila

dobrý den,platnost voucheru je do 15.8.2015,my bychom je ale potřebovali uplatnit ,až po 15.8.Budete mít ještě na těchto stránkách slevy pro platnost vouch.až po tomto datu??děkuji za info .

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Do 15.8.2015 je potřeba zarezervovat termín. Můžete vybírat ze všech volných termínů, které naleznete zde: http://www.duhovypark.cz/terminy/ Těšíme se na Vaši návštěvu.

Klára Veselá

Dobrý den,musím mít sebou vytištěný voucher nebo Vám bude stačit číslo voucheru? Děkuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Je lepší mít vouchery vytištěné, neboť je na místě odbavujeme čtečkou. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lenka

Dobrý den,
když přijedeme 2 dospělí + dítě 5 let + dítě 3,5 roku, stačí zakoupit 2 pasy (1 dospělí + dítě 5) + 90 Kč dospělí jako doprovod pro dítě 3,5?
Může pak dítě 3,5 použít pas od dospělého nebo ne?
Jinak řečeno zakoupili bychom 2 pasy, které by použili naše děti na atrakce?
Děkuji za upřesnění.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano i takto je možné. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana Šrámková

Dobrý den v kolik prosím začínají různá přestavení, na nějaký fotce jsem to viděla, ale už jí zas nemůžu najít.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Představení začínají vždy v celou hodinu od 10 hod do 16 hod. Jejich pořadí se ale v průběhu času může měnit a tak bude nejlepší, když nás pro přesnější informace budete kontaktovat na tel: 608 112 138. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jindra

Pobaví se tam i 15 letá slečna nebo to už je moc?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Park je koncipován spíše pro menší děti od 4 do cca 13 let. Ale záleží na povaze, pokud je člověk hravý, tak na věku nezáleží :-) Běžně se u nás do her zapojují i dospělí. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucka

Dobrý den, chtěla bych do duhového parku vzít i 2,5 letého syna a chci se zeptat, když půjde zadarmo jako dítě do tří let, bude se moc zúčastnit všech atrakcí a jen za ně nedostane nálepky a odměny? Nebo se na atrakce bude moc jen koukat? Děkuji za info.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Děti do 3 let(včetně) mají sice možnost navštívit park zdarma, ale bez možnosti se aktivně účastnit atrakcí a her. Tato varianta je spíše pro děti v kočárků, které jsou na atrakce ještě malé. Všude se ale budete pohybovat spolu a některou atrakci může vyzkoušet na váš pas. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucie

Dobrý den, musím si vouchery vytisknout ?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Je lepší mít vouchery vytištěné, neboť je na místě odbavujeme čtečkou. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Veronika

Dobry den,tak jsem zakoupila vouchery, zaplatila,obdrzela cisla voucheru a nasledne provedla rezervaci terminu. Vse probehlo hladce a rychle az na to te jsem zatim neobdrzela email s potvrzenim rezervace takze si nejsem jista zda mam termin radne zarezervovan. Jak dlouho se bezne ceka na potvrzeni rezervace a pokud neprijde je mozne ze se stala chyba a mam ji vytvorit znova. Podotykam ze rezervacni system hlasil ze rezervace probehla v poradku a obdrzim email s potvrzenim. Dekuji za odpoved

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Potvrzení chodí ihned. Je možné, že vám email jen spadl do spamu. Napište nám prosím na info@duhovypark.cz a vaši rezervaci prověříme. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marie Plíhová

Dobrý den, dívám se na Vaše podmínky cen, akčních slev, voucherů, vybírání a rezrevace termínů, návštěvy atrakcí a nenávštěvy atrakcí a všech jasných a ne zcela jasných podmínek a přijde mi to neuvěřitelně složité-do takového parku se chci jít byvit s dětmi a před tím usilovně přemýšlet kdy, na co mám vstupné a na co ne, co smím a když si špatně vyberu tak na co nesmím???? No prostě takové MIRÁKULUM je jednička, tam se zaplatí vstupné a smíme všechno co v areálu najdeme, nemusím před návštěvou ztrácet čas se studováním podmínek!! Zjednodušte návštevu u Vás a určitě se k Vám podíváme já, táta a 4 děti. Díky M.Plíhová

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Voucher, který zde na Slevomatu koupíte platí jako plnohodnotná celodenní vstupenka, se kterou můžete využít vše, není tedy třeba studovat žádné další podmínky, ve vašem případě stačí koupit tedy 6 voucherů, poté si zarezervovat jeden z termínů (viz: http://www.duhovypark.cz/slevomat/) a můžete dorazit. Případné další dotazy vám rádi zodpovíme na 608 112 138. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Hana Pavlištíková

Dobrý den pokud bych chtěla zakoupit voucher kolik jich budu potřebovat,když budeme děti ve věku 9,6,6,1rok + 1dospělý. Děkuji Han

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Budete potřebovat 3 vouchery, dítě 1 rok má vstup zdarma a vy si můžete koupit vstup jako doprovod za 90 Kč, ten se kupuje na místě na pokladně a není na něja potřeba žádná rezervace. Těšíme se na Vaši návštěvu.

pavel

Dobrý den
Je sleva pro vlastníka ZTP?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Pokud je ZTP/P dítě, tak platí 90 Kč a to včetně Duhového pasu, pokud je to dospělí, platí také 90 Kč, ale bez Duhového pasu, nebo 195 Kč s Duhovým pasem. Doprovod osoby ZTP/P platí 90 Kč. Duhový pas opravňuje k aktivnímu využití atrakcí a získání odměn. Všechny tyto varianty se dokupují na pokladně. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Veronika

Dobry den, objednala a ihned prevodem jsem zaplatila 5 voucheru do duhoveho parku. Lze si objednat jiz ted termin bez cisla voucheru? Jde mi o to ze nyni musim cekat az se penize pripisi na Vas ucet a budou mi doruceny vouchery…to muze trvat i nekolik dni. Co kdyz mnou vybrany a jediny termin kdy jsme schopni k Vam vyrazit se behem tech par dni plne obsadi. Nami vybrany termin je zatim volny ale nemohu mit jistotu ze to tak bude i treba za 3 dny. Mohu tedy objednat termin i bez cisel voucheru a pres ktery odkaz? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko,

platbu můžete provést pomocí platby platební kartou a voucher máte okamžitě k dispozici.

Nebo mohu doporučil vklad v hotovosti a voucher máte druhý pracovní den.

Bez voucheru není možné provést rezervaci.

Hezký den přeji :)

Petra

Dobrý den,
chceme navštívit Váš park, jsme 2 dospělí ,1× dítě 7 let, 1× dítě 2 roky.Stačí když zakoupíme 2 vouchery?Dítě 2 roky vstup zdarma a já koupim istek za 90kč na místě.Můžu , ale s lístkem za 90 a s ditkem zdarma navštívit schow s lachtany?A dale na stránkach píšete, že ditě zdarma nemůže navštívit atrakce a tady zas píšete , že ano dle uvážení rodičů. Mám to tedy chápat tak že já za 90 kč a dítě zdarma nemůžeme nic ,jen koukat a nebo oba můžem navštívit atrakce dle uvažení ,akorat nedostanem za ně nálepky a nemůžeme soutěžit?Děku­ji Petra

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, stačí když koupíte zde 2 vouchery, dítě 2 roky může jít zdarma a vy si dokoupíte na pokladně doprovod za 90 Kč, na který není potřeba žádná rezervace. Jak píšete, nebudete mít pas, nebudete dostávat samolepky a odměny, ale všude se budete pohybovat spolu i na show můžete všichni. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Pavla Tučková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,kolik se do parku vejde lidí.
Děkuji Pavla

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Kapacita parku je dostatečná a je omezená, tak aby se nemuselo nikde čekat. Např. kapacita hlediště pro show s Lachtany nebo papoušky je 900 lidí a bude probíhat dvakrát denně. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Katka

Dobrý den,
pokud bych jela se svými 3 dětmi (13 let, dvojčata 8 let), musím platit plnohodnotné vstupné, nebo stačí vstup za 90,– Kč?
Děkuji za info.

duhový park

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Jako doprovod můžete jít pouze v případě když dítěti ještě nebyly 4 roky. Vy tedy budete potřebovat normální vstupenku.Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ivana Vernerová

Ještě jednou zdravím :-) Když si teď zakoupím vstupenku a udělám si rezervaci, mohu případně rezervaci později přesunout na jindy a jak dlouho dopředu je to nutné řešit?
A ještě jedna otázka: Stačí koupit jednu vstupenku pro tříleté dítě(chci pro něj vstup na atrakce) a já si můžu jako doprovod koupit lístek na místě jen z 90,– nebo ten snížený vstup platí jen pro doprovod dětí mladší tří let? Moc děkuji za odpověď.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Rezervaci termínu jde určitě kdykoliv změnit, stačí nám nejpozději ten den napsat a my vám termín přerezervujeme. Pokud dítěti ještě nebyly 4 roky, jeden dospělý může jít jako jeho doprovod za 90 Kč.Těšíme se na Vaši návštěvu.

Danka

Dobrý den,
chceme Vás navštívit s 5-tiletou dcerkou (zakoupili bysme tady zvýhodněnou vstupenku) a s ročními dvojčaty. Chápu správně, že dvojčata mají vstup zdarma a rodiče každý jako doprovod na místě zakoupí vstupenky (2× 90,–)?
děkuji za odpověď

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano je to přesně tak jak píšete, stačí koupit vstupenku pro 5-tiletou dceru, roční děti mají vstup zdarma a vy si na pokladně dokoupíte doprovod za 90 Kč.Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ivana Vernerová

Dobrý den, na webových stránkách se píše, že otvírací doba je v sobotu a v neděli, ale v přehledu volných termínů jsem kromě pátků našla i dva čtvrtky. Jak je to tedy s otvírací dobou během prázdnin a pakliže si objednám všední den, který preferuji, nebude program omezený? Máme zájem hlavně o lachtaní šou :-) Díky za info.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Program je v každý hrací den stejný a plnohodnotný. V červnu je otevřeno jen v sobotu a neděli, o prázdninách pak i některé čtvrtky a pátky. Přehled volných termínů naleznete zde: http://www.duhovypark.cz/terminy/ Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana H.

Mohu vzít s sebou malého psa?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Bohužel vstup se psy (či jinými zvířaty) je zakázán, neboť se v areálu budou nacházet zvířata v rámci show a minizoo, které mohou být chováním zvířat návštěvníků ohroženy. Děkujeme za pochopení.

Ren Rubáčová

Dobrý den,

chci se zeptat, kdyz je malému necelé tři roky, ale chceme , aby šel i na atrakce tak zakoupit vstup. Jsme dva dospělí, takze jak jsem četla jeden dospěly jako doprovod za 90,– Kč na místě a další dospělí zakoupi vstup zde.
Tak pro shrnutí zda je to spravne …zakoupit pro díte a jednoho dospělého vstup zde pres portal a pak na míste jeden vstup jako doprovod?
Díky za info

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Přesně tak, jeden dospělí může jít jako doprovod za 90 Kč, ten se kupuje jen na místě na pokladně a není na něj potřeba žádná rezervace. Takže vám nyní stačí koupit 2 plnohodnotné vstupenky. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tereza

Dobrý den, jak mám postupovat, pokud mám dítě 1 rok staré a chci aby také mohlo na vystoupení lachtanů a papoušků ? Děkuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Dítě staré 1 rok bude mít vstup zdarma a bude se pohybovat všude s vámi, takže i na show. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Alena T.

Dobrý den,
pokud park navštívíme 2 dospělí a 2 děti – 5 let a batole, mám zakoupit 3 plné vstupenky nebo pouze 2 pro jednoho dospělého a starší dítě a druhý dospělý půjde jako doprovod mladšího dítěte za 90,–?
 Děkuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. batole bude mít vstup zdarma a jeden dospělí může jít jako jeho doprovod za 90 Kč, ten se kupuje jen na místě na pokladně a není na něj potřeba žádná rezervace. Takže vám nyní stačí koupit 2 plnohodnotné vstupenky. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra Kopecká

Dobrý den,

jak je to s 3,5 letým dítětem kolik platí pro něj vstupný?

Děkuji za odpověď

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Děti do 3 let(včetně) mají sice možnost navštívit park zdarma, ale bez možnosti se aktivně účastnit atrakcí a her. Tato varianta je spíše pro děti v kočárků, které jsou na atrakce ještě malé. Pokud už je ale dítěti přes tři roky, většinu atrakcí již zvládne a tak doporučujeme takovému dítěti koupit také plnohodnotnou vstupenku, tím bude mít vaše dítě svůj Duhový pas, bude se moci účastnit atrakcí, sbírat samolepky a za ně dostávat dárky a odměny, určitě si tak Duhový park více užije :) Těšíme se na Vaši návštěvu.

Katka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak je to s tou slevou reálnou, když vstupenka u vás stojí 195 Kč a na Slevomatu jí nabízíte také za 195 Kč, jako že stojí 390 Kč, což ve skutečnosti u vás stojí úplně stejně? Tuto informaci čerpám z vašich stránek: http://www.duhovypark.cz/vstupenky/prodej-vstupenek.php?produkt=15&termin=&typ_objednavky=rezervace&akce=nedele#vstupenky
Děkuji za odpověď.

duhový park

děkujeme za dotaz… pokud srovnáváte cenu dárkové vstupenky, platné na kterýkoli den s cenou akční limitované vstupenky platné pouze na červnovou neděli, může se to zdát stejné, ale jedná se o 2 zcela rozdílné druhy vstupenek)… více informací o druzích vstupenek do parku naleznete zde http://www.duhovypark.cz/vstupenky/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru