Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 nocí na pohádkovém ostrově Koh Samui se snídaní pro 2

Resort Thajsko Ko Samui - Thajsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena

Dobrý den,
já bych se ještě chtěla zeptat jak to vše probíhá na letišti to si nás někdo vyzvedne?Neumíme žádné řeči to je u nás velký problém,ale přesto bychom rádi navštívili Thajsko.A ještě mám dotaz rádi bychom chtěli poznat Bangkok třeba tam zůstat 2 dny a potom jet na ostrov bylo by to možné ovšem s českým průvodcem.Děkuji za informaci.

Marian

Dobry den,
vyzvednuti na letisti na ostrove Koh Samui neni problem, zaridime odvoz k nam na Resort, postara se o to nas cesky mluvici personal. Bohuzel v Bangkoku ubytovani neposkytujeme, pouze na ostrove Koh Samui. V pripade ze mate zajem o ubytovani u nas, napiste nam presny datum a my vam zasleme predbeznou kalkulaci.
Dekujeme, s pozdravem Samui Sunrise Resort

Alena

Dobrý den,bylo by možné pobyt na 17 dní v měsíci srpen?A ještě dotaz na kolik by vyšla letenka a pobyt?Děkuji za informaci.

Marian

Dobry den,
dekujeme za Vas zajem o pobyt u nas na Resortu na ostrove Koh Samui. Voucher a cena na slevomatu je platna pouze do konce cervna, pokud budete mit zajem o 17 noci v srpnu, napiste nam prosim pozadavek do kontaktniho formulare na nasi web strance www.samuisunriseresort.com. Poprosime tam o presny datum od kdy do kdy mate zajem stravit dovolenou na ostrove Koh Samui, kolik osob, v jakem pokoji. Na cenu letenky se Vam radi podivame taky az budeme vedet presne terminy odletu a priletu. A jeste nam prosim napiste i misto odletu v CR.
Dekujeme za pochopeni, s pozdravem Samui Sunrise Resort

Jana

Dobrý den,
máte prosím volné termíny prvních 10 dní v červenci?
Byli by jsme 4 dospělé osoby (2 páry) a chtěli by jsme dva pokoje.
A ještě dotaz, na kolik by v té době vyšla letenka?
Děkuji za informaci

Marian

Dobry den,
dekujeme za Vas zajem o pobyt u nas na Resortu na ostrove Koh Samui. Prvnich 10 dnu v cervenci mame volne jeste 2 posledni pokoje pro 2 pary, poprosim Vas ale aby jste nas kontaktovali pres nasi webovou stranku www.samuisunriseresort.com. Voucher na slevomatu je platny jen do konce cervna, ceny v cervenci jsou o neco vyssi, ale urcite se domluvime na rozumne cene. Co se tyce letenek, budeme potrebovat taky presny datum odletu a misto odletu na ostrov, abychom se Vam mohli podivat za jake ceny se prodavaji letenky v danem terminu.
Dekujeme, Samui Sunrise Resort

Jitka

Dobrý den,
Bylo by možné objednat termín na začátku července? Děkuji

Marian

Dobrý den,
Voucher nabízený na slevomatu je platný pouze do 30.6., v případě že si chcete zarezervovat termín na začátku července využijte naše webové stránky www.samuisunriseresort.com/cz a muzeme pak domluvit individualni slevu. Hezký den

Aneta Hašková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká by byla cena za pobyt 6ti leteho dítěte, kdybychom jeli dva dospělí a jestli je mozne zvolit si termín i v říjnu? Děkuji za odpověď, Hašková

Marian

Dobrý den, cena za pobyt s dítětem je stejná pokud bude sdílet manželskou postel s Váma. Voucher nabízený na slevomatu je platný pouze do 30.6., v případě že si chcete zarezervovat termín v Říjnu využijte naše webové stránky www.samuisunriseresort.com/cz
Hezký den

Kaskade

Moc děkuji,
jak drahé je tam, prosím, jídlo? Popř.šlo by si doplatit alespoň polopenzi (za jakou cenu)?
 Děkuji

Marian

Dobrý den, polopenzi nenabízíme, ale jídlo je opravdu levné, taky tak i pití. Pro příklad mezi naším Resortem a pláži je restaurace kde za 1 porci (rýže, krevety nebo kuře ) a pití utratíte 65 kč. Taky v našem okolí dělají steaky , pizzu na výběr je opravdu mnoho druhů jídel a vše za nižší ceny než v ČR nebo přibližně stejné. Thajsko je všeobecně známe levným a chutným jídlem.
Hezký den :)

Kaskade

Dobrý den,
jaké jsou prosím volné termíny? Popr. šlo by to cca v polovině července?
Děkuji moc.

Marian

Dobrý den, volné termíny máme 12.6. – 26.6. a v Červenci 15.7. – 26.7.
Nejlepší by bylo pokud by jste mi napsal přesný datum.
Hezký den

Hana Knězová

Dobrý den, takže tady je v ceně i doprava? Ještě by mne také zajímalo,zda by se nechala dokoupit polopenze? Děkuji.

Marián

Dobrý den,

Doprava z letiště nebo přístavu na ostrově k nám na Resort a zpět je v ceně. V ceně pobytu je snídaně asi 5 min.chůze od Resortu jsou různé restaurace kde se dá najíst za 50kč s pitím, případně po domluvě je k dispozici zařízená kuchyň v našem Resortu. Další informace Vám rád poskytnu na tel. 773 600 888 nebo mailem.

Jiří H.

Dobrý den,

mohu se zeptat proč je to na slevomatu za 8 tis ze 14 tis. když na booking si Vás naleznu pro dva na 11 nocí též v červnu za 4 800kč???

Nemám rád tyto nekalé praktiky.

Marián

Dobrý den,

Vážený pane, nejedná se o žádné nekalé praktiky,
Booking je náš exklusívní partner který nám pouze vyplňuje neobsazené pokoje. Vždy upřednostňujeme klienty z našeho webu anebo v tomto případě klienty ze Slevomatu. Booking nemá v ceně dopravu.

Hana Holášková

Kolik stojí letenka a ostatní poplatky? Ráda bych věděla na kolik vyjde celkem dovolena pro dva. Děkuji Holáškova

Marián

Dobrý den,
Děkuji za Váš zájem strávit exotickou dovolenou na Samui Sunrise Resort ostrov Koh Samui v Thajsku.
Níže posílám pár rad z osobní zkušenosti jak se nejlevněji přepravit na ostrov.
Já osobně vyhledávám letenky na stránce www.momondo.cz nebo www.pelikan.cz
Místa odletu :
Praha ( PRG ) , Pardubice ( PED ), Vídeň ( VIE ), Frankfurt ( FRA )
Místo příletu:
Bangkok ( BKK ) , Koh Samui ( USM )
Jsou 2 varianty jak se na ostrov dopravit rozdělil jsem je do 2 kategorií :
1. Komfortní :
Zadejte do vyhledávače letenek kódy odlet: PRG přílet USM. Jednoduše odletíte z Prahy do Bangkoku ( cestou 1 přestup ), v Bangkoku přestoupíte na další letadlo na stejném letišti a za 1h přistáváte na ostrově Koh Samui. Orientačně cena zpátečný letenky Praha – Bangkok – Koh Samui cca 17.000 Kč.

2. Dobrodružní:
Zadejte do vyhledávače letenek kódy odlet: PRG přílet: BKK. Orientační cena letenky je 12–15.000 kč. Poté se přesunete na druhé letiště které se jmenuje Don Mueang ( DMK ) a to autobusem který pendluje mezi letišti zdarma. Počítejte na přesun 1 hodinu. Anebo přileťte o den dřív a poznejte Bangkok, taxi je opravdu levné tak stejně ubytování i jídlo. Z letiště Don Mueang v Bangkoku ( DMK ) se dostanete na ostrov Koh samui ( USM ) kombinovanou dopravou tj. letadlo+bus+loď. Tuhle kombinovanou dopravu zařídíte na www.airasia.com
Informace k tyto cestě: odlet z letiště Don Mueng na letiště Surat Thani ( URT ) nebo Nakhon Si Thammarat ( NST ), kde dostanete po příletu a předložení letenky lístek na bus a označí Vás barevnou nálepkou. Letiště je malinké nelze se ztratit. Bus Vás dopraví do přístavu kde si vyzvednete druhý lístek a nastoupíte na loď ( trajekt ) který Vás dopraví na ostrov Koh samui. Celkový čas tohoto „dobrodružství“ je 6h 
Cena zpáteční cesty Bangkok – Koh Samui cca 2500 Kč.
Rekapitulace:
www.momondo.cz PRG-BKK přesun bus na letiště DMK
www.airasia.com DMK – USM ( kombinace letadlo+bus+loď )

Pokud by jste měli jakékoliv dotazy neváhejte mně kontaktovat.

Kuncová

Dobrý den,
je pokoj s klimatizací? V místě pobytu je moře v odlivu či běžná hladina? Kolik stojí přistavení auta na letišti , vrácení při odjezdu opět na letišti.
Prosím konkrétní cenu. Děkuji.
Byli jsme již u „sousedů“ (samui tropical r.), oblast známe.

Marián

Dobrý den, můžete si vybrat pokoj s klimatizací nebo s ventilátorem na dálkové ovládání. V místě pobytu je běžná hladina, jednou jsem zažil odliv ale bylo to asi 3 metry směrem do moře. Pokud myslíte transfer z letiště k nám na Samui Sunrise Resort a zpět., tento servis je v ceně. pokud myslíte půjčení auta po celou délku pobytu ceny jsou individuální a to od 700 kč / den auto. V případě jakýchkoliv dotazů mně neváhejte kontaktovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru