Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% arganový olej – marocké zlato (100 ml)

4,9 / 5 Topvet Kuřim  (mapa) 1 086 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Alena

V nabídce Slevomatu je dodání za 33 Kč, ale na dalším místě je to 38 nebo 42, ale o to mi ani tak nejde, já nevím, jak koupit voucher na dopravu. Nebo se doprava platí až při převzetí zboží? Dík.

Michal Chalupecký - TOPVET

Objednávku je potřeba dokončit s Vaším kuponem na www.topvet.cz viz informace na Voucheru. Tam si zvolíte vše potřebné, tedy kam si přejete balíček doručit.

Alena

Prosím, jak koupím voucher na Uloženku? Na voucheru pro zboží je napsáno, že dodání uloženkou je 33Kč.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, můžete prosím zkontrolovat platnost voucheru nebo mi kod zaslat na chalupecky@topvet.cz
Předpokládám, že máte starý Voucher z předchozích akcí (cca 2 měsíce), kde byla cena Uloženky levnější, bohužel uloženka zdražila své služby a museli jsme také cenu navýšit, ale jak říkám tato informace byla na kuponech 2 měsíce zpět – tedy na neplatných kuponech.

Lenka

Dobrý den, přečetla jsem si, že je možné objednat zboží ze dvou akcí – viz Šárka, ale nevím, jak je to s platbou dopravy, když se jedná o dvě samostatné akce jednoho dodavatele.
Děkuji, Lenka

Slevomat.cz

Je to cela jednoduché – nakoupíte u nás vouchery a zboží si pak objednáte na www.topvet.cz najednou v jedné objednávce, kterou zakončíte výběrem dopravy. Můžete dokonce přiobjednat i jiné vynikající produkty z e-shopu výrobce na jedno poštovné.

pavel

dobrý den,je možné si olej vyzvednout osobně v brně např.BODY centrum na vodní,po předložení voucheru?případně jinde v brněabych nemusel platit-poštovné a uloženkovné?díky za odpověď.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, osobní odběry nejsou u našich partnerů možné. Pouze u nás pro provozovně v České u Brna.

Josef

Zakoupil bych ale pouze na dobírku.Nemám účet ani kartu – nic.Je mě skoro 80.Dík

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, to samozřejmě možné je, dobírka je jedna z možností, které nabízíme zcela standardně.

Radek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na původ oleje. Kdo a kde ho vyrábí nebo kdo je Vaším dovozcem a jakým způsobem je tento olej vyráběn? Děkuji.

Michal Chalupecky TOPVET

Dobrý den, prosím o zaslání požadavků mailem. Odešlu Vám rad zpět certifikat a informace, které budete požadovat. Chalupecky@topvet.cz

Ivana

Dobrý den, koupila jsem si voucher a objednala zboží na webových stránkách, ale bohužel při dokončování této objednávky se nepodařilo přepnout při placení na platební bránu pro zaplacení kartou jelikož stránka byla označena jako nedůvěrihodná! Toto se mi na vašich stránkách stalo již podruhé a při minulé objednávce krému jsem tedy musela zaplatit ještě dodatečné poštovné za doručovné. Rovněž jsem se Vás tehdy snažila kontaktovat emailem, ale nikdo se mi zpět neozval. Nevím zda je chyba u mě nebo u vás, ale jelikož přes internet nakupuji pravidelně a nikdy jindy se mi takováto situace nestává, prosím o kontrolu vašeho systému. Je to nepříjemné, jelikož následně nevím zda k odeslání objednávky došlo nebo ne. Zajímalo by mě zda i ostatní mají s tímto problémy nebo se to týká pouze mě.
Velice děkuji za prověření věci.
Hezký den.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, problém s vyskakování zabezpečeného připojení na ověřovací bránu České spořitelny by mohl dělat problém na příklad u hodně hlídaných pracovišť – typu banka apod. Kde je dost podrobně sledován pohyb na stránkách a dost často blokován. Pokud Vám vyskakuje chyba v důvěrihodnosti, tak prosím zkontrolujte datum a čas na Vašem PC. V tomto případě by se bezpečností certifikát takto mohl zachovat. Prosím, můžete mi přeposlat na chalupecky@topvet.cz kopii vašeho mailu, na který jsme nereagovali, nechám to obratem prověřit. děkuji

Šárka Stehlíková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné zaslat v jednom balíčku tento olej a k tomu čokoládové mléko z Vaší další akce.

Děkuji za info.

Michal Chalupecký - TOPVET

Ano, samozřejmě – stačí jen vše dát do jedné objendávky (zboží i slevové kody). Pokud jsou již objendávky udělané zvlášť, prosím o tel. kontakt či mailem. Většinou to zachytíme, ale je lepší to ohlídat.

Jana B.

Dobrý den, olej v minulé kampani byl složen z arganového oleje a vitamínu E, není tedy stoprocentně čistý. Můžete sdělit, jaký je poměr arganového oleje a vitamínu E /jehož cena je překvapivě nízká v porovnání s cenami arganového oleje, nechá-li se věřit článku http://cestovani.idnes.cz/vyroba-arganoveho-oleje-v-maroku-d4k-/kolem-sveta.aspx?c=A150520_142255_kolem-sveta_hig#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box . Děkuji za odpověď.

Michal Chalupecký - TOPVET

V receptůře je obsaženo 0,5 % vitamínu E. Neslouži k naředeni arganoveho oleje, ale k jeho stabilizaci pred oxidaci. Vitamin E je v arganovém oleji sice prirozene zastoupen, ale vzhledem k legislative EU a minimalní požadované trvanlivosti 24 mšsicu raději vitamin E přidáváme.

Lenka Chládková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se po několika hodinách po aplikaci tohoto oleje se opalovat, zda není možná nějaká negativní reakce.
Děkuji.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, nevidím vůbec žádný problém v opalování po namazání olejem. Navíc arganový olej obsahuje i přirozený UV faktor.

Nina K.

Dobrý den.
Jaké je minimální datum spotřeby?
Děkuji za odpověď.
Nina K.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, současná šarže je vyrobena 18.5.2015 – nejlepší je tedy spotřebovat výrobek do 18.11.2017.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru