Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní jarní balíček na bělení zubů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu použít ) resp. jestli bude nějaký účinek) na zuby, ktreré mám potažené pryskyřicí?

 Děkuji

Tým BeconfiDent CZ

Dobrý den,
pravděpodobně máte na mysli přímou kompozitní pryskyřičnou výplň, vytvrzovanou světlem, že? V tomto případě je to s bělením podobně jako s keramickými nebo jinými implantáty. Vzhledem k tomu, že bělení BeconfiDent neobsahuje žádný peroxid, amoniak ani žádná rozpouštědla nebo průmyslově vyráběné detergenty, takto upravené zuby vybělit nemůže. Doporučuje se proto zuby vybělit před aplikací výplní, implantátů,… Poté, když začnou po čase přirozeně živé zuby žloutnout, bělení BeconfiDent Vám je navrátí do původního odstínu shodného s odstínem implantátů. Z Vašeho dotazu nevyplývá, který zub máte takto ošetřen. Určitě ale všechny ostatní zuby naše bělení rozhodně vybělí.
Přejeme krásný den

Klári

Dobrý den,mám trochu nažloutlé zuby, pomůžou ty zesvětlit na bělejší? Děkuji

Tým BeconfiDent CZ

Dobrý den,
ano, bělení zubů BeconfiDent je tu právě proto, aby nažloutlé zuby vybělilo a vrátilo jim přirozený zdravý světlý odstín.

Šáris

Dobrý den, nikde neuvádíte jaký má produkt složení

Tým BeconfiDent CZ

Dobrý den,
složení bělících gelů je zcela přírodního původu, neobsahuje žádný peroxid, amoniak ani žádná rozpouštědlanebo průmyslově vyráběné detergenty. Hlavní bělící složkou je sodium bicarbonate v kombinaci s přírodním glycerinem, extraktem z listů aloe, extraktem z granátového jablka, extraktem z heřmánku a floridem sodným, pečujícím o zubní sklovinu.

Katerina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je tento výrobek vhodný pro těhotné. Děkuji.

Tým BeconfiDent CZ

Dobrý den, Výrobky BeconfDent vzhledem k etickému kodexu nemohly být testovány na těhotných ženách. Nicméně produkt je zcela bez peroxidu i jiných škodlivin a chemikálií. Obsahuje pouze čisté přírodní ingedience a z klinických studijí vyplývá, že nebyly pozorovány sebemenší vedlejší účinky. Není tedy důvod, proč by nemohla naše bělení používat i těhotná žena. Přejeme krásný úsměv.

Martina

Dobrý den, mohu se zeptat, zda sada obsahuje i nákusníky nebo se musejí dokoupit zvlášť?

BeconfiDent Czech

Dobrý den,
samozřejmě jsou nákusníky a vše potřebné již součástí balíčku, takže si můžete zuby zcela profesionálně vybělit a pak si za pomocí pera a lesku, které jsou též součástí balíčku, bílý odstín co nejdéle udržet a chránit před skvrnami od kávy, červeného vína, tabáku…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru