Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání 100 fotek 10×15 nebo 11,5×15 cm

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 582 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
František

Dobrý den, je možné nakupovat na 2 vouchery ze 2 různých profilů na jedno poštovné?

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý večer, pokud vouchery uplatníte v jedné objednávce, případně ve více objednávkách jdoucích po sobě. Pošleme Vám fotografie v jedné zásilce, za jedno poštovné.

Tereza

Dobrý den, lze vytisknout fotky i v jiném formátu než 10×15 nebo 11,5×15 cm? Jednalo by se o velikost 10×10 cm a zajímá mě, jak by tedy výsledné fotky vypadaly? Děkuji

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, formát 10×10 nemáme v nabídce, při zpracování fotografií nepoužíváme role šíře 10cm. Pokud máte připravené fotografie čtvercového formátu, je řešením objednat fotografie 10×15 a zvolit variantu „Bílá v okrajích“. Přebývající část bude doplněna z každé strany rovnoměrně bílým pruhem, více informací zde: http://www.fotomorava.cz/nejcastejsi-dotazy/definice-formatu-orez-a-rozliseni-fotografii/cs_CZ-90867.html . Další možností je zvolit čtvercové formáty, které jsou v nabídce, např. 13×13 nebo 15×15. V případě této volby budete muset doplatit cenový rozdíl. V každém případě doporučuji domluvit se s pracovníky laboratoře digital@fotomorava.cz, aby nedošlo k nedorozumění.

Lukáš Hazard

Dobrý den.Když zakoupím voucher,je možnost nechat vyvolat fotky z digitálního formátu i foto filmu? 6e bych to zaslal na fotomorava poštou?
Na jejich email nejdou odesílat emaily.

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, tato akce je určena výhradně na zpracování digitálních fotografií, nelze ji použít na zpracování fotek z negativního filmu. Na tuto službu se vztahuje jiný ceník:http://www.fotomorava.cz/cenik-fotosluzeb/cenik-analogu/cs_CZ-89621.html .

Jan

Dobrý den, je možné zhotovit fotografie s bílým rámečkem po obvodu?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, tato akce nepočítá s bílým rámečkem. Teoreticky to není problém, ale pro zhotovení souměrného rámečku, je nutno vybrat stejný poměr stran vybraného souboru a konečné fotografie. Jinak dojde k různým šířkám rámečku po delší a kratší straně fotografie. Pro amatérské zpracování, tuto volbu nedoporučuji.

Dáša

Dobrý den,
lze při zakoupení 2 ks voucherů platit jen jedno poštovné?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, pokud objednávku, nebo více objednávek odešlete najednou, bude Vám účtováno pouze jedno poštovné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru