Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak vypadá či jak probíhá konverzace v této přípravě?
Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

konverzaci si procvičujete v části „Speaking“. V této části, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete i denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog.
Také Vám k dobru poslouží cvičení na poslech, které si můžete opakovat a procvičíte si tím i svou výslovnost.

Oldřiška Venzhöferová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně hodinového rozvrhu a délce přístupu.Měla bch zájem o FCE,znamená to tedy,že zkoušku mohu složit až po 36 měsících,na které je určen přístup ke studijním materiálům nebo mohu zkoušit složit i dříve podle mých schopností a rychlého postupu?Díky za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

jelikož se jedná o online kurz dobu, délku a tempo studia si můžete zvolit sama.

36 měsíců je doba, po kterou máte přístup ke svému účtu a studijním materiálům. Pokud ale budete postupovat ve studiu rychleji, kurz Vás nebude nijak omezovat a klidně tak celou přípravu můžete zvládnout třeba i za jeden rok.

Alena

Dobrý den, dle předchozí odpovědi, pokud jsem nyní na úrovni B1 měla bych volit tedy online kurz FCE B2 abych se posunula. Pokud by byl ale kurz B2 pro mě náročný a již jsem ho spustila a chtěla bych se vrátit a začít na kurzu B1 a spustit si kurz PET B1 bylo by to možné?

Cambridge Academy

Dobrý den,

se studiem úrovně B2 byste neměla mít žádné potíže. Jak je již opomenuté v předchozím dotazu: v případě přípravného kurzu FCE začínáte od základů tedy kurzem KET (A1-A2). Poté se posunete na kurz PET (B1) a až poté začnete studovat materiály úrovně FCE (B2) na kterou již budete z předcházejících úrovní postupně připravena.

Jirka

Dobry den, hradi se po absolvovani pripravneho kursu k FCE nejaky poplatek za prihlaseni na zkousku samotnou?

Cambridge Academy

Dobrý den,

v ceně, kterou zaplatíte za voucher je pouze přípravný kurz pro danou zkoušku. Zkoušku samotnou je poté potřebné zaplatit a složit na certifikovaném pracovišti. Termíny a ceník těchto zkoušek si můžete najít na internetu – stačí do vyhledávání napsat "zkoušky FCE“



Martin Pelc

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné se ve výukovém programu vracet? Tedy pokud udělám první část výuky a postoupím dále tak zda mám opět přístup k nižší úrovni. Dále by mě zajímalo zda je výukový program kompletně v angličtině nebo zda je provázán češtinou. Například že popis úkolů je češtině. Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

Během výuky máte přístupné i všechny předcházející úrovně, máte přístup ke gramatice i cvičením, bohužel není ale již možné opětovně vyhodnotit cvičení z ukončené lekce/úrovně. Můžete si tedy cvičení zobrazit opětovně, systém Vám ale již vyplněné odpovědi nezkontroluje.

Zadáni jednotlivých cvičení i výukové materiály jsou samozřejmě vysvětleny v češtině.

TerezaT

Dobrý den,
existuje na Vašich stránkách nějaký test, který by mi pomohl přesně určit, na jaké úrovni jsem a který z nabízených kurzů by se pro mě hodil? Moc děkuji.

Cambridge Academy

Dobrý den,

V kurzu se začíná vždy od nejnižší úrovně (KET), která je obsahem přípravných kurzů pro vyšší úrovně PET a FCE (v případě FCE získáte přístup do obou nižších úrovní KET a PET).
Volíte si tedy v podstatě pouze, kterou úrovní chcete končit – A2 (KET), B1 (PET), nebo B2 (FCE).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru