Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Italské dioptrické brýlové čočky

4,7 / 5 OPTIKA express Praha  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Širinová

Dobrý den přejí!
Tyto dioptrie u Acclimates-u se nevyrábí, jelikož by byli neestetické(přílíš tlusté). Vyrábějí se pouze do –4,00. Pokud by jste chtěla, tak můžeme objednát Transition VII generace(to jsou ty nejmodernější samozabarvovací čočky) ty se dělají i ztenčené, v indexu 1,67 by byli cca. o 1,5–2,00 mm tenčí. Cenu Vám můžeme nějakou krásnou nabídnout. Ale bohužel na Transition VII ztenčené jsme nedelali kupon u slevomatu.
V případě dalších dotazu mi neváhejte zavolat +420 608582258
S pozdravem a přáním krásného dne!

Katka

Dobrý den,
vešla bych se , prosím, do první varianty – samozabarvovací, tvrzené s antireflexem – s dioptriemi 4,5 a 4,0 ? Cylindr 0,25 a 1,0. Díky za odpověď, K.Racková.

Slevomat.cz

Dobrý den přejí! Tyto dioptrie u Acclimates-u se nevyrábí, jelikož by byli neestetické(přílíš tlusté). Vyrábějí se pouze do –4,00. Pokud by jste chtěla, tak můžeme objednát Transition VII generace(to jsou ty nejmodernější samozabarvovací čočky) ty se dělají i ztenčené, v indexu 1,67 by byli cca. o 1,5–2,00 mm tenčí. Cenu Vám můžeme nějakou krásnou nabídnout. Ale bohužel na Transition VII ztenčené jsme nedelali kupon u slevomatu. V případě dalších dotazu mi neváhejte zavolat +420 60858225­8 S pozdravem a přáním krásného dne!

Ladislav

Děkuji za předchozí odpověď. Ještě jeden doplňující dotaz. Bylo by možné zaslat obruby s potřebnými informacemi (dioptrie, PD, voucher) na adresu provozovny poštou a následně si hotové brýle osobně vyzvednout?

Širinová

Dobrý den ještě jednou,
Rádí Vám vyhovíme, z naší strány v tom nevidím žádnou překážku. Pokud máte novou obrubu, tak přímo v optice kde ji budete kupovat poproste ať Vám nakreslí PD, nebo ať Vám PD změří a napíšou zvlášť pro pravé a zvlášť pro levé oko. A také ať napíšou výšku. PD – je vzdálenost očí.
Pokud máte starou obrubu s již zabroušenými pro Vás čočkami, a nosil jste tyto brýle bez komplikaci(nemotala se Vám hlava, neměl jste bolesti hlavy) tak si tyto údaje změříme přímo z brýli.
Přejí krásny den!

Ladislav

Dobrý den, jaká firma je přesně výrobcem samozabarvovacích čoček a jaké jsou jejich parametry (maximální zabarvení, odstín, míra zbytkového zabarvení)? Lze říci, že jsou kvalitově srovnatelné s Transitions sedmé generace? Děkuji za odpověď.

Širinová

Dobrý den,
Výrobcem je italská společnost LTL S.p.A., Maximální zabarvení je 85%, nabízíme 2 odstíny šedá a hněda. Jsou srovnatelný s Transition VI, technologie výroby je stejná, liší se výrobce a z toho vyplývá i jiný název.
Přejí krásný zbytek dne!

Vlasta Šámalová

Dobrý den, opět není uvedeno, kolik času zbývá do vypršení nabídky. V některých případech mi trvá delší dobu, než se rozhodnu nebo nemám např. momentálně potřebný finanční obnos. Vím, že voucher platí do konce června, ale do kdy je možné objednat už uvedeno není.

Slevomat.cz

Dobrý den Vlasto,

v době přidání příspěvku zbývalo 324:12:40 do konce nabídky :-) mělo by to být viditelné.

Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne.

rs

dobrý den, můžete prosím vysvětlit pojem index 1,5 a 1,6? Resp. zda tento index znamená nějaké omezení (např. pro některé zákazníky není vhodný)

Širinová

Dobry den,

index 1,5 nebo 1,6 je označení pro materiál, ze kterého je čočka zhotovena. 1,5 je klasicky materiál, při nízkých dioptriích je nejvíce používanou. Index 1,6 – to už je ztenčená čočka, je vhodná pro vyšší dioptie, např. od +/- 2,00 do +/- 4,00. Take v případě, že se jedná o vázanou obrubu, do které se budou zabrušovat čočky se doporučuje index 1,6. V případě, že se jedna o plastovou celoobrubu, tak se muže použit i index 1,5 i u vyšších dioptrií. Čočky, které nabízíme v indexu 1,6 mají kromě tenčího vzhledu ještě jednu podstatnou výhodu oproti indexu 1,5. Jak jistě víte vzhled oka přes brýle se zkresluje. Pokud jsou plusové dioptrie, tak se oko zda být větší přes brýle a naopak u minusových dioptrií je oko zmenšené. Toto zkreslení omezuje takzvaný asferický tvar čočky. A právě v 1,6 indexu nabízíme asferické čočky, to když u 1,5 indexu je klasická čočka.
Pokud budete mít další dotazy, tak se na mně neváhejte obrátit buď telefonický +420608582258 nebo mailem optikaexpress@email.cz.
Prejí hezky zbytek dne!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru