Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky do dětského zábavního centra Amazonie

4,6 / 5 Amazonie Olomouc  (mapa) 956 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Amazonie

Dobrý den, ano můžete. Přejeme pěkný den.

Pavla

Dobrý den, můžu zakoupenou vstupenku na SO-NE využít i v PO-PÁ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, ano můžete. Přejeme pěkný den.

Amazonie

Dobrý den, pokud se na Slevomatu podíváte do odstavce“ Více informací jak voucher uplatnit“, je zde uvedeno, že zakoupené vouchery nejsou slučitelné se slevami, které probíhají aktuálně v Amazonii. Amazonie má vždy jak pro děti tak i pro rodiče nachystané výhody. Při vaší návštěvě Vám vše nabídneme a vysvětlíme. S pozdravem.

Jahuu

Dobrý den, dopoledne v po – pá je za 70 Kč půl hodina navíc. Když si koupím voucher na hodinu, bude taky platit na hodinu a půl? Děkuji.

Hana Mikulková Skalická

Dobrý den! Je možné zakoupenou vstupenku na SO-NE využít případně i v PO-PÁ?

Amazonie

Dobrý den, všechny možnosti, které jste vyjmenovala při uplatnění voucheru je možné použít. Pro nás je důležitý unikátní kód voucheru. Přeji pěkný den a těšíme se na Vaši návštěvu.

Ina

Dobry den.je nutne mit voucher vytisteny nebo by stacilo vedet jeho cislo? Popripade ukazat obsluze jeho elektronickou podobu?diky

Slevomat.cz

Dobrý den, všechny možnosti, které jste vyjmenovala při uplatnění voucheru je možné použít. Pro nás je důležitý unikátní kód voucheru. Přeji pěkný den a těšíme se na Vaši návštěvu.

Helena Wagnerová

Dobrý den,
chtěla bych navštívit hernu se 4 dětima :)
Koukala jsem na ceník na Amazonii a od 2 dětí je zvýhodněný vstup. Jde zvýhodnit vstup i u téhle Slevomatové akce nebo zakoupit přímo přes Amazonii?
Děkuji a pěkný den

Amazonie

Dobrý den, akce na Slevomatu je více zaměřena pro rodiny s jedním dítětem. Vstupy pro dva až více sourozenců jsou u nás již zvýhodněné v rodinném vstupu, kde je nutné podotknout, že toto vstupné se vztahuje pouze na sourozence. Ale i tak by vstupné zakoupené na Slevomatu mělo vyjít o něco níže než u nás v Amazonii. Vzhledem že z počtu není zřejmé zda jde o sourozenci či nikoli a náš ceník není jednotný, doporučuji si nabídku porovnat s našim ceníkem, který naleznete na našich stránkách. Přeji pěkný den a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Amazonie

Děti do 1 roku v Amazonii neplatí. Pokud máte 2 děti a jedno je starší než uvedených 12 měsíců, tak platíte pouze za toto dítě.

Radka Novotná

Dobrý den, chtěla bych navštívit Amazonii s 2 dětmi (3roky, a 11měsíců). Musí mít vstupenku i syn (11měsíců, který ještě nechodí)?

Richterová

Dobrý den, ráda bych se zeptala kolik platí za vstup dospělá osoba. Děkuji Richterová

Amazonie

Dobrý den,

dospělá osoba za vstup neplatí. Pouze pokud chce dospělá osoba vstupovat přímo k dětským atrakcím resp. do herní zóny, tak zaplatí 20 Kč.

S pozdravem,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru